Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzaktan bir cazibe gibi görülen karmaşık kişilik, yakın ilişkide sizi erken zorlamaya başlamış görünüyor. İlişkiye başlarken zor bir karakterin elini tuttuğunuzu biliyordunuz. İlişkinize biraz daha avans verebilirsiniz.

Tercih sıralamanızın sonlarından bir haber alacak, ama yine de bir umut kapısıdır deyip çalacaksınız. Başvurularınıza, koşullarınıza uygun düşmeyecek biçimde seçici bakıyorsunuz.

Daha güvenli bir işin ucundan tutup para problemlerinden kurtulacağınız günler hiç uzak değil. İş sorununuzu bitirmeden düze çıkamayacağınız çok belli. Ama üzülüp gocunmamalısınız, referanslarınız oldukça güven verici.

Hayalcilik ve iyimserliği birbirine karıştırdığınız durumlar olabiliyor. Geleceğe umutla bakarken, biraz karamsarlık size yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ve yarını tek başınıza kafanızı ve ruhunuzu dinlendirerek geçirmek istiyorsunuz. Tıkandığınız konuların üstüne birileriyle, omuz omuza gitmenizde yarar olabilir. Bazı dertlerinizi yalnızca kendinize açıyor, kimseleri ortak etmiyorsunuz. Oysa çevreniz bu tür paylaşımlara çok açık, bu anlamda donanımlı dostlarla dolu.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresince, sosyal ilişkilerinizi, arkadaşlıklarınızı, grup faaliyetlerinizi, ekip çalışmalarınızı derinlikli bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda bilgilenme ve araştırmalarda bulunabilirsiniz. Pek konuşmazsınız. Genelde sessiz bir haliniz vardır. Fakat o sessizlikte birçok gözlemde bulunursunuz. Eski bir arkadaşınızla tekrar karşılaşabilirsiniz. Bir meseleyi araştırırsınız. Düşünce zamanıdır. Ancak uygulamada bulunulmaz. Sadece incelenir. Bu süreçte akademik anlamdaki çalışmalarınızı bir grup içinde göstermek, araştırma yapmak, bilgilenmeye dönük sosyal çalışmalarda bulunmak, gönüllü olarak yapılan işler, ortaklaşa bir hedef için bir araya gelinmesi gibi konular üzerinde tekrar düşünülmesi gerekir. Bu işlerin mali anlamdaki bütçesi ve bir araya geldiğiniz kişilerin düzgün ve doğru kişiler olup olmadığının araştırılması gerekir. Ayrıca kazanç anlamında işlere yönelmek, mali gücü ve otoritesi olan kişilerle temasta bulunmak, kaynak arayışı (mali yönde) bir işe, ürüne veya projeye para yatırmak anlamındaki her türlü planın bu kısa süreçte gözden geçirilmesinde yarar vardır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını iyi yönetmelisin! Halledebileceğin kadaryüklenmelisin. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, duygularını iyi yönetmelisin. Atacağın her sağlam adımın karşılığını fazlasıyla alacaksın. Kapalı kapılar ardında yaşanan ilişkiler için söylenecek çok şey var. Ancak duygularına hâkim olmanda kolay olmayacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı duyguları olduğunu öğrenebilirsin. Bir yandan oldukça sosyal ve hareketli günler seni bekliyor. Bu yüzden programını çok doldurmamaya çalış. Önemli ziyaretçilerin olabilir. Söylediklerine sahip çıkmanın zamanı gelmiş olabilir. Bazı konularda ısrarcı olman sonuca ulaşarak aileleri bir araya getirebilir. Ailendeki insanlarla seni karşı karşıya getiren fikirlerinde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu yüzden canını hiç sıkma. Ailedeki ateşli konuşmalardan uzak kalmalısın.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmenize belki de çok az bir zaman kalmış olabilir. Önünüze çıkan engeller sizi çok yorsa da bir kere daha denemek için kendinize şans vermelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, düşüncelerinizde fazla detaylara girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha çok dikkat çekebileceğiniz imkanlar var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Uzak kimselerle, yabancılarla temas ve görüşmeler gündeminize gelebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak Merkür retrosu sürerken kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu huzur ihtiyacınız fazla, olayların katılımcısı olmaktan ziyade gözlemcisi olmakta fayda var. İlişkilerde sabır gerektiren durumlar, başkalarının yapmadığı işlerin aksaklıkları olası.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı her zamanki gibi sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi denetlemeli, olumsuz ve kararsızlıklardan uzak durmalısınız. Katılacağınız bir davette karşılaşacağınız kişiye aşık olabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 03" R
Ay
Yay
22° 46' 08"
Merkür
Koç
16° 12' 01"
Venüs
Koç
27° 59' 17"
Mars
Balık
27° 50' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 17"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 03' 60"
True Node
Koç
15° 27' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>