Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli aramalar, ısrarlar daha da uzaklaşmalara neden olabilir. Bu konuda zamana güvenebilirsiniz. Beklemediğiniz ilginç gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

Bugünün ilerleyen saatlerinde bir görüşmeniz var gibi. İş ortamınızda insan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir. Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız.

Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir. Ama kimi nedenlerle bu sevinci biraz burukça yaşayabilirsiniz. Kazancınızla ilgili rahatsızlıklarınızın çözümü genel sorunlara bağlı.

O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu. Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılık ve sevimlilik sizi tanımlayan özellikleriniz gibi. İnatlaşmalarınızda, sempatikliğinizle insanı kolayca teslim alabiliyorsunuz. Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Çevremizde gelişen durumları, insanları hassas şekilde ele alacağımız birkaç gün bizi bekliyor. Bir yanıyla özgür olmadığımızı, istediğimiz gibi bir yaşam sürmediğimizi düşüneceğiz. Diğer yanıyla alışkanlıklar, sevgi, iyi niyet nedeniyle kendimize üzüleceğiz. İnsanların bizi anlamadığını veya bizim önemsediğimiz konuları umursamadıklarını düşüneceğiz. Bu yüzden geri çekilmek, kimseyle konuşmak istemeyiz. Bunlar görünüm etkisi nedeniyledir. Gerçekçi olmamızda, bu denli kendimizi üzmememizde yarar var. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan ilişkimize kadar her konuda güvencenin önemini vurguluyor. İki cephede savaşan askerler gibiyiz. Bir yanıyla özgür olmak, değişimde bulunmak, geçmişi geride bırakıp yeni bir yol çizmekten yanayız. Diğer yanıyla bize kendimizi iyi hissettirecek, maddi-manevi yönden kuvvet sunacak bir kişiye ihtiyacımız var. Bu kadar çok şeyle mücadele ederken, doğal olarak hassas düşünebiliriz. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, paylaşmak, güvenmek, birlikte yol almak arzumuzu yükseltiyor. İş hayatından özel yaşantımıza kadar her konuda güçlü olmak istiyoruz. Saat 21:16-22:55 Ay boşluk etkisinde, ilişkiniz,hayatınız ve ailevi konularda birilerine uymak zorunda kalırız. Bu hiç hoşumuza gitmez. Saat 22:55 Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Mantık arayışındasın! Bugüniçin gerektiğinden çok daha fazla hareket edebilirsin. Nasıl mı? Kısa mesafeliseyahatlerine hazırlıklı olmalısın. Eğer kendi işinde çalışan ya da global bir firmada çalışan Oğlak burcuysan yeni bağlantılar kurabilir, yılın son ayını kârlı bitirebilirsin. Eğer evliysen ilişkinde mantık arayışına gidiyorsun. Eşinin ailesi, ilişkilere müdahil olmaları, tüm bunlar kafanın son derece karışmasına neden olabilir. Yeni başlayan bir ilişkin varsa bazı kuruntulara kapılabilirsin. Belli etmesen de aslında sevgiline hala tam anlamıyla güvenemediğin konular var. Bu yüzden işi büyütüp, sosyal medya hesaplarını karıştırmaya kadar gidebilirsin. Kendini hayatın akışına bırakmalı ve olumsuz duygulardan arınmalısın. Olumsuz duygularından bir türlü kurtulamıyorsan, yakınlarından ya da daha profesyonel kişilerden destek almanda fayda var. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının anlatacakları seni hayrete düşürecek.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumu daha sakin bir şekilde değerlendirmelisiniz. İlginç gelişmelerin olduğunu düşüneceksiniz. Güçlü istekler içine girebilir, aceleci bir tavır sergileyebilirsiniz. Öfkeli davranmayın.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde tamamlanmalar olabilir. Yeni işler için uzun hazırlık süreçlerine girebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için bazı durumları kabullenmeniz gerekebilir. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyeriniz açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının. Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz gereği kontrol altına almaya çalıştığınız olayların aksi gelişebilir. Alışkanlıklarınız ve rutinler konusunda baskıcı tutumlarınız sizi ve etrafı yorabilir. Önemli anlaşmaların ön hazırlığını yapmak için gün verimli.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcunda seyahat edecek olan Venüs, sizi topluluklar, sosyal çevreler alanında Güneş gibi parlatacak. Kadın panelleri organizasyonları için önemli etkinliklere katılabilirsiniz. Eski dostlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Gizli, spiritüel konuların keşfine çıkmak için harika bir dönem.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 08' 43" R
Ay
Yay
24° 02' 01"
Merkür
Koç
16° 13' 09"
Venüs
Koç
28° 06' 28"
Mars
Balık
27° 54' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 38"
Satürn
Balık
16° 21' 56"
Uranüs
Boğa
22° 12' 49"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 33"
Lilith
Başak
23° 04' 39"
True Node
Koç
15° 27' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>