Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Merkür retrosu son bulurken sosyal iletişiminiz artıyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ziyaret ve geziler yapabilir, hatta birlikte kendinizi yolculuklarda bulabilirsiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 7 Aralık saat 10:20 Yay burcunda doğacak Yeniay, sizi yorgun düşüren, hatta zaman zaman bağımlılık yarattığı için zorlayan meseleleri çözüme kavuşturmanızı, böylece daha sağlıklı karar vermenizi, tercihte bulunmanızı sağlayan bir güce sahiptir. Şu aralar, iyimser düşünmek bazen kolay olmuyor. Hatta neyin doğru veya gerekli olduğunu tespitte zorlanıyorsunuz. Bazen iyi niyet, çoğu zaman çelişkiler, mantık ve duygular arasındaki ikilemler sizi epeyce meşgul ediyor. Bu Yeniay, size gerçekten gerekeni bulmanız için bir fırsat. Gücünüz aşan her şeyden uzaklaşıp, bütün enerjinizi doğru şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. Kimse anlamasın diye sıkıntıları içinize atıyordunuz. Şimdi bunları dile getirecek, sizi üzen kişilere gerekli cevabı vereceksiniz. Uzun zamandır üstünde çalıştığınız bir projeyi sunabilirsiniz. Bir güzel fırsatla karşılaşabilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda size iyi gelecek, motive edecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Spor, müzik, rehberlik, danışmanlık, tiyatro, edebiyat gibi alanlarda eser verebilirsiniz. Birileri yüzünden, bir şeylerin ağır yükü nedeniyle kaybettiğiniz zamanı, şimdi geri kazanabilirsiniz. Bu Yeniayı, karanlıktan aydınlığa çıkış gibi görünüz. Yaratıcı fikirlerinizi yazıya dökebilirsiniz. Daha verimli çalışabilirsiniz. Güzellikler hepimizin olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Maddi sorunlar iyileşiyor! Bugün ateş burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Ailende, kariyerinde, evliliğinde ve ilişkilerinde önemli gelişmelere hazırlıklı olmalısın. İş değişiklikleri taşınma planlarının hızlanmasına neden olabilir. Uzun zamandır unuttuğun bir borcun geri gelmesi mümkün. Tanışmalar ve görüşmeler; yeni işindeki bölüm şefin, eğitim aldığın kurumdaki başarı bursu haberleri hızlı kararlar almanı sağlarken maddi sorunlarını da iyileştirecektir. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, evliliğini zedelemeye çalışan kişiler olduğunu fark edeceksin. Ummadığın yakınlarının yaptıkları karşısında hayrete düşeceksin. Bu durum köklü kararlar almanı sağlayacak. Hayata yeni bir pencereden bakacak ve sınırlarını çizeceksin.

7 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkânsız olarak gördüğünüz bazı olaylar ve eskiden taşıdığınız problemler çözüme ulaşabilir. Olayların hiç bu yönde gelişeceğini ummuyordunuz belkide. Mucize böyle bir şey olabilir.

7 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan konular yüzünden kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal açıdan bloklar hissedebilirsiniz. Sizi yoran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Akşama doğru planlarınızda değişiklik yaşanabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

7 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aceleci olmamalı ve ortaya çıkan sorumluluklar karşısında daha dengeli hareket etmelisiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ay ile birlikte; arınma, iyileşme, kabullenicilik ve pozitif yaklaşımdan doğan merhameti tetikleyen olaylar gelişebilir. Karmaşa yaratan, sizi şüpheye sevk eden olaylar aydınlanacaktır. Yenilenen hedeflerin günün koşullarına olan uygunluğunu gözden geçirin.

7 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda meydana gelen Yeni Ay sizi bilinç altı enerjinize çekecek. Spiritüel konular, meditasyon, yoga gibi çalışmalar ruh, beden bütünlüğünüz için çok uygun. Annenizle diyaloğunuza dikkat edin, zorlanabilirsiniz. Bitmek bilmeyen isteklerine sabırla yanıt vermelisiniz. Elinizde olmayan şartlar nedeniyle gününüz çok koşturmalı geçebilir.

7 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece iyimser ve olumlu olacağınız bir gün. İlginç tekliflerle karşılaşabilir, duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin desteğini alarak, yeni girişimlerde bulunabilir, sorunları çözümleyebilirsiniz.

7 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 05" R
Ay
Yay
06° 15' 52"
Merkür
Koç
16° 01' 29"
Venüs
Koç
26° 24' 17"
Mars
Balık
26° 50' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 23"
Satürn
Balık
16° 14' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 27"
True Node
Koç
15° 31' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>