Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dürüstlüğün Ön Planda Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün kişisel bir ilişkinizde olan şeylerle mücadele ediyor olabilirsiniz. Bir şeyleri bir şekilde halletmeye çalışıyor olabilirsiniz ve sevgiliniz farklı bir yöne odaklanmak isteyebilir. Şu anda parasal sorunlar ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Ortak bütçenizi tartışmak ilginizi çekebilir. Bu arada, sevgilinizin samimiyet ve iletişim konusunda endişeleri olabilir. Bugün onu gerçekten dinlemeyi ve ilişki kurmayı deneyin.

Fiziksel ve mental enerjiniz bugün oldukça düşük fakat evde kalıp televizyon izlemek de kitap okumak da istemiyorsunuz. Sosyalleşmek söz konusu bile değil. Tüm günü kendinizle ne yapacağınızı bilemez bir halde geçebilirsiniz. Bu koşullar altında yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi oyalamak olacaktır. Spora gidin, heyecan verici bir şeyler ya da bir kodemi filmi izleyin. Aklınızı, içinde bulunduğunuz rehavetten uzaklaştırırsanız, bu durumdan sıyrılacaksınız.

Yıldız haritası bugün finansal anlamda size talih kuşu konacağını gösteriyor. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek bugün daha yaratıcı olmanı sağlayabilir. Onlarla beraber karşılaşacağın sorunlara cevap bulmak için uğraşmakta yarar var. Kendini çok farklı ve çeşitli çözümler üretirken bulabilirsin.

10 Aralık 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Güne finansal düzenlemelerle başlayabilir ve plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonra ilahi korunmalar, ilahi şanslarla karşılaşabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir, doğru tahminler yapabilirsiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine karşı dürüst davranıyorsun. Yaptığın hataları hemen görmen, telafi etme imkanını da kolaylaştıracak. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak için akşam saatlerine evde dinlenmek isteyebilirsin. Kendinle ilgili bir sırrı aile fertlerinden biriyle paylaşmak isteyebilirsin. Çalışan bir Oğlak burcuysan, üzerinde biriken stresten uzaklaşmak için hafta sonunu dinlenerek geçirmek isteyebilirsin. Spa ve masaj gibi rahatlamanı sağlayacak etkinlikleri araştırabilirsin.

10 Aralık 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplantıya damga vuracaksınız. Tartışma çıkarmak için yer aramanız hata üzerine hata yapmanıza yol açabilir. İş hayatınızdaki yerinizi sarsabilirsiniz. Kariyer hayatınıza mal olacak öfkeli hareketlerinize ve konuşmalarınıza bugün dikkat edin.

10 Aralık 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İkili ilişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Zevk aldığınız işlerle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen haberlerden etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalar olabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan bazı stresler olabilir.

10 Aralık 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi verimli hissettiğiniz ve problemlerinizi çözmek için her iki yönden de kendinizi dinleyebildiğiniz bir gündesiniz.

10 Aralık 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başladığınız şeyleri tamamlamak için iyi bir gün. Normalde birilerinin peşine takılmak ya da kendinizi akışa bırakmakta daha iyisiniz. İşleri bu şekilde halletmek geçmişte işinize yaradı ve sizi bugüne kadar getirdi. Ancak şu an karşınızda farklı bir durum var. Başladığınız şeyler onları bitirmeye çabalamadığınız müddetçe size hiçbir fayda getirmeyecek.

10 Aralık 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutin tarafından çekilseniz de bir keşif günü olabilir. Anılar daha canlı bir şekilde zihninizi meşgul eder ve yeni planları tetikleyebilirler. İç dünyanıza dair ihtiyaçlarınız hakkında yeni şeyler öğrenmek de şimdi tatmin edici olabilir. Şimdi beklenmedik birinden destek bulmanız mümkün. Bugün çok daha fazla odaklanmış durumdasınız, pratik işlere odaklanmak için duygularınızı bir kenara koymayı oldukça kolay buluyorsunuz.

10 Aralık 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Venüs’ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız. Bugün ilgi çekmek için her türlü donanıma sahipsiniz. Potansiyeliniz çok yüksek.

10 Aralık 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

10 Aralık 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir sözleşme ya da eğitimle ilgili bir konu gündeminizde ise bazı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine de ani kararlardan uzak durun, emin olmadığınız adımlar atmamaya çalışın.

10 Aralık 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir. Yorgunluk çekmek istemiyorsanız vitamin alın.

10 Aralık 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 37' 52" R
Ay
Aslan
06° 06' 16" R
Merkür
Koç
27° 51' 26"
Venüs
Boğa
17° 47' 43"
Mars
Koç
10° 11' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 43"
Satürn
Balık
17° 40' 14"
Uranüs
Boğa
23° 08' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 01"
Lilith
Başak
24° 51' 01"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>