Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Toparlayıcısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Genel ruh halin, bu ayın adeta olumluluk açısından zirvesini yapıyor! Fakat buna rağmen düşüncelerine kararsızlık hakim. Bunun seni aşağı çekmesine izin vermemelisin. Eğer bir seçim yapmak seni bu kadar zorluyorsa, çözüm basit: vereceğin karardan tam manasıyla emin olana dek bir adım atmadan bekle. Eğer hemen vermen gereken bir karar varsa da, içinden gelen sesi dinle.Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayaller ve gerçekler ayrılabilir. Beklentiler hayal kırıklığı getirebilir. Planla veya taktikle ilerlemek yerine saf duygularla, anı yaşayarak hareket etmelisiniz. Gün içinde kazalara dikkat, seyahatlerde gecikme ve karışıklık olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizlice araştırma kabiliyetin dillere destan olsa da bugün dikkatli olmakta fayda var. Sosyal medya paylaşımların yanlış yorumlanabilir. Aranın açık olduğu bir dostundan alacağın telefon ile merak içinde kalıyorsun. Ancak bugün keskin ve düşünmeden alacağın kararlar, ileri bir dönemde pişmanlık olarak dönebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimlik kargaşası içerisinde, kendinizi değersiz hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Sorgulamalarınız oldukça fazla ve düşüncelerinizi paylaşamıyorsunuz. Yalnız kalmayı tercih ettiğiniz sürece kuyunun derinliklerinde vakit geçirmeye devam edeceksiniz. Dostlarınızla, ailenizle, partnerinizle size değer veren herkesle konuşarak kendinize nefes alabilecek bir pencere yaratabilirsiniz. Finansal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işlerinize yenilik getirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yapacağınız programlamalar gün içindeki sıkışıklığı rahatlatacaktır. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda sağlayacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde özellikle küskünlükleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. Güleryüzünüz neşe saçacak. Aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizden biriyle yaşadığınız bir tartışma sizi gerebilir. Kısa süre içinde karşı taraf haksız olduğunu kabullenip sizden özür dileyecek. Onu affetmelisiniz. Bunu yapmanız hafiflemenizi sağlayacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde sağlık konuları ön planda olacaktır.Doktor kontrolünden geçmek için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri itibariyle ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine işaret ediyor.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ciddi konuşmalar yaparak ilişkinizin geleceğini öğreneceksiniz. Günün sonunda beklenmedik maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların farklı görüşlerine saygı duymayı çok iyi biliyorsunuz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 10" R
Ay
Koç
23° 08' 43" R
Merkür
Koç
20° 30' 15"
Venüs
Boğa
08° 34' 15"
Mars
Koç
04° 27' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 48"
Satürn
Balık
17° 05' 46"
Uranüs
Boğa
22° 42' 02"
Neptün
Balık
29° 05' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 01"
Lilith
Başak
24° 01' 10"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>