Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Anlamda Yıpranabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aklınız, çeşitli konularda ilhamlarla dolu olabilir. Sanatsal veya manevi çıkarlarınızı ilerletme fırsatları, belki de yeni bir kişi tarafından verilen tavsiyelerle yolunuza çıkabilir. Şans için doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz! Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetme ihtimaliniz de var ve romantik partnerinizle bir araya gelerek bu iyi şansınızı kutlamak isteyebilirsiniz. Keyfini çıkarın!

Bazı ilginç sosyal bağlantılar kurabilirsiniz. Bugün, yeni insan gruplarına ulaşmak ve tanışmak için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek için harika bir zaman. Birisinin sizinle çalışmak için ilgilendiğini fark edebilirsiniz. Birlikte ele almak istediğiniz bir proje hakkında sohbet edebilirsiniz. Ya da belki romantik olarak sizi çeken biriyle tanışabilirisiniz. Bu ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar vermelisin.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Optimistik bir modda olacaksın. Her ne kadar zorlayıcı dönemlerden geçiyor olsan da, yaşamının iyi gittiğini hissedeceksin. Yaşamış olduğun zorlukların sana bir şeyler öğrettiğini fark edeceksin. Her ne olursa olsun, bil ki kendine dikkat etmelisin. Güçlü ve kuvvetli hissediyorsun. Artık herhangi bir zorluğu cesaret ve mizahla karşılamaya; ona göğüs germeye hazırsın!Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar çalışma hayatında, görevlerinizde değişimler, farklılıklar olabilir. Birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz daha dalgalı olabilir. Gün içinde çalışma hayatında yeni teklifler, konuşmalar gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili tedavi, danışma, araştırma içinde olabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem sen hem de ailen için oldukça hararetli bir gün oluyor. Duygusal anlamda kendini yorgun ve tükenmeye yakın hissedebilirsin. Son 2,5 yıl içerisinde şehir değiştirmiş bir Oğlak burcuysan, işinle ilgili ani bir durumla yeniden şehir değişikliği söz konusu olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanları ayrıntılı şekilde inceliyor olabilirsiniz. Bu durum yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir. Arkadaşlarınızla aktivitelerde soğuk kalıyorsunuz. Sıcak kanlı olduğunuzu ispatlamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle duygusal zaman geçirme isteğiniz olabilir. Şefkat ve sevgi ihtiyacınız ruhunuzun beslenmesi için gereklidir.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün çabayı sizin gösterdiğinizi hissettiğiniz noktada ise tıkanabilir daha fazla bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. İş hayatınızda kariyer odağınız bir süre dağılabilir

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesinde odaklanmanız gereken ufak tefek pek çokolabilir. Ancak her şeyi kontrol edemediğinizin farkında olmanız gerekebilir. Öğleden sonradan itibaren ikili ilişkilere odaklanıyorsunuz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Melankoli iyice üstünüze yapıştı ve bu durumdan da hiç rahatsız değilsiniz. Ancak çevrenizdekiler sizin için endişeleniyor. Onlara böyle davranmaya hakkınız yok.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde sağlık konuları ön planda olacaktır.Doktor kontrolünden geçmek için sabah saatlerini değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatleri itibariyle ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular önem kazanıyor. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine işaret ediyor.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aile üyelerinizle yakın ilişkiler kurmak için zaman ayırın. Zaman zaman bağlarınız zayıflamış gibi hissetseniz de onlardan kopmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hepsiyle iyi ilişkiler geliştirmeseydiniz, kendinizi tam hissetmeniz kolay olmayacaktı. Kendi tarzınızla onların sizin için özel olduklarını ve değilse eksik hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Böylece daha güçlü bağlar kurma yolunda uzun bir yol kat edeceksiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, ikili ilişkilerinizde duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor. Başarılı sonuçlar alacaksınız.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 17" R
Ay
Koç
20° 53' 55" R
Merkür
Koç
20° 23' 07"
Venüs
Boğa
08° 22' 58"
Mars
Koç
04° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 38"
Satürn
Balık
17° 05' 02"
Uranüs
Boğa
22° 41' 30"
Neptün
Balık
29° 04' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 31"
Lilith
Başak
24° 00' 09"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>