Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Saygı Duyulan Bir Kişiliksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Bekar mısınız? Öyleyse, bugün yeni ve heyecan verici biriyle tanışabilir ve bunun sizin için mükemmel bir partner olduğunu düşünebilirsiniz. Dikkatli olun! Bu harika yeni insanın para problemleri olabilir, ayrıca çok kıskanç ve sahiplenici bir insan olabilir. Doğru hissediyorsanız ilerlemeye devam edin, ancak dikkatli bir şekişde. Bu kişinin sizin için uygun olduğundan emin olana kadar, tedbiri elden bırakmayın.

İkiniz de çok hassas ve çok entelektüel bir insansınız. Bu harika bir kombinasyon ve sizi süperstar yapan şeyin bir parçası. Bugünün gezegen pozisyonları, kişiliğinizin bu iki temel bileşenini en iyi nasıl birleştirebileceğinizi düşünmeniz için size meydan okuyor. Yazmayı kariyer olarak hiç düşündünüz mü? Bu aradığınız dengeyi bulmanızı sağlayabilir. Biraz düşünün ya da daha iyisi, sadece yazmaya başlayın ve size uygun olup olmadığını görün.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Bugün, sana stres aşılayan konulara karşı daha mesafeli ve umursamaz yaklaşıyor olacaksın. Daha felsefi bir tavır takınıyorsun. Aslında yaşadığın zorlukların nasıl spiritüel gelişim rotasının bir parçası olduğunu düşünüyorsun. Olan biten her şey sana kendin hakkında bir şeyler öğretiyor. Ya da hayat hakkında. Böylece daha rahatlamış vaziyettesin ve olayların akışında seyretmesine razı oluyorsun.Sosyal etkinlikler, çekici ve heyecan verici bazı insanlarla temas kurmanızı sağlayabilir. Düşüncelerinizi uyandırarak, zihninizi normalden daha canlı tutan tartışmalar gerçekleşebilir. Bazı ilginç kitaplar tavsiye edilebilir. Bugün tanıştığınız kişilerin adlarını ve telefon numaralarını almak isteyeceksiniz, bu yüzden dışarı çıktığınızda yanınızda bir defter bulunduğundan emin olun. İyi günler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Gün içinde daha detaycı, şüpheci ve araştırma olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşme, yakın ilişkiler ve aile üyeleriyle ilgili konular gündemde.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sürekli olarak problem yaratan bir arkadaşın ile mantık çerçevesinde konuşma yapabilirsin. Saygı duyulan bir karaktere sahip olman sözünün dinlenmesini sağlıyor. Evinin biraz dağıldığını düşünebilir, hummalı bit temizliğe başlayabilirsin. Kardeşlerinin hukuksal sorunlarında olumlu gelişmeler yaşayabilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ile gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Sakinliğinizi koruyarak tepkileri karşılamalısınız. Hiçbir şey görüldüğü gibi olmayabilir. Öncelikle dinleyici koltuğunda olmalısınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış içinde olmak size de iyi gelecektir. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Karşılıklı yapacağınız anlaşmalar özenli davranmakta fayda var. Çalışma hayatınızda yoğunluk söz konusu.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeyler için kendinizi suçlamak yerine hatalardan ders almaya çalışın. İş yerinizde size duyulan yüksek güveni gördüğünüzde moraliniz yerine gelecek.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki tatlı konuşmacılara bir kulak verin. Duymak istediğiniz şeyleri söylemekle kalmıyorlar aynı zamanda size yardımcı da oluyorlar.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacağı 19:10'a kadar Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerinde yurt dışı bağlantılı işleriniz, seyahatleriniz ve eğitim hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Ancak, Ay, 13:58 ile 19:09 arasında boşlukta seyahat edecek. Bu saat aralığında bu konularda gecikmelerle ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise odağınızve kariyer konularına yöneliyor. Önümüzdeki birkaç günhayatınız hareketli olacak, dinlenmeyi ihmal etmeyin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm sorunlar çözüme kavuşacak ve eşiniz ile birlikte çok mutlu olacaksınız. İş yerinizden ve arkadaşlarınızdan çok memnunsunuz. Bugün etrafınızda gelişen tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin ilgisiz ve soğuk davranışları sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçların altına girmemelisiniz. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 12" R
Ay
Aslan
29° 53' 46"
Merkür
Boğa
00° 13' 14"
Venüs
Boğa
20° 12' 17"
Mars
Koç
11° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 27"
Satürn
Balık
17° 48' 32"
Uranüs
Boğa
23° 14' 57"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 04"
Lilith
Başak
25° 04' 03"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>