Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bugün Kendini Şımartabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Dün gece olması gerekenden çok daha geç bir saatte eve dönmüş ve bu yüzden yorgun, bitkin hissediyor olabilirsiniz. Vitamin alın ve ayılmak için kahve içmeyin. Zihninizi temizlemek için temiz havada yürüyüşe çıkıp endorfin salgılayın ve enerjinizi yükseltin. Bu, normalde olduğunuz gibi bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Bundan sonrası için tavsiyemiz: gece geç dönmeler alışkanlık haline gelmemeli!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarınız olacak, özellikle hobileriniz ya da çocuklarla ilgili konularda olabilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güçlü duygularla başlıyorsun. Korkularını geride bırakmak özel hayatın konusunda sana birtakım cesaretleri getiriyor. Hoşlandığın kişiye karşı duygularını belli etmek isteyebilirsin. Akşam için kendi özel spesiyal lezzetler hazırlamayı planlıyorsun. Gerekli malzemeleri almak için alışveriş yapabilirsin. Çocuk sahibi bir Oğlak burcuysan çocuklarına daha çok vakit ayırıyorsun

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı ideallerinizi veya hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmalısınız. Yeni hedefler belirlemek için harika bir gün. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedecek yeni gelişmeler yaşanması ile beraber özgüveniniz artabilir, çevrenize davranışlarınızda iyileşme görülebilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yıldızı Satürn'ün retrosu bugün başlıyor. Yaşamınızın daha yavaş ilerleyen bir dönemine işaret eden bu süreç ilk başta maddi konular,ve para konulara etki ederken 2 Temmuz sonrasında burcunuzda devam eden gerileme yaşam şartlarınızla ilgili konuları yeniden değerlendirmenize, geçmişe yönelik bazı süreçlere işaret edebilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kendinize kalıp düşünebileceğiniz sessiz sakin bir yerde olmak istiyorsunuz. Bu ortamı evinizde de yaratabilirsiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati kişisel hedeflerinizi ön plana çıkarıyor. Dizleriniz, dişleriniz ve kemiklerinizle ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.Satürn bugün itibariyle geri hareket etmeye başlayacak. Finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parlak bir gelecek istiyorsanız hayallerinize zaman ve enerji harcayın. Erteleyerek zamanı boşa geçiriyorsunuz. Yakında bunun sıkıntılarını çekebilirsiniz. Artık sorumluluk alma zamanı geldi de geçiyor.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişim içinde olmanıza rağmen, bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinizde doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 21' 37" R
Ay
Başak
22° 31' 08"
Merkür
Boğa
02° 41' 01"
Venüs
Boğa
22° 33' 14"
Mars
Koç
13° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 56' 20"
Uranüs
Boğa
23° 21' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 05"
Chiron
Koç
21° 35' 52"
Lilith
Başak
25° 16' 45"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>