Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, deli bir rüzgar gibi insanların karşısına çıkabileceğini kabul ediyor, ama insanların ondan sakınılacak iradi davranışları gösterebilmelerini bekliyorsunuz. Yakınınızda gözlediğiniz bazı ilişkiler, bu duyguya olan saygınızı azaltmamalı.

İşinizi hemen hemen her şeyin üzerinde tutuyorsunuz. İş bağımlılığınız, çalışkanlığınız ve disiplinliliğinizle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olabilir.

Gelirinizhayatınızdaki başarılarla başa baş gitmese de, bu anlamda umutlu bir geleceğiniz var gibi. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Duygusal ilişkileri tanımlar, yorumlarken daha az aceleci olmalısınız. Süreç içinde ilişkiler, bambaşka biçimlere dönüşebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama inanılmaz bir kararlılıkla bir anda da bitirebiliyorsunuz. Kolay güven duymuyorsunuz.. Bunu çok belli ettiğiniz ciddi bir arkadaş zenginliğiniz var. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açabiliyor.

13 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 01:23 Ay-Venüs görünümüyle, bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yükselecek diyebiliriz. Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan gönlümüzce günü geçirelim. -Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında düşüncelerimizi ifade edebilir ve birilerinin anlayacağını umarız. Saat 06:31 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Saat 21:25 Ay-Jüpiter görünümü, her işinizi hızlı ve titiz bir şekilde halletmeye çalışırsınız. Ancak bu sizi yorabilir. Önceden söz verilmiş olanlara öncelik tanıyınız. Ruh ve beden sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmayalım. Saat 22:05 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarf etmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Birbirimize karşı anlayışlı olalım ki, sıkıntılarımızı birlikte aşmamız mümkün olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki kişilerin sağlık durumlarıyla ilgilenmen gerekebilir. Maddi konularla ilgili zorluklar yaşanabilir.

13 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız gelgit yaşasa da iç sesinize kulak vermelisiniz. Acele kararlardan uzak durmalısınız. İşte ya da sosyal hayatta sizi baskılayan kişilere karşı dik bir duruş sergilemelisiniz.Günün Atmosferi:Sabahın erken saatlerinde; her söyleneni dikkate almamamız gerektiğini fark edebiliriz. Gerçeklerden uzaklaşmayalım. Ayrıca bugün Ay'ın olumlu ve olumsuz açıları şimdiye kadarolan çabalarımız ve şansımızla bize daha verimli sonuçlar getirebilir. Özellikle belli konularda aklımızdaki soru işaretlerinin ve endişelerin yersiz olduğunu görebiliriz. Fakat diğer taraftan da bir takım baskılar, anlaşmazlıklar, maddi imkansızlıklar da gündeme gelebilir.

13 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni kapılar açılabilir. İşlerinizde eksikliklerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Duygusal süreçler yaşayabilirsiniz.

13 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel yaşantınızda ya da evinizde bir takım değişiklikler yapmak size iyi gelecektir. Evinizi dekore edebilir ya da yeni misafirler ağırlayabilirsiniz. Bu esnada bir ev satın alma - kiralama gibi gayrimenkul başlıkları da söz konusu olabilir

13 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

13 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki konuşmalar artarken, günlük işleriniz konusunda bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Net durumlara ihtiyacınız var. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları çok kolay alacaksınız

13 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi içinizde ruhsal ataklar yaşama riskine sahipsiniz. Bu durum kısa süreliğine yaşanacaktır. İşinize odaklanmanız konusunda zorluk çekmeniz olağandır.İş ortamınızda yüzeysel davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak verimli haberleşme alanları yaratabilirsiniz. Bu haberleşme alanlarını mesleki bir eğitim yahut sahip olduğunuz mesleki bir yetenek sayesinde takdir görebilir, terfi alabilir veya otorite figürüne dönüşebilirsiniz. Maddi ve manevi değer alanlarınızda sizi daha yukarıya taşıyabilecek iletişimlere hayatınızda yer açabileceksiniz.

13 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>