Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seçici davranıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugünkü gezegen konumu, aşk hayatınızda ve yaratıcılığınızda geçirdiğiniz nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Elindeki görevlere yenilikçi tutumlarla yaklaşmak işine yarayacak. Gün ekstra enerji ve zihinsel sivrilik barındırıyor; böylece her şeyin daha kolay aktığını göreceksin. Detaylı projelerle ilgilenirken, kendine düşünmek için fazladan süre tanı. Mümkün mertebe değişik açılardan değerlendirmelerde bulun; ki normale kıyasla daha fazla seçenek olduğunu göreceksin. Ayrıca gün boyu aklına gelen her bir fikri not et!Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını bir yönüyle değiştirecek uzun vadeli bir hedefi tamamlamak için bugün beklenmedik bir kararlılık duygusuyla güdüleneceksin. Belki birarıyorsundur ya da geleneksel olmayan yöntemlerle hayatını kazanmayı deniyorsundur. Sen doğuştan bir şifacısın, ve bugün bu yeteneğin aniden artacak. Bugün ayrıca sanat ve modern teknolojiyi iç içe geçirmek için oldukça uygun bir gün, belki bilgisayar grafikerlik ya da ses mühendisliği bu alana girebilir.

13 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabahla beraber Merkür-Venüs kavuşumu hiç hayal edemeyeceğiniz güzel haberleri size taşıyabilir. Umutlarınızın gerçek olduğuna şahit olabilirsiniz. Güneş-Plüton olumlu görünümü sayesinde hayatınızda istediğiniz her konuda gücünüzü ve başarınızı kanıtlayacağınız bir sürece giriyorsunuz.

13 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seçici davranıyorsun!Aklında birçok yeni proje var olabilir. Bunları kiminle paylaşacağın konusunda daha seçici olmalısın. İş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan, geçmişte yaptığın başvurudan olumlu dönüş alabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, piyasadaki gelişmeleri yeterince takip etmediğini düşünebilirsin. Daha sağlam adımlarla hareket etmeye kararlısın. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, gereksiz kıskançlıkların karşı tarafın sabrını epey zorlayabilir. Uzun zamandır kilo vermek istiyor fakat bir türlü başarılı olamıyorsan, profesyonel destek almanda fayda var. Düzenli bir spor ve diyet programıyla hedefine ulaşabilirsin.

13 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınız ve bunların meyvelerini topluyor olmanız, bugün gözleri üzerinize çevirebilir. Bu sizin için yeni girişimlerin ayak sesi olabilir.

13 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişim yönünden hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizle ilgili gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Yapacağınız sözleşmelerde detaylar ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde duygu derinliği içinde olacağınız zamanlar var.

13 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz potansiyel olarak gelişecek ve geleceğe dair güven verecek. Aile konularında kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, ailenize yettiğinizi göreceğiniz bir gündesiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken iletişim ve yakın çevrenizle olan diyaloğunuz öne çıkabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz. Sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi yapmak istediğinizi yapmaktan alıkoyabilecek kısıtlamalardan kurtulun. Ayrıca, başkalarının ihtiyaçları için kendi ihtiyaçlarınızı arka plana atmadığınızdan emin olun.

13 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata karşı başarılı olmak adına kendi üstünüzde yoğun bir baskı kurabilirsiniz. Sakın aşırıya kaçarak kendinize haksızlık etmeyin.Herkesin mutlaka bir zaafı vardır. Mükemmel insan yoktur. Sizi destekleyen gizli kimliklerin kurumsal hayatla önemli bağları olabilir. Siz de bu yönlerinden faydalanmaya bakın. Aile içi meselelerde aşırı sorumluluk yüklenmek kemik ve diş ağrılarına neden olabilir. Gizli sözleşme ve anlaşmalara imza atabilirsiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sosyal ilişkiler açısından sürpriz gelişmelere açık bir gün olabilir, arkadaşlarınızdan beklenmedik tepki ve tutumlar görebilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu unutmayın.

13 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareket enerjiniz oldukça düşük olabilir. Çalışmak size zor gelebilir. Partnerinizle ilgili bazı konuları saplantı haline getirmiş olabilirsiniz. İsteklerinizin gerçek istekleriniz mi yoksa duygusal eksiklikleriniz mi olduğundan emin olmadan hareket etmemelisiniz. Fazla karamsar bir tutum içinde olabilirsiniz.

13 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; karar alırken ya da girişimlerde bulunurken tatminsizlik yaşayabilir, daha iyi olabilirdi düşüncesiyle sürekli fikrini değiştirebilirsin. Planladığın eğitim, yolculuk ve anlaşmaların verimli olmadığını fark edebilirsin. İki ileri bir geri yapmamak için kendine biraz daha zaman tanımalısın.

13 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>