Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İmaj değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Son zamanlarda ilişkilerinizde yaşadığınız küçük mücadelelerin gündemde olduğu ciddi bir gün sizi bekliyor. Sevgiye ve güvenliğe olan ihtiyacınız, sizi bazen sahte anlaşmalar yapmaya veya başkaları tarafından daha kabul edilebilir davranışlar sergilemeye zorluyor. Kıskançlık bazen sizi rahatsız edebilir, bu yüzden bu yoğun duygudan uzak durmanız gereken bir gün.

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Bugünün olayları dengenizi bozabilir. Grubun bir parçası gibi hissedebilmeniz için birtakım düzenlemeler gerekiyor. Söz konusu duruma karşı uzak ve ilgisiz hissediyor olabilirsiniz, ancak bilin ki oynayacak önemli bir rolünüz var. Topluluğun sizin duyarlı ve koruyucu tavsiyelerinize ihtiyacı var, dolayısıyla söyleyecekleriniz ilk başta konu dışı gibi görünse de fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Aslına bakılırsa bu tam da insanların duyması gereken şey.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

8 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcundaki hareketine devam ediyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişimler varsa öğleden önceyi tercih etmeniz iyi olacaktır. Bugün başkalarını memnun etmek yerine kendinizi mutlu etmeye odaklanmalısınız. Güneş'in Jüpiter ile yaptığı sert kontak nedeniyle öğleden sonra yapacağınız seyahatlerde dikkatli olmanızda yarar var. Sınavlarınız, başvurularınız varsa iki kere üstünden geçmelisiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmaj değiştiriyorsun!Yoluna kimse engel olsun istemiyorsun. Sana kendini iyi hissettirmeyen insanlara bugün ders vermeye niyetlisin. Kendine edindiğin bu ulvi görev karşısında tavırların konusunda seni uyarmak isterim. İstemeden yakın bir arkadaşını kırabilir, daha sonra telafi etmek için uğraşabilirsin. Daha önce ertelemek zorunda kaldığın sorumlulukların bugün karşına sorun olarak çıkabilir. Sevgilin varsa, bugün ona karşı objektif davranmayabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek etkinliklere katılabilirsiniz. Uzun zamandır dış görümünden sıkılmış olabilir ve imaj değişikliğine gitmek istiyor gibisin.

8 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları yapabilir, dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyeceksiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, evle ilgilenmek iyi gelecek.

8 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda dengeyi kurmak için aktif çaba harcayacağınız bir gündesiniz. Özgürlüğünüze her zamankinden daha düşkün olabilirsiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan hem keyif alacak hem de yepyeni fikirler üreteceksiniz. Grup çalışmaları yapabilir, dostlarınızla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni hedefler belirleyeceksiniz.

8 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Magazin ve dizi izlemek eğlenceli olabilir, ancak giderek daha çok azalan boş zamanınızı iyi kullanmak size daha faydalı olmaz mı! Aklınızdaki projeler için araştırma yapmak için iyi bir gün, zaman ayırmaya değer.

8 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda seyahat ediyor. Kendinize çeki düzen vermek istediğiniz konular için harika bir zaman.Para kazanmaya odaklanmak, hırslı bir şekilde atılımlarda bulunmak için kolları sıvayın. Bireysel anlamdaodaklı bir süreç içinde ilerleyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için yeni stratejiler geliştirmek iyi bir fikir olacaktır.

8 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler, hediyeler var.

8 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm zorluklara ailenizin desteği ile göğüs geriyorsunuz. Maddi anlamda zorluklar, hayal kırıklıkları, beklenen ama gelmeyen kazanç kapıları söz konusu olabilir. Akışınızı iyi yönetmekte zorlanıyorsunuz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İhtiyaç dışı alışverişlerden tüm Eylül ayı boyunca kaçınmalısınız.

8 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; değişken ve planlı programlı bütün görevlerini yerine getirdikten sonra bugün kendinle ilgilenebilir, kendini geliştirmeye çalışabilir ve bakımlarını yapabilirsin. Partnerinden gelebilecek güzel bir haberle motivasyonun artabilir kendini çok daha mutlu hissedebilirsin. Negatif etkilerden uzak avantajlı bir gün geçirebilirsin.

8 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 05' 43" R
Ay
Oğlak
20° 39' 11"
Merkür
Koç
16° 46' 12"
Venüs
Boğa
00° 34' 51"
Mars
Balık
29° 27' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 40"
Satürn
Balık
16° 32' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 23"
Lilith
Başak
23° 18' 00"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>