Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Moralini yüksek tutuyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Yıldız gibi parlamayı seviyorsunuz ve bugün dikkatleri üzerinize toplamak zorunda hissedebilirsiniz. Yine de, dikkatli olun çünkü gezegensel enerjiler insanlarda beklenmedik ruh hali dalgalanmalarına neden oluyor. Bugün dikkat çekmek istemeyebilirsiniz çünkü insanlar eleştirel bir ruh halinde olabilir. Alkış toplamanın daha kolay olacağı günü bekleyin. Bugün küçük tartışmalara girmemek en iyisi.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Düşüncelerini organize etmenin kısmen daha kolay olacağı bir gün ve dikkat dağınıklığından kaçınmayı başaracaksın. Tüm ilgin hedefine dönük. İstediğin alanda ilerleme kaydedebilmek adına bu enerjiden faydalan. Kendini doğrudan ulaşmak istediğin şeye verirsen pozitif sonuçlar elde edeceksin. Enerjinin ve isteklerinin insanlar tarafından emilmesine izin verme. Sadece önündeki yola ve amacına konsantre ol.Bugün sayılar ve hesaplamalarla ilgili dikkatli olmalısınız. Bugün, dikkatinizin kolayca dağıldığı o günlerden biri. Bir bütçe oluşturuyorsanız, yazdığınız rakamları iki kez kontrol edin. Eğer bilgisayarda kodlama yapıyorsanız, zihninizi canlı tutmak için sık sık mola verin. Bugün normalden birkaç fincan daha fazla kahve içmezseniz eriyen buz gibi damladığınızı hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka okült ilimlerle ilgili resmi bir eğitim almayı düşünüyor olabilirsiniz fakat bu söze dökülemeyecek kadar karmaşık bu tip bilgileri içselleştirebileceğinizden emin olmayabilirsiniz. Sadece bu yüzden vazgeçmeyin. Buna da hayatınızdaki her yeni şeye yaklaşımınız gibi yaklaşın: her şeyi adım adım halledin. Bu alanlarda ve başka pek çok alanda yetkin olabilecek entelektüel seviyeye ve sezgiye sahipsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Akrep burcunda ilerliyor. Saat 13:58 olunca uzun süre boşlukta kalmaya başlıyor. Merkür'ün Güneş'in kalbinde olacağı 04:40'te dileklerinizi tutmayı unutmayın. Sizler özellikle akademik hayatınız, yurt dışı işleriniz, yayıncılık, spor gibi konularda hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Akşam itibariyle gerçekleşen Venüs-Neptün karşıtlığı nedeniyle kendinizi sorgulayacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Fazla gerçekçi olarak kendinizi boş yere yermeyin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moralini yüksek tutuyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Gün içerisinde mailerde yaşanacak aksaklık sıkıntı yaratabilir. Bugünlerde ruhuna yansıyan değişim ile baş etmek için ekstra emek harcıyorsun. Özellikle kariyer ve evlilikle ilgili meselelerde tıkanmalar ya da yanlış anlaşılmalar yeniden gündeme gelebilir. Direnç göstermediğin sürece insanlar bu konularda iradeli olmadığını düşünebilir. Her ne olursa olsun moralini yüksek tutmak istiyorsun. Özellikle özel sektörde çalışıyorsan, tamamen kariyerindeki yükselişe odaklanmak isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, alacağın kararlar çalışanlarını sevindirecek.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çaba ve gayretlerinizin karşılıksız olmadığı bir gündesiniz. Süreci, bunu düşünerek kendiniz için daha pozitif hale getirebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili düşüncelerinizde zorlanmalar yaşanabilir. Duygusal olarak endişe hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda mücadeleler söz konusu. İşten gelen destekler olabilir. Bunları yerinde değerlendirmenizde fayda var.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün küçük görünen ama büyüyebilecek bir problem yaşayacaksınız. Hiç duraksamadan ne düşündüğünüzü sevdiğinize söyleyin. Anlayışla karşılayacaktır.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalan Ay, sizi arkadaşlarınızla bol iletişime sokacak. Ayrıca eğitim konularında ilerleme kaydedeceksiniz.Kendinize fırsat kapıları açabileceğiniz perspektife ve zihinsel enerjiye sahip olacaksınız. İlginizi çeken kitaplar satın alabilir. Merak duyduğunuz konularda ulaşmak istediğiniz bilgilere erişebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal karışıklıklar, maddi kaygılar derken Oğlak burçları gün boyu biraz zorlanacaklar. Eşinizle olmak, ortağınızdan destek almak size iyi gelecek. Enerjinizin düşük olduğu bir dönemden geçtiniz ve geçiyorsunuz. Dışarıda geçirdiğiniz zamandan daha fazla kendinizle ve kendi iç sesinizle zaman geçiriyorsunuz. Ruhunuzu dinlemek size yeni mesajlar verecektir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bilgi birikimini ve tecrübeni ortaya koymanı gerektiren koşullar senin eyleme geçmen için start vermeni bekliyor. Mevcut işlerin üzerinde çalışabilir, yenilikler yapabilir, eksiklerini giderebilirsin. Eğitim, ticari ve hukuki alanlarda başarı sağlayabileceğin gibi öğleden sonra uzun yolculuklar için planlar yapabilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 06" R
Ay
Oğlak
20° 16' 40"
Merkür
Koç
16° 45' 36"
Venüs
Boğa
00° 32' 48"
Mars
Balık
29° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 17"
Satürn
Balık
16° 32' 35"
Uranüs
Boğa
22° 19' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 17"
Lilith
Başak
23° 17' 49"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>