Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güvendiğin insanların fikrine ihtiyaç duyuyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Bir yanınız hiç büyümemiş! İçinizdeki çocuğu koruyor ve eğlenceli tarafınızın hep canlı kalmasını seviyorsunuz, bu sizi siz yapan çekiciliğinizin bir parçası. Bugün, bu çocuksu yönünüzü arkadaşlarınız ve ailenizle olan etkileşimlerinizde ortaya çıkabilir. Faturalar ve ipotekler gibi "yetişkin" kaygılarına konsantre olmak zor olabilir. Top oynamak, fıkralar anlatmak veya televizyonda çizgi film izleyerek rahatlamak isteyebilirsiniz.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün hayatın duyulara hitap eden küçük zevklerine zaman ayırmak için ideal bir gün. Belki sevdiğiniz bir tatlıdan, mesela çikolata ya da cheesecake yiyebilirsiniz. Doğadan alabileceğiniz keyfi de es geçmeyin, parkta ya da ormanda, çeşme ya da göl kenarında vakit geçirip biraz temiz hava alabilir, doğanın kokusunu içinize çekebilirsiniz. Kendinizi güzel bir masajla şımartmak da hoşunuza gidebilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her tartışma uzlaşmaya varmayabilir. Bazen, uzlaşamadığınızı kabullenmek tek gerçekçi sonuçtur. Bugün bu durum, kadınlarla tartışmalarınızın temel sonucu olabilir. Siz onların fazla gururlu davrandıklarını düşünürken onlar da sizin kendini beğenmiş ve kibirli biri olduğunuzu düşündüğünü fark edebilirsiniz. Kadınlarla etkileşimleriniz can sıkıcı olsa da, fikir ayrılıklarının değirmeni döndüren güç olduğunu fark etmenizi sağlayabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyu Başak burcundaki seyrine devam ediyor. Erken saatte meydana gelen Ay ve Neptün karşıtlığı sebebiyle nedensiz yere duygusal hayatınızda gergin olabilirsiniz. İnce detayları bir kenara bırakmalısınız. Ay ve Plüton arasında oluşan olumlu etkiyle birlikte enerjiniz de yükseliyor. Eğitim hayatınızda kendinizi ispatladığınız bir gün geçirebilirsiniz. Arkasından saat 11:46'da Ay, boşluğa giriyor olacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğin insanların fikrine ihtiyaç duyuyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, beklediğin anlaşmayın sağlaman an meselesi! Kazancını yatırıma dönüştürürken güvendiğin insanlardan ya da ailenden fikir alabilirsin. Eğlenmeyi seven bir Oğlak burcu olarak, yoğun bir hafta içinin ardından cumartesi gününü iple çekmiş olabilirsin. Bugünlerde sosyal medyada karşılaştıklarına çok kafayı takıyorsun. Eğer kendini düşünmekten alamıyorsan, bazı hesaplarını bir süre askıya almaya ne dersin? Göstermesen de aslında hassas bir yapın var, unutma! İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, uzun süre önce ayrıldığın sevgilin aklına takılabilir. İletişime geçme konusunda bir kez daha düşünmelisin. Bıraktığın kişi artık o kişi olmayabilir!

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üst düzey pozisyondaki kişilerle görüşmeler yapmak için uygun bir gündesiniz. Ailevi konularınızda ise olumlu destekler alabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak'ta. Bugün düşüncelerinizde daha esnek ve paylaşımcı olmaya bakmalısınız. Olaylara bakış açınızı test eden durumlar gündeme gelebilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Liderlik özellikleriniz ön plana çıkabilir. İş ya da aile hayatınız olsun, organizasyonları sizin yapmanız istenebilir ya da fikrinizi alarak hareket etmek isteyebilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz ve geleceğe dair projelerinizle ilgili geçici problemler ve sorunlarla karşılaşabilir, kendinizi bu süreçte engellenmiş hissedebilirsiniz. Esasen bugün yaşayacağınız her olası olay, gelecekte kimin sizin yanınızda olması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir süreç olarak size yardımcı olacak.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işleri ve yolladığınız mesajları iki kez kontrol edin. Bugün işle ilgili bir iletişim hatasına kurban gidebilirsiniz. Ne yazık kiarkadaşlarınız da size bu konuda pek destek verecekmiş gibi görünmüyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar olmasına karşılık son derece dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylardan fazla etkilenmeniz mümkün. Sabırlı davranmayı başarabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi geçtiğimiz birkaç güne göre çok daha iyi ve güçlü hissediyorsunuz. Aldığınız kararları uygulamak için doğru zamanlar değil ancak daha önce ertelediğiniz kararlarınızı gözden geçirip adım atabilirsiniz. Aldığınız haberlere hemen inanmayın. Spekülatif zamanlar.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün sabah saatlerinde seyahat ve eğitim planlarını düzenliyor olabilirsin. Öğleden sonra işinle ilgili veya kişisel olarakbirliği içinde olduğun ticari şirketlerden gecikmeli haberler alabilir, hukuksal konularda ve yabancı destekli kaynaklarında ertelemeler yaşayabilirsin. Sakinliğini koruyarak eksik kalan işlerini toparlayabilirsin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 13" R
Ay
Başak
11° 36' 40"
Merkür
Boğa
01° 28' 24"
Venüs
Boğa
21° 25' 04"
Mars
Koç
12° 26' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 24"
Satürn
Balık
17° 52' 36"
Uranüs
Boğa
23° 18' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 04"
Lilith
Başak
25° 10' 37"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>