Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeni arkadaşlıklar ediniyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün biraz yoğun musunuz? Sizin için çok önemli olan bir şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekebilir ve bu nedenle normalden daha sessiz olabilirsiniz. Sevdikleriniz belki de hasta olduğunuzu, üzüldüğünüzü ve hatta onlara kızdığınızı düşünebilir. Aklınızdakileri onlarla paylaşmaya çalışın, neden sessiz olduğunuzu onlara da söyleyin. Bu şekilde korkularını hafifleyecek ve hatta sizi yardımcı olabilecekler.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

Bugün, uzun süreliğine kaldığınız yerden ayrılma isteği duyabilirsiniz. Her şeyden uzaklaşma ve uzak kıyıları görme isteği içinizde macera isteği uyandırıyor. Gezi kitapları ilginizi çekebilir. Kitaplar okuyun ve ne yapmak istediğinizi düşünün, fakat şu zamanda kesin kararlar vermeyin. Kaçıp gitme isteği bir kaç güne geçebilir.

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Her tartışma uzlaşmaya varmayabilir. Bazen, uzlaşamadığınızı kabullenmek tek gerçekçi sonuçtur. Bugün bu durum, kadınlarla tartışmalarınızın temel sonucu olabilir. Siz onların fazla gururlu davrandıklarını düşünürken onlar da sizin kendini beğenmiş ve kibirli biri olduğunuzu düşündüğünü fark edebilirsiniz. Kadınlarla etkileşimleriniz can sıkıcı olsa da, fikir ayrılıklarının değirmeni döndüren güç olduğunu fark etmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlara karşı sorumluluklarınıza odaklanmanız gerekebilir. Belki biraz bebek bakıcılığı yapmanız gerekir. Yeğeninize bir süre göz kulak olmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da eşinizin evle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyacı olabilir. Devreye girip bozulan bir şeyi tamir etmeye yardım edebilirsiniz. Tamirat konusunda hünerli olacağınızdan imdada yetişmeniz muhtemel.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 02:57 olduğunda Ay, Başak burcunda ilerlemeye başlıyor. Ayrıca 13:37'de Başak burcunda 6 derecede yeniay meydana geliyor. Yeniay hayatınızda aldığınız kararlarda eyleme geçmek için sizi destekleyecektir. Pozitif düşüneceğiniz, olumlu haberler alacağınız bir dönemdesiniz. Hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir. Yeniay yazısının detaylarına erişmek için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar ediniyorsun!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Hem organizasyon hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Bir sürediryerinde hissettiğin gergin havadan rahatsız olabilir, olaylara dâhil olma ihtiyacı hissedebilirsin. Bugün sevdiğin kişiye sevgini olabilecek en romantik şekilde göstermek isteyebilirsin. Bekâr bir Oğlak burcuysan, beklemediğin birinden özel bir mesaj alabilirsin. Ayrıca çok sevdiğin birine ufak bir jest yapıp, güzel bir hediye alabilirsin. Bugün bulunduğun ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsin… Sıkı dostluklar kurmaya hazır ol!

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabileceğiniz bir gün. Akademik konularla ilgili işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi planlarken detayların içinde boğulmamaya özen göstermelisiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşırken, yargılayıcı tutum içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaygılanmayıp elinizdekini görüp şükür etmek için uygun bir gün. Onları kaybetmekten korkmak yerine tadını çıkarmanızda fayda var.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay uzak yolların kapısını açabilir. Yeni keşif ve maceralara yelken açabilir, bu başlangıçlar için gereken ivme ve enerjiyi ruhunuzda hissedebilirsiniz. Yeni seyahatler yaşamınıza yeni ve yabancı kişileri katabilir, önemli deneyimler kazandırabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haksızlığa uğradığınızı hissediyorsunuz, bugün olan bitenden dolayı şaşıracaksınız. Merak etmeyin, mutlaka adalet yerini bulacaktır. Siz bildiğiniz yoldan devam edin. Aileniz ve yakın arkadaşlarınız size bu konuda tam destek verecek.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür sizi eğitim konularında destekleyecek.Eğitmenlik veya öğrencilik gündeminize düşebilir. Aklına güvendiğiniz akademisyenlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Uzaktan online eğitimlere katılmanız söz konusu. Seyahatler ve yabancılarla diyalog içine girersiniz. Pasaport, vize gibi evrak işleriniz için bugünden randevu alın.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gündeminizde ev ve aileye ilişkin konular var. Önceliğiniz ailenizin beklentilerini karşılamak, evinizle ilgilenmek olabilir. Ancak öngörülemeyen aksaklıklara ve belirsizliklere karşı dikkatli olmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerden yana beklentileriniz fazla olabilir ve bu durumun çatışmaya neden olmasına izin vermemelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızda olayları büyütmeye meyillisiniz. Daha gerçekçi olmaya ve mümkünse daha pozitif bakmaya çalışmalısınız. Çözüm odaklı olmak problemlerinizi daha hızlı çözümlemenizi sağlayacaktır. Kendiniz ve değer verdiğiniz konularda kafa karışıklıklarınız olabilir. Tatil sürecindehayatınızdaki konuları da kaçırmamaya özen göstermelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; seni her yönden destekleyecek olan Yeniay, burcundaki gezegenlerle debirliği içerisinde hareket ederek, büyük resme odaklanmanı, hayal ve vizyonlarını somut hale getirmeni destekleyecek. Öte yandan hukuksal ve kurumsal konular bu süreçte hız kazanabilir. Kariyerinde şanslı ve fırsatlara açık olabilirsin. Üstlerin tarafından fikirlerin desteklenebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 49" R
Ay
Başak
11° 07' 05"
Merkür
Boğa
01° 25' 11"
Venüs
Boğa
21° 21' 60"
Mars
Koç
12° 24' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 49"
Satürn
Balık
17° 52' 26"
Uranüs
Boğa
23° 18' 14"
Neptün
Balık
29° 21' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 57"
Lilith
Başak
25° 10' 20"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>