Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aksilikler kafanda büyüyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, dinlenme ve rahatlama günü. Bugünün sakin havasından yararlanarak kendinizi merkeze alın ve hayatınızdaki önemli şeylere odaklanın. İş hayatınız çok yoğun ve ailenizi bir şekilde ihmal ettiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin. Sizi özlediler ve onlarla beraber olmanıza çok sevinecekler. İş gelip geçici, ama unutmayın ki aile bakidir.

Olayları çok fazla kontrol etmemeye çalışın. Olayların kendi yolunu bulmasına izin vermeniz gereken türden bir gündür bugün. Bir takvime çok sıkı bir şekilde uymaya çalışırsanız, muhtemelen işe yaramaz. Sadece bir saat sürmesi beklenen bir toplantının bitmesi bile birkaç saat sürebilir. Bugün tamamlamak istediğiniz bir proje için birkaç gün daha çalışmanız gerekebilir. Planlarınızda bu değişiklikler açısından sabırlı olun.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Kendine ve özellikle sağlığına dikkat etmeye karar verdiysen, bunu nasıl yapacağını merak ediyor olabilirsin. Tıbbi pratiklerle homeopatik tıp arasında büyük farklar olduğunu unutma. Sağlığını korumak istesen hangisine yönelirdin? Modern tıbba güvenin nasıl?Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Depresyon, fark ettiğinizden çok daha fazla insan için gerçek bir meydan okumadır. Doğrudan harekete geçmezseniz, zorunda olduğunuzdan çok daha fazla acı çekebilirsiniz. Bu sizin de yaşadığınız bir şeyse, kabuğunuza saklanmayın. Bunda utanılacak bir şey yok - tıpkı grip gibi bir hastalık. İlaçlar hakkında doktorunuzla konuşun.Denemekten kaybedeceğiniz bir şey yoktur, eğer rahatlayabilirseniz kazanacağınız şeyler de vardır.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Terazi burcunda hareket ediyor. Saat 11:33'te hareketine boşlukta devam etmeye başlıyor. Güneş ve Mars kavuşumunun yaşandığı öğlen saatlerinde umut ettiğiniz ne varsa gerçek olmaya başlayabilir. Pozitif gelişmelere hazır olun. Venüs'ün Jüpiter ile yaptığı sert açı nedeniyle ise duygularınızı dile getirirken akşam saatlerinde abartılı davranışlar gösterebilirsiniz. Önce doğru anlayıp anlamadığınızdan emin olmalısınız.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksilikler kafanda büyüyor!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yurtdışı ile ilgili bağlantıların bugün gündeme gelebilir. Aldığın ani kararlar ve anlık isteklerinin peşinden gitmek istediğini ailene açıklamak zorunda kalabilirsin. Dışarda yoğun bir gün seni bekliyor olabilir. Oluşacak küçük çaplı aksilikleri büyütme eğilimdesin. Uzun süredirarayışında olan bir Oğlak burcuysan, üzüntünü paylaşacağın kişiler, ruhuna iyi gelecek. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, aile büyüklerinin önerileri işe yarayabilir. Akşam saatini evde tamamlanması gereken işlerine ayırabilirsin. Sevgilinle daha yapıcı bir iletişim dili oluşturacaksın.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planladığınız ya da düşünce aşamasında olan seyahatler ve organizasyonlarınız ya da yeni bir eğitime katılabilmek için ideal bir gündesiniz. Harekete geçmenizin meyvelerini toplayabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişimin hızlı aktığı zamanlar var. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için uygun koşullar oluşacak. Sağlam temeller atmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikçi, farklı ve sıradışı yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Sosyal konularda aktif bir tutum sergileyebilirsiniz. Ortak konulara yatkınsınız.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinçaltınızdan gelecek yeni, ama fena mesajlar bekleniyor. Rüyalarınızı zor durumlarda size gereken ipuçları verecektir. Şuanki duygusal durumunuz başkalarıyla ilişkilerinize zarar verebilir. Kafanızın daha az karışık olduğu bir zamana kadar ilişkinizle ilgili kararları erteleyin.

2 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim kanallarınızı bugün açık tutun. Sevdiğiniz sizinle bir şey paylaşmak isteyebilir. Böyle bir durumda ona zaman ayırdığınızdan ve dinlediğinizden emin olun. İlişkilerin en önemli anahtarı iletişimdir.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde içinde bulunduğunuz şartlar ve koşullar ani değişikliğe uğrayabilir.Siz sosyal hayatınızda ahenkli bir düzen kurma planı yaparken, ikili ilişkilerdeki can sıkıcı detaylar kafanızı karıştırabilir. Zaman her şeyin ilacıdır. Sabrederek istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda beklemediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Değerlendirebileceğiniz yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Özellikle başkasının kaynakları ile kazanç sağlayan Oğlak burçları için pozitif zamanlar. Planlarınızı gerçekleştirmek konusunda şanslı olduğunuz bir gün olacaktır.

2 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün yeni girişimler yapmak isteyebilir, fırsatları değerlendirmeye alabilir ve kendine yenive kariyer kapılar açmaya çalışabilirsin. Ancak gün içinde planlarındaki değişime direnç gösterebilir, istediğin verimi alamamak canını sıkabilir. Gereğinden fazla talepkâr olman; sadece işlerini uzatmaya yarayabilir.

2 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 02' 56" R
Ay
Başak
06° 25' 38"
Merkür
Boğa
00° 54' 45"
Venüs
Boğa
20° 52' 47"
Mars
Koç
12° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 13"
Satürn
Balık
17° 50' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 44"
Lilith
Başak
25° 07' 42"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>