Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değiştiğini fark edeceksin! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Kalbiniz ve kafanız bugün birlikte hareket ediyor, bu yüzden şu an içinize doğan hislere güvenin. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Duygularınız hakkında mantıklı değerlendirmeler yapabildiğinizi ve sözlerinizin ekstra hassas olduğunu göreceksiniz. Bu enerjilerin birleşimi son derece güçlü, bu nedenle bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Duygusal olarak, kendini iyi hissediyor olabilirsin, ancak ne yazık ki çevrendekiler pek de mutlu hissetmiyor. İçgüdüsel olarak,insanlar için işleri kolaylaştırmak ve onlara destek olmak isteyebilirsin. Fakat insanların kendi başlarının çaresine bakmalarını öğrenmeleri gerektiğini unutma. Eğer kötü hissediyorlarsa bırak kötü hissetsinler. Bugünü kendinle baş başa geçirmen en iyisi olacaktır.Depresyon, fark ettiğinizden çok daha fazla insan için gerçek bir meydan okumadır. Doğrudan harekete geçmezseniz, zorunda olduğunuzdan çok daha fazla acı çekebilirsiniz. Bu sizin de yaşadığınız bir şeyse, kabuğunuza saklanmayın. Bunda utanılacak bir şey yok - tıpkı grip gibi bir hastalık. İlaçlar hakkında doktorunuzla konuşun.Denemekten kaybedeceğiniz bir şey yoktur, eğer rahatlayabilirseniz kazanacağınız şeyler de vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatın duyulara hitap eden küçük zevklerine zaman ayırmak için ideal bir gün. Belki sevdiğiniz bir tatlıdan, mesela çikolata ya da cheesecake yiyebilirsiniz. Doğadan alabileceğiniz keyfi de es geçmeyin, parkta ya da ormanda, çeşme ya da göl kenarında vakit geçirip biraz temiz hava alabilir, doğanın kokusunu içinize çekebilirsiniz. Kendinizi güzel bir masajla şımartmak da hoşunuza gidebilir...

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:07'yi gösterdiğinde Ay, Terazi burcuna ilerliyor. Geleceğinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Yapmak istedikleriniz için yakınlarınızdan destek bulabilirsiniz. Merkür ve Uranüs arasında oluşan olumlu etkileşim sayesinde şansınızın açıldığı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile oluşturduğu pozitif açı akşam saatlerinde aşk hayatınızda kalıcı adımlar atabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değiştiğini fark edeceksin!Gün içerisinde bazı insanların hayatına dair yorum yapmaları seni sinirlendirebilir. Ailesinde sorunlar yaşayan bir Oğlak burcuysan, çözüm konusunda neler yapman gerektiğini düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda özgürlüğünü korumak adına, fikirlerini daha açık bir şekilde ortaya koyacaksın. Geriye dönüp baktığında, son birkaç yıl içinde epey değiştiğini göreceksin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin kalbini kazanmak için önemli adımlar atabilirsin. Akşamüzeri yoga, meditasyon ve cilt bakımı yaparak rahatlayabilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kaynaklarınızla ilgili çalışmalar ya da planlarınız varsa, bugün hayatınıza olumlu katkı sağlayacak şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Düşüncesiz harcamalara dikkat.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi'de ilerliyor. Hafta sonu olmasına karşın kendinizi yüklü ve sorumlu hissedebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar da bağlayıcı olabilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinizin üzerinde bugünlerde çokça duruyor olabilirsiniz. Bu tarz yükler sizi uzun vadede yapmak istediklerinizden alıkoyacak güçtedir.Evinizi temizlemek, bir dostunuza yardım etmek, aktivistlik içeren herhangi bir konuda yapmak istedikleriniz varsa gerçekleştirmeniz için uygun bir gün.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan gelen sürpriz haberlerin gündeminizi bir anda değiştirebileceği bir gün olabilir. İlişkiler açısından da oldukça destekleyici gelişmeler gündeme gelebilir. Kendinizi her açıdan iyi ve şanslı hissedebilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi tek bir kişiye admış gibisiniz. Bu kişi gerçekten bu kadar adanmışlığı hak ediyor mu? Sanki gözleriniz kör olmuş gibi, o ne isterse onu yapmaya çalışıyorsunuz. Peki, siz ne istiyorsunuz?

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, Mars ve Merkür Başak burcunda seyahat ederken aynı yerde Yeni Ay meydana geliyor.Eğitim konularıyla ilgili biralanına dahil olabilirsiniz. Diğer yandan yurt dışı bağlantılı konular hayatınıza girebilir. Hukuki meselelerinizde detaycı raporlamalar konunun sonuca ulaşmasını kolaylaştırır. Yabancılar, deniz ötesi temalar, uzak yolculuklar önem kazanır.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aslında gerçekte böyle bir durum söz konusu değil. Kendi kendinizi sıkıştıran da kısıtlayan da bizzat kendinizsiniz. Kendi öfkenizin ve kendi tabularınızın kurbanı oluyorsunuz. Bir süredir birçok insanla aranız bozulmuş olabilir. Yavaş yavaş kırdığınız herkesin gönlünü almaya başlamalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; kariyerini ilgilendiren konuda aklına takılan bir sorunu ivedilikle çözmek için yeni bir bakış açısıyla değerlendirmek isteyebilirsin.  Konunun uzmanından destek alabileceğin gibi büyük resmi görmene yardımcı olacak insanlarla da bir araya gelebilirsin. Hayatını dengeye sokan yeni ama sıra dışı gelişmelerden memnun kalacaksın.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 05' 44" R
Ay
Başak
07° 00' 14"
Merkür
Boğa
00° 58' 28"
Venüs
Boğa
20° 56' 22"
Mars
Koç
12° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 54"
Satürn
Balık
17° 51' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 53"
Lilith
Başak
25° 08' 02"
True Node
Koç
14° 53' 00"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>