Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevdiklerinle duygusal bağların güçleniyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün biri sizi çok etkilemiş olabilir. Sevdiğiniz bir kişi sizinle özel bir şey paylaşabilir. O kişiye karşı eşsiz bir yakınlık hissi hissedebilir, ruh eşiniz olduğunu anlayabilirsiniz. Ruh eşleri bize bir şeyler öğretmek ve bize ilham vermek için hayatımıza gelirler. Bizi daha derinden bakmaya teşvik ederler. Ruhsal yönünüz artabilir, bu yüzden eğer isterseniz zamanınızı meditasyon yaparak veya dua ederek geçirebilirsiniz.

İnanılmaz derecede üretken ve iyi biranlayışına sahip olduğunuza dair burcunuzun tipik bir çocuğusunuz. Ancak, son zamanlarda hayatın neresinde olduğunuzdan memnun hissetmiyor olabilirsiniz. Etrafınıza baktıkça, tüm sıkı çalışmalarınızı göstereceğiniz daha fazla maddi imkana sahip olmayı dileyebilirsiniz. Sizleri bu düşünce tarzına uymamaya çağırıyoruz. Gerçek değer, başkalarıyla ilişkileriniz ve iyi birçıkarmanın gurur duygusundan gelir. Yeni bir araba ya da şık kıyafetler moralinizi yükseltebilir, ancak bu aslında yüzeysel bir yükseltidir.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Anlaşılmak için daha yavaş konuşmalısın. Günün enerjisi insanları dikkati dağınık ve meşgul kılıyor; bu sebeple bilgi alışverişinde ve rehberlik hizmetinde bulunduğun kişilerle daha açık ve net anlaşmalısın. Eğer önemli bir süreçle ilgili bir eğitim veriyorsan, söylediklerini tekrarla. Sunum yapıyorsan, bunu görsellerle ve tablolarla destekle.Bugün astroloji, numeroloji, simya ya da başka okült ilimlerle ilgili resmi bir eğitim almayı düşünüyor olabilirsiniz fakat bu söze dökülemeyecek kadar karmaşık bu tip bilgileri içselleştirebileceğinizden emin olmayabilirsiniz. Sadece bu yüzden vazgeçmeyin. Buna da hayatınızdaki her yeni şeye yaklaşımınız gibi yaklaşın: her şeyi adım adım halledin. Bu alanlarda ve başka pek çok alanda yetkin olabilecek entelektüel seviyeye ve sezgiye sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlamasıyla 02:34'te Akrep burcuna ilerliyor. Yüksek enerjili ve şanslı bir güne adım atıyor olacaksınız. Tek dikkat etmeniz gereken ise gündüz oluşan Ay-Uranüs karşıtlığı esnasında dostlarınızın ve partnerinizin kalbini kırmamak olmamalıdır. Akşam ise Merkür-Mars kavuşumu sayesinde beklediğinizden daha güzel olumlu haberler alabilirsiniz. Hislerinizi gizlemek yerine dışa vurmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinle duygusal bağların güçleniyor!Çaresiz gördüğün konuları yakınlarınla paylaşman, çözüm yolunu bulmanı da kolaylaştıracak. Çalışkan tavırlarınla çevrene örnek olabilecek çalışmalar içindesin. Gün, disiplin gerektiren işlerde, kendini cesurca ortaya koyabileceğini işaret ediyor. Gözlemlediğin her şeyi özet bir şekilde aktarabiliyorsun. Duygusal bağların güçlenmesi ailenle arandaki soğukluğun giderilmesine vesile olacaktır. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınıza dair kararlar alabilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm ilişkilerinizde dikkatli olun. Duygularınıza güvenmeyin. Yeni düşünceleri dikkatli şekilde ele alın. Bu gün dinlenmek ve kendinize ekstra bakım için iyi bir zaman olsa da, fantezilere kaçmadığınızdan emin olun. Gerçeklikleri kabul edin. Uyuşturucu bağımlılığından kaçının. Ne yediğinize dikkat edin.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içerisinde, gelecek beklentilerinizle ilgili yeni atılımlar yapabilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde ani gelişmeler yaşanabilir. İşte alacağınız destekler sayesinde rahatlayabileceksiniz. Tehlikeli koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikçi, farklı ve sıradışı yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Sosyal konularda aktif bir tutum sergileyebilirsiniz. Ortak konulara yatkınsınız.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinizdeki arkadaşlarınızla çok iyi anlaşıyorsunuz ve işin arasına eğlenceyi de katıyorsunuz. Ama sosyal yaşamınızda bir süredir durgunsunuz. Bunu aşmanın tam günü, kendinizi dışarıya atın.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, sizi duygusal krizlere sürüklemesin. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bugün dikkat edin.Kadınlardan uzak durmakta fayda var. Hepsi sorun çıkarmaya hazır olabilirler. Kıskançlık temasıyla uğraşabilirsiniz. Meditatif çalışmalara zaman ayırın. Spiritüel holistik enerjiler ruhunuza iyi gelir.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Yine özgüven problemleri bu maddi problemler ile birlikte seyredebilir. Hareket enerjiniz azaldığı için istediğiniz adımları atamıyorsunuz. Ailevi problemler, ani değişimlere sebep olabilir. Bazı Oğlak burçları beklenmedik taşınmalar yaşayabilirler.

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün gönüllülüğe dayalı hizmetler, hayır kuruluşlarıyla ilgili yapacağın çalışmalar ya da bu yöndeki hedeflerin ve araştırmaların seni beklediğinden daha fazla destekleyebilir. Ayrıca içsel coşkularının seni yönlendirmesine izin vermeli, isteklerini sorumluluklarınla harmanlamaya çalışmalısın.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 30" R
Ay
Oğlak
20° 22' 17"
Merkür
Koç
16° 45' 45"
Venüs
Boğa
00° 33' 19"
Mars
Balık
29° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 23"
Satürn
Balık
16° 32' 37"
Uranüs
Boğa
22° 19' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 19"
Lilith
Başak
23° 17' 52"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>