Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeni kararlar yeni yaşamlara açılıyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Kendini başkalarıyla paylaşmayı o kadar çok seviyorsun ki bazen sana bir şey kalmıyor! Son zamanlarda biraz yorgun ve tükenmiş hissediyorsun. Bugün kendine daha iyi bakma kararı alabilirsin. Vitaminler, bitkiler vs. bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ya da hayatından zehirli insanları eleyebilirsin. Duygusal enerjini emenlere ve seni yoranlara veda et.Her zaman etrafınızdakilere karşı ilgili oldunuz. Onlarla ilgilendiniz ve kendinizi şımartmak için kendinize hiç zaman tanımadığınız. Bugün tamamen farklı olacak. Sanki o her şey ile ilgili olan yanınız bir anda yok olmuş gibi, ilginin odağı siz olacaksınız. Bugün siz ve etrafınızdakiler için iyi bir gün olacak. Tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sayılar ve hesaplamalarla ilgili dikkatli olmalısınız. Bugün, dikkatinizin kolayca dağıldığı o günlerden biri. Bir bütçe oluşturuyorsanız, yazdığınız rakamları iki kez kontrol edin. Eğer bilgisayarda kodlama yapıyorsanız, zihninizi canlı tutmak için sık sık mola verin. Bugün normalden birkaç fincan daha fazla kahve içmezseniz eriyen buz gibi damladığınızı hissedebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 06:07 olduğunda Yay burcuna geçiyor. Psikolojik olarak enerjiniz düşük olabilir. Geçmişte aldığınız yaraları hatırlamak size fayda sağlamayacaktır. Aksine güçlü kişiliğinizle ileriye odaklanmanız sizi mutlu edecektir. Merkür'ün Satürn ile yaptığı pozitif kontak sayesinde öğleden sonra hiç tahmin edemeyeceğiniz bir haber alabilirsiniz. Keyifli bir akşam sizleri bekliyor.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kararlar yeni yaşamlara açılıyor!Yaşam standartlarının değişmeye başlayacağı bir gün. Maddi kazancını arttırma planlarının yavaştan işe yaradığını görmek, kendine olan güvenini artıracak. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Evliliğine dair önemli gelişmeler söz konusu. Eşinin uzun zamandır duygusal bazı sıkıntılar içinde boğuştuğunu öğrenebilirsin. Geçmişe ait konular bugün tekrardan açılacak. Özellikle ailenin geçmişine dair bir konu daha fazla fikir sahibi olabilirsin. Gün sonunda hayatına yeni bir yön vereceğin kararlar alabilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız gereken bir gün. Hayallerinizin gerçekleşmesi yakın, henüz gerçekleşmemiş olmasının size üzmesine izin vermeyin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızda biriktirdikleriniz gündeminize gelebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uzaklardan gelecek kişilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gizli kalmış olayların etkileri yaşanabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdan bazı durumlarda bazı kişileri çıkarmanız yeni başlangıçlar yapmanız açısından önemli. Size iyi gelmeyen kişilerle bağınızı koparmalısınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerek maddi konularda, gerek ilişkilerde riskten uzak kalınması gereken bir gün olabilir. Dalgınlık, ihmal ve unutkanlıklar özellikle de uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla olan ilişkilerinizde suistimal durumu yaratabilir, gerçekçi yanınızı korumalısınız.,

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjinizi düşük hissedeceksiniz. Olumsuz yorumlara maruz kalabilirsiniz. Kendinizi yıpratmayın, yaptığınız işin değerini en iyi bilecek olan sizsiniz. Özellikle ilgisiz kişilerin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata karşı başarılı olmak adına kendi üstünüzde yoğun bir baskı kurabilirsiniz. Sakın aşırıya kaçarak kendinize haksızlık etmeyin. Herkesin mutlaka bir zaafı vardır. Mükemmel insan yoktur.Sizi destekleyen gizli kimliklerin kurumsal hayatla önemli bağları olabilir. Siz de bu yönlerinden faydalanmaya bakın. Aile içi meselelerde aşırı sorumluluk yüklenmek kemik ve diş ağrılarına neden olabilir. Gizli sözleşme ve anlaşmalara imza atabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu aynı konuları tekrar tekrar konuşmanın kimseye faydası olmuyor. Siz hareket peşindesiniz, aksiyon almak istiyorsunuz ama etrafınızdaki insanlar hala hayal kuruyorlar. Herkes sizin kadar hızlı değil. Çevrenize biraz zaman tanıyın. Maddi anlamdaki belirsizlikleri ancak daha fazla çalışarak çözümleyebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün içe dönük bir enerji akışı içinde olabilir, kendi iç bilgeliğine yönelebilir ve kendine has yöntemlerle meditasyon yapmak isteyebilirsin. Öte yandan geçmişte sinirlerini bozan konuları düşünüp kendini yıpratmamalı, önüne bakıp gelecekle alakalı planlarına yoğunlaşmalısın. İnisiyatif almaktan çekinmediğin alanlarda pişman olmayacaksın.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 16" R
Ay
Oğlak
20° 18' 55"
Merkür
Koç
16° 45' 40"
Venüs
Boğa
00° 33' 00"
Mars
Balık
29° 26' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 19"
Satürn
Balık
16° 32' 36"
Uranüs
Boğa
22° 19' 35"
Neptün
Balık
28° 53' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 18"
Lilith
Başak
23° 17' 50"
True Node
Koç
15° 21' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>