Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yapacağın seçimler içine sinecek! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman etrafınızdakilere karşı ilgili oldunuz. Onlarla ilgilendiniz ve kendinizi şımartmak için kendinize hiç zaman tanımadığınız. Bugün tamamen farklı olacak. Sanki o her şey ile ilgili olan yanınız bir anda yok olmuş gibi, ilginin odağı siz olacaksınız. Bugün siz ve etrafınızdakiler için iyi bir gün olacak. Tadını çıkarın.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne adım atıyorsunuz. Bugün, dünün aksine daha sert geçebilir. Ay'ın kurduğu gergin kontaklar sizi de agresif yapabilir. Fakat bugün en çok sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İhmal ettiğiniz bir durum şiddetlenebilir. Stresin de tetiklediği geçici şeyler yaşayabilirsiniz. Merkür ve Jüpiter arasındaki sert etkiyle birlikte bugün alacağınız haberlerde verdiğiniz tepkiler fazla olabilir. Akademik hayatınızda her şeyi iki kere kontrol edin. Ay, 19:03 itibariyle boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın seçimler içine sinecek!Kendi işini yapıyorsan, yatırımlarını artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsin. Başarılı bir gün yaşarken kendine de zamanda ayırmak isteyeceksin. İş yerinde dâhil olmak istemediğin bir konu hakkında fikrin alınabilir. Fikirlerini politik bir şekilde ifade ederek, onları epey şaşırtacaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, günün cesaretiyle hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen küçük detaylar konusunda kararsız kalsan da sonunda yapacağın seçimler içine sinecek. Akşam saatlerinde annenle hoş bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Uzun zaman sonra anneni bu kadar neşeli görmek sana da iyi gelecek.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızı etkileyecek planlarınızı askıya aldıracak değişimler yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda da bazı sorunlar karşısında temkinli olmanızda fayda var.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda bilemediğiniz konularla ilgili öngörülerde bulunabilirsiniz. Gizli kalmış olaylarla ilgili kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar olabilir. Özgürlük hissiyatı içinde farkında olmadan yapacağınız konuşmalara dikkat etmekte fayda var. Akşam saatlerinde koşulların değişmesiyle biraz daha rahatlayabilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paylaşımcılığın sizler için ön plana çıktığı bir güne girebilirsiniz. Sizden yardım talep edenler ya da sizin yardım etmek istediğiniz kişiler olabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ajandanızı açın ve bundan sonraki aylara bakın. Bugün uzun süreli plan yapmak için harika bir gün. Ne istediğinizi ve yılın sonuna kadar nerelere gitmek istediğinizi düşünmeye ve planlamaya başlayın. Hadi, kalemi elinize alın.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ye, iç, yan gel yat sözünü uygulamalısınız. Nadir de olsa böyle davranmayı deneyerek kendinizi ödüllendirin.Sadece fazla, unlu ve şekerli gıdalar tüketmemeye özen gösterin. Yaşam felsefenizi dönüştürmeye hazırsınız. Yeni öğretiler, mistik konular sizi olgunluk evresine taşır. Yabancılarla diyalog gündemde.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçları miras davaları, aile içi varlık dağılımları gibi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirler. Ailenizdeki, evinizdeki ani değişimler kayıp-kazanç dengenizi oldukça etkiliyor. Düşüncelerinizi tartıp, toparlayıp neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vereceksiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; geri planda kalıp, hayatını organize etme fikrinde olduğun günlerdesin. Ancak haftanın tüm enerjisi, seni, projelerini çok kolay ve pratik bir şekilde düzenleyebileceğin konusunda destekliyor. Kibir ve abartılardan uzak durarak, kazançlarını kalıcı hale getirebilir, girişim gerektiren bu fırsatlı günlerde nasibine düşeni alabilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 13" R
Ay
Oğlak
20° 04' 17"
Merkür
Koç
16° 45' 17"
Venüs
Boğa
00° 31' 40"
Mars
Balık
29° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 04"
Satürn
Balık
16° 32' 30"
Uranüs
Boğa
22° 19' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 14"
Lilith
Başak
23° 17' 43"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:48

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>