Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planların değişiyor! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün aileniz ve sevdiklerinizle beraber olmak için güzel bir gün. Kardeşlerinizi veya arkadaşlarınızı bir süredir görmediyseniz, belki bugün kısa bir ziyaret planlayabilirsiniz. Ya da onları telefonla arayıp haber alabilirsiniz. Son zamanlarda işle o kadar meşguldünüz ki akrabalarınızla sohbet etmeyi ihmal ettiniz. Sizi ne kadar sevdiklerini unutmayın!

Bugünyerinde zor bir gün geçireceksiniz. Tabi ki, çok çalışmaya alışkınsınız; kendinizi görevlerinize adamak sizi hiç korkutmuyor. Sorun şu ki, bugün motivasyonunuzu bulmakta zorlanacaksınız. Birdenbire, yaptığınız şeyin kullanışlılığından şüphe duyacaksınız. Doğru ve kesin hedefleri olmayan herhangi bir işin korkunç yorucu olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğinizde hiçbir anlam bulamama konusunda ısrar ederseniz, vites değiştirmeyi veyadeğiştirmeyi düşünmelisiniz.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Dışa dönük bir moddasın. Mevcut utangaçlığının üstesinden gelmek için uygun bir gün. Aramak istediğin birisi varsa ara gitsin. Yığılmakta olan görevlerini daha fazla erteleme. Yüzleşmeler için iyi bir gün. Geçmişte sinirlerine dokuna işler ve ilişkilerle ilgilenmek için de güzel bir gün. Yapılacaklar listenden maddeler eksildikçe sevineceksin!Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinden itibaren aktif olan Venüs-Plüton güzel etkileşimiyle bu sabah olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ufak bir seyahate çıkmak zihnen sizlere iyi gelecektir. Sportif başarılar elde edebilirsiniz. Günün devamında Ay, saat 13:37'de sizlerin burcuna geçiyor. Enerjinizin arttığı bir güne devam ediyorsunuz. Hem sosyal hem gönül ilişkilerinizde keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların değişiyor!Zor çözülebilecek sorunları zamana bırakmanın faydasını göreceksin. Açıkça belli ettiğin rahatlığınyerinde göze batabilir. İşlerini zamanında yapıyor olsan da dışarıdan çizdiğin portre diğerarkadaşlarının rahatsız olmasına sebep olabilir. Planladığın hafta sonu tatilinin yönünü değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsin. Gün içinde kalabalık bir gruba dâhil olman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, ummadığın kişinin senden hoşlandığını duyabilirsin. Son aylarda aklında olan ama ertelediğin bir işle ilgili gelişme yaşayabilirsin. Etrafına karşı farkında olmadan kısıtlayıcı davranabilirsin. Sabırsız yönünü dizginleyebilirsen, birçok detay senin için çok daha kolay olacak.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminiz kariyeriniz olabilir. Hassas ve düzenli bir tutum sergilemeli, unutkanlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuza ilerlerken, kişisel konularda daha hareketli ve hassas hissedebilirsiniz. İşbirliği ve uyum yaratabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi kaynaklarınızı başkaları ile paylaşmak istemeyebilirsiniz. Özellikle de tutumlulukla cimrilik arasındaki sınırda gezebileceğiniz bir dönem.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve yolculuklarda her şeyi etraflıca, somut ve gerçekçi düşündüğünüzdeni planladığınızdan emin olmanız gereken bir gün, akıl karışıkları karşısında planlarınıza sıkıca bağlı kalabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kariyer değişikliğinin ortasındaysanız ya da düşünüyorsanız, bugün o bölgede güçlü, pozitif, enerji dolu bir gün. Özgeçmişinizi cilalayın, referans listenizi güncelleyin vepiyasasını değerlendirin. Arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla size yardımcı olabilirler mi diye konuşun.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizi yurt dışı bağlantılarınızda güçlü ilişkilerle buluşturabilir. Akademisyenlik konusunda teklif alabilirsiniz.Mahkemeler olumlu sonuçlanabilir. Kontrat ve sözleşmelere istediğiniz koşullar dahilinde imza atmayı başarırsınız. Her başarının arkasında bir kadın desteği vardır sözü bugün sizin için geçerli olacaktır.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir devam ettiği gibi hayat sizi zorluyor olabilir. Beklenmedik kayıp temaları söz konusu olabilir. Bir türlü istediğiniz olmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Son derece haklısınız. Hayat bu ara size biraz tuzak kuruyor. Oğlak burçlarının sınavları genelde diğer burçlara göre daha ağırdır. Ancak siz mücadele etmesini hepimizden iyi bilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; güne, kendine başkalarının gözüyle bakarak başlayabilirsin. Edindiğin misyon ve  kendine bu kadar yüklenmen hayattan daha az keyif almana neden olabilir. Öğleden sonra Burcuna geçene Ay;  kendi bildiğin doğrulardan yola çıkarak her şeyi kontrol altına alma isteği verebilir. Partnerinin sürprizi hem şaşırtıp, hem düşündürebilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>