Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yapıcı kararlar almak istiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün havada büyük bir şüphe hakim olacak. Kendiniz için belirlediğiniz kariyer hedeflerine ulaşabilecek misiniz? Yaptığınıziçin yaratıldığınıza emin misin? Size en uygunnasıl olmalı? En yakınlarınız sizi sevmeye devam edecek mi? Kendinize güvenin! Aksi takdirde, tüm günü kendinizden şüphe duyarak geçirirsiniz!

Gün boyu süren bir enerji dalgası, genellikle başa çıkabildiğinizden daha fazlaüstlenmenize ve biraz da başarmanıza yardımcı olabilir. Eski projeleri tamamlamak ve bitmemiş işlerle baş etmek için harika bir gün. Kararınız güçlü ve iç güçleriniz normalden daha aktif, bu nedenle sizi normalde olduğu gibi yormuyor. Ancak, yine de kendinizi hızlandırmak akıllıca olacaktır.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz - asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

21 derece Balık burcundaki dolunay bugün saat 07:32'de oluşuyor. İletişim kurarken gerginlikler yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletleriniz bozulabilir. Eğitim hayatınızda zorlanmalar olabilir. Kardeşinizle aranızda olan gerginlik büyüyebilir. Kısacası her türlü verdiğiniz tepkide iki kere düşünmelisiniz. Bugün itibariyle Merkür de Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar yeni birteklifi alabilirsiniz. Daha önce başvurduğunuz bir işten, bu dönem içerisinde geri dönüş sağlayabilirler. Yine bugün içinde Venüs de Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar maddi anlamda da sizi ferahlatacak bir kariyer gelişmesi yaşayabilirsiniz. Dolunay hakkındaki detaylı bilgilere erişmek için tıklayınız.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapıcı kararlar almak istiyorsun!Bugün sabah saatlerinde su burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dengeli bir gün geçirip programının dışına çıkmayacaksın gibi görünüyor. Arana mesafe koyman gereken insanlara bile açıma duygusu ile yaklaşabilirsin. Eğer eğitime devam eden bir Oğlak isen bu günlerde burs almak ya da staj yapmak gibi fırsatlar yakalayabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, sevdiğin kişiyle planladığın seyahati daha ileri bir tarihe alabilirsiniz. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, daha yapıcı kararlar almak adına bir süre yalnız kalmayı tercih edebilirsin.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Büyük bir karar vermeden önce sevdiklerinizin de duygularını dikkate almalısınız. Kısa gezileriniz veya ticaret ilişkilerinizde kurduğunuz bağlantılardan kaynaklı seyahatler gündeminizde olabilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda dolunay etkisi altında bugün kardeşlerle, yakın çevrenizle daha ilgili olabilir, yeni haberler alabilirsiniz. Düşüncelerinizi olumlu kılmaya gayret etmelisiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda özellikle bir erkek vesilesi ile atacağınız bir adım başarılı sonuçlanabilir. Çevrenizdekilerin fikirlerini önemseyin. Mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışın

14 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınızla ilgili konulara ışık tutarken bazı farkındalıkları beraberinde getirebilir. Zihinsel süreçlerinizde eski düşünce kalıplarınızdan vazgeçebilir, onları ardınızda bırakabilirsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ulaşım veya iletişim sistemleri özellikle güvenilmez olabilir. Fikirler, nesneler veya insanlar tarafından büyülenmiş olabilirsiniz, ancak bunları açıkça görmeniz pek mümkün olmayacak.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelecek olan Dolunay, önünüzdeki 6 aylık süreç için kararlarınız üzerinde etkili olacak.Akademik konular, ticari kararlar, hukuki meseleler, yurt dışıyla bağlantılı işlerde son perdeyi oynadığınızın farkındasınız. Bu dönemde sık seyahate gider, zihninizdeki karışıklığı yakın çevrenizde güvendiğiniz kişilerle paylaşarak çözümlemek istersiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan ilginiz artabilir. Kendinizi onun yanında daha güçlü hissedebilirsiniz. Oğlak burçlarının eşleri ve sevgilileri ile güzel vakit geçirebilecekleri bir gün. Bekar Oğlak burçları içinse durum biraz daha sabit kalmaya devam edebilir. Dikkatiniz dağınık. Hatalı kararlar vermeye müsaitsiniz.

14 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; hayata bakış açın üzerinde etkileri olacak bir dolunay ile karşı karşıyasın. Sıkı sıkıya bağlı olduğun görüşleri sorgulamana neden olacak gelişmeler yaşayabilir; bir seçim yapabilirsin. Bazı konulardan vazgeçmeyi veya ilişkiyi sonlandırmayı kafana koyabilirsin. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili fedakârlıklar yapman gerekebilir.

14 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 49" R
Ay
Terazi
19° 29' 14" R
Merkür
Boğa
05° 48' 32"
Venüs
Boğa
25° 20' 51"
Mars
Koç
14° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 38"
Satürn
Balık
18° 05' 14"
Uranüs
Boğa
23° 29' 29"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 39"
Lilith
Başak
25° 31' 52"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:41

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>