Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunlarından Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konusunda kaygı ve endişeyi geride bırakman gerekecek bugün Gerçek duygularını anlayıp mutluluğun için içinden geldiği gibi davranmanın önemini görebilirsin. Hislerini artık içinde tutmamak büyük bir değişim yaratabilir.

Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı açık, açık belli ediyorsunuz. Sizin işe yaklaşımınızla onlarınki oldukça farklı. Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda haklı olan sizsiniz ve haklılığınız pek çok kişi tarafından paylaşılıyor.

Planlarını gerçekleştirirken maddi gücünü ve birikimlerini de koruman gerekecek bugün. “Nasıl olsa kazanıyorum” diye düşünüp bütçeni yoracak şeylere girişmemelisin.

Biraz yürüyüş ya da egzersiz düşündüğünden çok etkili olabilir bugün senin için. Zihnini boşaltman ve yeni bir bakış açısı kazanmak için biraz hareket sana çok iyi gelecek bugün. Hareket etmekten çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrolü ele alman senin için iyi olabilir bugün. Ne kadar aktif olursan o kadar iyi ve canlı hissedeceksin. Bugün hareketli ve planlı bir gün geçirmek daha iyi insanları hayatına çekmene vesile olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş, bu hafta sonu yöneticiniz Satürn'le ters düşüyor, sanki tüm zorluklara karşı savaşıyormuşsunuz gibi hissettiriyor, ancak diğer etkiler rüzgârı arkanızda olduğunu gösteriyor. Bu yüzden cesur olun ve hayallerinize kurmaya devam edin. Çok yakında gerçekleşecekler.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının ilişkisini kurtarmakta önemli bir rol üstlenebilirsin. Başka insanlarının sıkıntıları ile kafanı doldurman kendi sorunlarından uzaklaşmana sebep olabilir. İç dünyanda iniş ve çıkışlar yaşanırken, kendini çeşitli sorgulamalar yaparken bulabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kariyerindeki yükselişini ona sürpriz yaparak kutlayacaksın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanınızı düzenlemek istiyorsunuz. Yeni bir tasarım için uzmanlardan yardım alacaksınız. Zevkinize göre yapılandırmak istediğiniz alanları istekleriniz doğrultusunda masraftan kaçınmadan yapın. Uzun ömürlü olmasını istiyorsanız biraz daha fazla yatırım yapmaktan çekinmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay bazı sorumlulukların ve işlerin sizi germesine yol açabilir. Öğle sonrasında olayları kontrol etmekte daha rahat edebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığımız çağda aradığınız bilgiye ulaşmanız her ne kadar kolay olsa da, sağlıkla ilgili konularda öneri aldığınız kaynakların güvenilirliğinden emin olmanızda fayda var.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal olarak her şeye yetişen bir plan hazırlamak şu anda pek kolay değiş. Başka biri, belki duygusal bir tartışmayla sizi bir harcama yapmaya yönlendirmeye çalışabilir. Size göre mantıklı olan kararı uygulamak ve karşınızdakini mutlu etmek arasında kararsız kalabilirsiniz ancak sizin değil karşınızdakinin makul olması gerekebilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü, maddi güven ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilk yarısında halletmeniz gereken işleriniz olabilir. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bir etkinlik ya da davete katılabilirsiniz. Sosyal ortamlarda yaşanabilecek gerginliklere dikkat.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün kişisel başarılarınız olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içindesiniz. Başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>