Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ertelediğin konular gündeminde! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

İçtenlikle bugün dinlenmiş ve rahatlamış olmanızı umuyoruz, çünkü önünüzde çatışmalar var. Bir kez daha, kariyerinize olan bağlılığınızın bir sürtüşme kaynağı olması muhtemeldir. Kırk tarakta beziniz olması ve çok dağılmış olmakla suçlanabilirsiniz. Böyle bir zaman önceliklerinizi yeniden kurmak için iyi bir zaman olurdu. Çok fazla hedefiniz ya da anlamlı hedefleriniz olmaması sorun olabilir. Bunu düşünün.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Şükretmen gereken çokça şey var. Sadece onları görmek için gözlerini açman lazım. Gündelik yaşamın karmaşası ve ayrıntıları içinde, açmaza sürüklenmeye yönelik bir eğilimin var; ve bu da çevrendeki mucizeleri ve güzellikleri görmeni engelleyebiliyor. Doğru, bazı zamanlar istediğini almakta ve aradığını bulmakta zorlanıyorsun. Ama inan ki, sen görsen de görmesen de güzellikler orada. Geçmişte yaşadığın zorluklar seni hala etkiliyor olabilir ve anı yaşamaktan alıkoyabilirler. Birkaç terapi veya meditasyon seansıyla bütün bu yükten kurtulabilirsin.Şansınız bugün iyi, hayatınızda yakınlarınızdan yardım ve destek alacaksınız. Bu kişi senin gerçek annen, bir ofis annesi ya da anne gibi sevecen bir insan olabilir. Her yerin bir ofis annesi var, değil mi? Bu kişiden size tavsiye veya yardım istemek konusunda utangaç olmayın, çünkü size yardım edebilecek. Sorduğun için memnun olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketine 04:30'dan itibaren boşlukta devam ediyor. Gün boyunca zihniniz bulanık olabilir. Fiziksel olarak yorgun olmanız isteksiz bir ruh halini de beraberinde getirebilir. Akşam ise Güneş-Plüton karşıt açısı nedeniyle evlilik hayatınızda ego sorunları yaşayabilirsiniz. Ne siz ne de karşı taraf alttan almayabilir. Bu durum tatsızlıklar yaşatabilir. İlişkinizde otoriter olmak yerine biraz daha ılımlı olabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konular gündeminde!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Uzun zamandır aklına takılan ama ertelediğin bazı konular yeniden gündeme gelebilir; ev, semt ya da çevre değiştirmek gibi. Açtım ağzımı, yumdum gözümü noktasına gelmek için hep sabrını taşırmalarını mı bekleyeceksin? Buna hiç gerek yok, özellikle Ay'ın konumunu da göz önüne alınca! Bugün etrafındaki insanların sana karşı hatalarını ve onlardan beklentilerini gündeme getirebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek keyifli bir geziye gidebilirsin. Arkadaşlarının soysal medya paylaşımlarıyla, kendini pasif hissedebilirsin. Hemen telefona sarılıp, akşama organizasyon düzenleyebilirsin. Fiziğine daha bir özen gösterdiğin bugün plates, yoga gibi alanlara yönelebilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre bağlantılarınızın da aktif olmasıyla alacağınız davetlerden memnuniyet duyacaksınız. Sürpriz bazı görüşmeler içinde olabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten gelen bir konu size rahatlama ve psikolojik açıdan destek getirebilir. Ancak fikirlerinizde daha esnek olmaya gayret etmelisiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların negatif enerjilerine karşı kendinizi koruyun ve bugünlerde sezgilerinize iyi gelmeyen kişilerden uzak durun.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlara bugün daha çok dikkat etmelisiniz. Unutkanlık, sakarlık ve dalgınlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularla ilgilenebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi çok tuhaf bir fikir ile ortaya çıktığında, gerçekten ne düşündüğünüz konusunda dikkatli olun ve sizin düşüncelerinizi bulanıklaştırmadığına emin olun. Size söylediklerini birkaç farklı bakış açısıyla görmeye çalışın, böylece kusurları dikkatlice fark edebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda partnerle zor bir diyalog kurmak sizi yoracaktır. Baskıcı tavırlardan kaçınıp uzlaşı yolunu seçmeniz en doğru karar olacaktır. Ayrıca patronunuzun yaptırımcı tutumu sizi hem zihinsel hem de ruhen yoracaktır. Kariyer başarısının sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde ve imza gerektiren her türlübirliğinde çok şanslı zamanlardan geçiyorsunuz. Merkür gerilemesi size yaramış gözüküyor. Kendinizi görmezden gelme aşamasına gelmeden, var olan ilişkinizin ve güzel anlaşmalarınızın tadını çıkarın. Heyecanla yaptığınız konuşmaların sonucu sizi biraz üzebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; bugün birçok alanda kendini gergin hissedebilirsin. Dışardan göreceğin sert ve baskıcı tavırlar kendini veya iradeni ortaya koymanı ve zoru başarmanı engelleyebilir.   Mümkün olduğunca elindeki işleri bitirmeden yeni bir işe başlamamanda fayda var. Yeniden yapılandırmak istediğin konularda zorlayıcı bir mücadele içine girebilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>