Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Soğukkanlı davranıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Son 2 ya da 3 hafta boyuncayerinizde özel bir şeyler olmamış gibi görünebilir. Ama bugün, tüm sıkı çalışmalarınızın ödüllerini alacaksınız. Toplantılardan olumlu etkiler yaratacaklarının farkına varmadan bazı yararlı isimler edinmiş olabilirsiniz. Görüyorsunuz ya, tanıştığınız hemen hemen herkesin yaşamınız üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Fiziksel sağlığına odaklanman için güzel bir gün. Düzenli olarak egzersiz yapmaya karar verebilirsin. Marketten besleyici ürünler alıp menülerini daha sağlıklı hale getirebilirsin. Bedeninin dengede kalabilmesi için daha iyi enerjilere ihtiyacı var. Stresli ve tükenmiş hissediyorsan, vücudun için sağlıklı alışkanlıklar edinmelisin.Şu anki mahallenizden taşınma olasılığı daha önce aklınızın bir köşesinden geçmiş olabilir, ancak bugün yaşanacak olaylar sonucunda kesin bir karara varabilirsiniz. Belki iyi komşularınızın çoğu taşınmıştır ya da talih kuşu daha güzel bir yere taşınmanızı mümkün kılmıştır. Harekete geçmeden önce düşünülmesi ve kararlaştırılması gereken çok şey var, ancak istediğiniz gerçekten buysa, sizi kimse tutamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 09:06 olunca Terazi burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınızın oldukça ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Yöneticinize karşı ılımlı olmanız gereken bir gündesiniz. Aslan burcunda bugün başlayacak olan Merkür retrosunda paranıza çok dikkat etmelisiniz. Bu dönem internetten yapacağınız transferlerde veya alışverişlerde bilgileriniz kopyalanabilir. Aldığınız ürünler size gelmeyebilir. Dolandırıcılıkla uğraşabilirsiniz. Sizden borç isteyenler olursa vermeyin. Ameliyat konusu gündeminizdeyse ve bu durum acil değilse retro sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizden sakladığı bazı gerçekler olabilir. Bundan kuşku duyabilirsiniz. Retro aldatıcıdır içinizdeki şüphelere hemen güvenmeyin. Retro yazısının detayları için tıklayınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı davranıyorsun!İç dünyanın zenginliği, seni başka alanlarda beslese de, duygusallıktan uzaklaşman senin iyi daha iyi olacak. Sakin bir karakter göstersen de bu aralararkadaşların ile aranda ayrışmalar oluşabilir. Her şeye rağmen profesyonel davranmaya çalışacaksın. Zorlandığın işlerinin bugün kolayca yoluna girdiğine şahit olabilirsin. Ertelediğin evrak işlerini halledebilir,yerindeki masanı düzenleyebilirsin. Birlikte olduğun insanla iletişimini kuvvetlendirmek isteyebilirsin. Sevgiline ya da eşine sevgini göstermekten çekinmeyeceksin. Sürpriz bir seyahat planı önünde, uzun zamandır bu kadar seyahate çıkmadın sanırım. Şansın konusunda kıskanılacaksın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hak ve haksızlık üzerine bazı dengeleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yeniliklere karşı cesaretle ve risk alarak ilerlemekten korkmayın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki pozitif davranışlarınızlaarkadaşlarınızı motive edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşulları abartmamaya çalışın. Bitirmeye çalıştığınız işleri sonlandırmanızı kolaylaştıran zamanlar var. Yeni başlayacağınız işler için planlama yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta ötelediğiniz planlarınızı mümkünse bugünlere çekebilirsiniz. Keyfinizi arttıracak haberleri de yollarda almanızın mümkün olduğunu unutmayın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Merkür retrosunda ortak maddi konularda, yatırım ve alım satımlarda her detayı etraflıca düşündüğünüzden emin olmalısınız. İmza ve anlaşmaları mümkünse ertelemeniz yerinde olabilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok sert olacaksınız. Eleştirileriniz, sana yakın olan insanlara, meslektaşlarına, yabancılara ve hatta havaya yayılacak. Kısacası, rahatlamalısınız. Egzersiz, vücudunuzu rahatlatabilir. Stresten kurtulmak için alkole başvurmayın; bu sadece durumu ağırlaştırır.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılaşacağınız olaylara karşı duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Bugün sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.Uzaklarda bulunan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir. Birlikte eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Parasal konularda sıkıntı duyabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçlarını teker teker evlendiriyor veya var olan ilişkilerine resmiyet kazandırıyoruz. Kendinize ve sevdiğiniz insana ayırdığınız bu özel zamanlardan memnunsunuz. Daha stabil ama yeniye açılan bu kapılardan geçmek sizi mutlu ediyor. Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeylere kavuşmuş veya kavuşacak gibisiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; eve, aileye ve işe odaklı geçen gergin birkaç günün ardından artık keyiflere yönelme ihtiyacındasın. Geri harekete dönen Merkür, finansal konulara vurgu yaparak, alacağın kararlar üzerinde etkili olacak. Ekonomik koşullarını verimli şekilde organize etmen, alacak verecek dengeni ayarlaman gerekebilir. Ufak tefek bir operasyon geçirme olasılığın var.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>