Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dedikodulara dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Bazen aşk söz konusu olduğunda sabırsız olabiliyorsunuz. Aşk hayatınızın kusursuz ilerlemesini istiyorsunuz. Öyle olmadığı zaman da, yeni bir şeye başlama eğiliminde oluyorsunuz. Sevgilinize daha fazla odaklanmaya çalışın. Birkaç şeyi geliştirmeniz veya değiştirmeniz gerekebilir, ancak sonunda buna değecek. Sırf bir şeyler sizi şu anda zorluyor diye ilişkinizde hemen pes etmeyin.

Bugün zaman kısıtlamalarından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir proje için son tarihiniz varsa, bu tarihi uzatmak isteyebilirsiniz. Veya bugününüz için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, birkaç şeyi farklı bir güne ertelemek isteyebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri size kısa zamanlar kazandırıyor gibi görünecek. Acele ediyor gibi ya da yorgun gibi hissedebilirsiniz, kendinize karşı nazik olun!

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Sabretmeyi öğrenmelisin. Çevrendekileri biraz agresif ve gergin olabilir. Arkadaşlarınla giriştiğiniz bir projede tatsızlıklar çıkabilir. Ya da aile üyelerin bir konuda çatışma yaşayabilir. Sen yine de olumlu bir tavır sürdür ve ateş çemberinin dışında kalmaya gayret et. Eğer tansiyonunun yükseldiğini hissedersen derin derin nefes al. Meditasyona biraz vakit ayır ve huzurlu bir enerji çekmeye odaklan. Kısa süre sonra seni çevreleyen bütün olaylardan soyutlanmış hissedeceksindir...Göksel hareketler, seni diğerlerinden ayıran yönlerine eğildiğin yeni bir periyoda davet ediyor. Seni farklı ve eşsiz kılan özelliklerinin farkında mısın? Eğer değilsen, konu üzerine biraz meditasyon yap veya yakın çevrenin bu soruyu yanıtlamasını iste. Her halükarda, önümüzdeki haftalar sana bu konuda çok şey öğretecek!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oğlak gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Ortaklık ilişkilerinizin, partnerinizin gün içerisinde ön plana çıkabilir. Stresli zamanlarda aklınıza ilk geleni söylememeye özen gösterin. Günün devamında Ay, 17:24'te boşluğa giriyor. Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar partneriniz size öyle sürprizler yapabilir ki ayaklarınız yerden kesilebilir. Bazılarınız bu dönem evlilik teklifleri alabilir. Evliliğinde sorun olanlar bir şans daha vermeyi düşünüp, eskisinden daha fazla birbirine bağlı olarak devam edebilirler.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerine gelindiğini düşünüyorsun, haksız da değilsin. Ummadığın kişilerin, hakkında konuştuğunu duyabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamında dedikodularla mücadele edebilirsiniz. Kimse ile karşı karşıya kalmamanızı önerebiliriz. Gelen haberlere hemen itibar etmeyin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanabilir. Denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün karşınızdaki insanlara daha toleranslı davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizdeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Yeniden yön vermek isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevmek değerli bir hazine olduğundan insanları kolay hayatınızdan çıkartamıyorsunuz. Size yanlışı olanları tolere etmek gibi bir hataya düşebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gün içinde yaşadığınız finansal iniş ve çıkışlar üzerinde kontrolü ele alıyorsunuz. Bugün tüm konularda kararları alan ve her şeyi kontrol altına alan kişi olmak isteyeceksiniz. Hala birtakım engeller olsa da, işyerinde olumlu haberler alabileceğinize dair iyimser işaretler var.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Venüs ikili ilişkilerinizde sizi hep sevgiye, hem korumaya hem de aşka davet ediyor. Bu dönemde yiyerek ve içerek, partnerle uyumlu bir süreç yaşayın. Evlenme kararı almak, aileleri tanıştırmak, anıları tazelemek için coşkulu bir süreç. Ayrıca hayatınızdaki kadın figürlerinin korumacı tavırlarını sevgiyle kabul edin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyalleşmek için uygun bir gündesiniz. Kalabalıklara karışmak bugün size çok iyi gelebilir. Gelecekle ilgili kafanız karışık olabilir. Fakat içinde bulunduğumuz dönemde hayatın en çok tadını çıkartanlardan biri de sizlersiniz. Aşk hayatınızda alternatifler artacak. Küçük bir sır; gece çıkmalarınızı sıklaştırın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; disiplinlisin ancak birilerinin seni yönetip,  manipüle etmesinden bugün yoğun bir huzursuzluk duyabilirsin. Önümüzdeki süreçte; kariyer ve mesleki alanda, işbirlikleri ve partnerinle olan ilişkinde uyumdan, sağduyudan yana olabilirsin. Biten ya da kapanan bazı konular; taze başlangıç yapabilmen için oluşmakta, şikâyet etmemelisin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>