Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararsızlıklar yoracak! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm bugün ön planda, ancak nasıl davrandığınız konusunda pratik olmak önemli. İlişkilerinizin kıymetini bilin. Aşk, mutlaka her şeyin mükemmel ve masallardaki gibi olması anlamına gelmez. Sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çoğu zaman planlama ve disiplin gerekir. Bu unsurları oldukça iyi bir şekilde birleştirebilmelisiniz, bu enerjiden en iyi şekilde yararlanın.

Şikayet etmeyin. İşinizin belki de şu anda kısıtlayıcı olduğuna ve çok fazla özgürlüğünüz olmadığına dair hisleriniz olabilir, ancak bunlar sadece yanılsamalardır. Kendinize, hayatınızdaki kısıtlamalar varsa bunların şansa dayanmadığını söyleyin. Mesleğin içinde ve dışında, hayatın doğal ritminin sadece bir parçası. Bunun gibi durumlardan kaçma tuzağına düşmemeye çalışın.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Tadını çıkarman gereken bir gün. Göksel enerjiler yavaşlamanı söylüyor. Kestirme yolları bırak. Mesela duş yerine gösterişli bir banyo yap. Dışarıda yemek yerine marketten taze, organik ürünler al ve yeni tarifler dene. Koşmak yerine yürü; televizyon yerine güneşin batışını izle. Anlaman gerekeni anlamışsındır...Oğlak gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde harekete geçme duygusu olmalı. Bugün için enerjik ve hevesli hissediyor olmalısın ve dışarı çıkmak için de istekli. Diğer insanlarla iletişim kurmak senin için faydalı, ilginç olacak ve bu konuşmalar kolayca akıp gidecek, ve değer verdiklerinle senin aranda bir kaç yanlış anlaşılma durumu beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Ama kendi kendine az da olsa etrafa yaydığın cezbedicilik senin bu olaylar karşısında güçlü kalmanı sağlayabilir. Kendinle yarış, geçirdiğin günden çok keyif alacaksın!

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 saatlerinde boşlukta kalan Ay, 04:23 itibariyle Yengeç burcuna giriş yapıyor. Mars bugün Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar finansal konularınızla ilgili harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapmayı düşünebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak için yeni gelir fırsatları yaratabilirsiniz. Saat 22:16'da Güneş tutulması tam karşıtınızda Yengeç burcunda meydana geliyor. Eşinizle ve sevgilinizle ilgili konularda size yol gösterici olacaktır. Yeni bir ilişkiye de adım attırabilir artık bitmesini istediğiniz bir ilişki için de harekete geçmenizi sağlayabilir. Sonuç hangi türlü olursa olsun yeni bir sayfaya merhaba diyeceksiniz. Tutulma yazısının detayları için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıklar yoracak!Bugün karşıt burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bugün üzerine aldığın her sorumluluğu bir bir yerine getireceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin belirli konulardaki kararsızlıkları seni biraz yorabilir. Bu konuyu aklında her ne kadar es geçsen de içinde biriktirmeden konuşmanı tavsiye ederim. Çünkü gezegenler senin burcunu işaret ediyor. Yakın bir arkadaşının sağlığıyla ilgili haber alabilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda belli netlikler kazanabilirsiniz. Daha önce çözemediğiniz bir olayı yakın bir arkadaşınız sayesinde aydınlığa kavuşturabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla hassasiyetiniz oluşabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yaşanacak uyumsuzluklara karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri korumak isteyeceksiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi konularda destek görmek sizi mutlu edeceği gibi aynı zamanda kendi içinizde de radikal karar alma cesaretini bulabileceksiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç burcunda bugün bir Güneş tutulması meydana gelirken ilişkinizde yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki gündeme gelebilir. Mevcut ilişkinizde yepyeni bir döneme girebilir, olumlu gelişmelerle zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Şu anda hayatınızda yapacağınız büyük değişiklikler, cüzdanınızı etkileyecek. Ruhunuzu ve banka hesabınızı besleyen bir yaşam kazanmanın alternatif bir yolunu bulmanız gerekebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. İkili ilişkiler artık mercek altında kalacaktır. Partnerinizle gelecek yaşantınız hakkında ciddi kararları masaya yatırma zamanı. Ebeveyn olmak için içinizde yüksek bir enerji hissedebilirsiniz. Ciddi sorumluluk gerektiren birteklifiyle karşı karşıya kalacaksınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Oğlak burçları yoğun olacaklar. Gün içindeki trafiğe inanamayacaksınız. Bu trafik içinde bazı önemli konuları unutabilirsiniz. Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın. Şans da pek yanınızda olmadığına göre bugün en çok hislerinize güveneceksiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; karşıt burcunda oluşan Güneş Tutulması, önemli ve uzun vadeli gelişmelerle seni karşı karşıya bırakırken, kadersel olaylar da yaşatabilir. Hayatında köklü dönüşümler yapmak isterken önemini yitirmiş konuları bitirip, yeni gelişmeleri hayatına katabilirsin. Bütçeni dengelemen de önemli olabilir.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 22' 28" R
Ay
Terazi
29° 52' 57" R
Merkür
Boğa
07° 02' 48"
Venüs
Boğa
26° 24' 20"
Mars
Koç
15° 31' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 48"
Satürn
Balık
18° 08' 29"
Uranüs
Boğa
23° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 27' 04"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 10"
Lilith
Başak
25° 37' 35"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>