Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kaygılarını bir kenara bırakıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Bugün ne yapabileceğinizi gösterirken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Aceleci davranmadığınızdan emin olun. Vaktiniz gelmek üzere, ama henüz orada değilsiniz. İlk önce dikkat etmeniz gereken bazı iç hesaplar var. Yeni bilgilere ve yeni sosyal ilişkilere açık olun. Öğrenecek çok şeyiniz var. Ancak, bir kez yapınca, spot ışıkları üzerinizde olduğunda çok daha iyi hazırlanmış olacaksınız!

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Günün sosyal etkileşimlere ve partnerlerle aktivitelere yönelten heyecan verici enerjisinden faydalanmalısın. Dışarıda tam da içsel ateşini koruyacak bir oksijen mevcut. Öncü ol ve bırak diğerleri seni izlesin. Bir süredir sessizce yapmakta olduğun planlarla örtüşebilecek hisler de içinde mevcut olabilir gibi duruyor.Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz birkaç günde girişimleriniz, sizi biraz rahatsız etmiş olabilir. Gecikmelere sebep olan olaylar ya da üşengeçliğiniz gibi içsel çatışmalar gibi engellerden bağımsız olarak bu durum size üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olarak yansımış olabilir. Gerçek bir ilerleme kaydetmeden hemen önce, belli konuları açıklığa kavuşturmanız gerekiyor. Bugün, sorunları kökten çözebilme fırsatını yakalayabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Sabah saatlerinde Ay-Jüpiter zorlu görünümünün aktif olmasıyla seyahatlerinizde rötarlar yaşayabilirsiniz. Gideceğiniz yere erken çıkmanızda yarar var. Gün boyunca olumlu enerjiler altında olacaksınız. Pozitif haberler alabilirsiniz. Ay-Neptün karşıtlığının yaşanmasıyla birlikte size duygusal olarak yük olan konular tekrardan enerjinizin düşmesine neden olabilir. Ay'ın 19:50'de boşluğa girmesiyle beraber eğitim hayatınızda yeni kararlar almak yerine yarını beklemelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarını bir kenara bırakıyorsun!Bugün yaşayabileceğin ufak kazaların sebebi aklının dalgınlığından kaynaklanıyor. Zihnini yoran kaygıları bir kenara bırakmalısın. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan tüm gününü finansal işlemlere ayırmak zorunda kalabilirsin. Kendine vakit ayırmak için gün sonunda arkadaşlarınla buluşma planını ertelemek isteyebilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bazı şeylere çeki düzen vermek isteyebilirsiniz ve bunu hayatınızı paylaştığınız kişi veya kişilerle konuşmak isterken bazı gerilimler içinde olabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni insanlar ve çevreler içinde bulabilirsiniz. Uzaklar, yabancılarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi kıran, inciten kişilerle sınanabileceğiniz bir gün. Duyduğunuz özürleri dikkate almadan önce samimi bir yerden geldiğine emin olun.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek nasıl olursa olsun onu kabul edin ve onunla başa çıkmaya çalışın. Hedefleriniz ve arzularınız deneye tabi tutulmuştur ve sonuç istediğiniz gibi olmayabilir. Sorun idealleriniz değil, belki de onları uygulama şeklinizdir. Kararlara zaman ayırın.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki büyük toprak üçgeni sayesinde yurt dışı konuları, yabancılar, eğitimlerle ilgili kalıcı kararla almaya açık bir gündesiniz. Başarılarınız başkaları tarafından takdir edilirsiniz. İkili ilişkilerinizde aşırı baskıcı tavırlar takınmaktan kaçınmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ait tüm düşünce ve duyguları bir anda değiştirebilirsiniz. Sakıncası yok. Dümen sizde olduktan sonra her şey güzel olacaktır. Güç gösterdiğiniz, egonuzu ortaya koyduğunuz bir zaman dilimi. Gereğinden fazla özgüven insanları rahatsız edebilir. Tadında bırakmaya çalışmalısınız.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; bugün kendin veya sevdiklerin için seyahat planları yapabilirsin. Şu ara hassas olduğun mali konularda bir takım eleştirilerle karşılaşman mümkün. Gösterebileceğin sabır ve hoşgörü yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. İletişim ağlarını açık tuttuğunda her şeyin gerektiği gibi ilerlediğini görebilirsin.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>