Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Haberler keyfini yerine getirecek! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir süredir haber almadığınız bir arkadaşınızla iletişim kurmaya çalışın. Sizle görüşmek için sabırsızlanıyor. Sevginizi beklenmedik bir şekilde göstererek birini şaşırtın. Harekete geçin ve iç haritanıza güvenin. Başkalarının anlamsız sözlerinin sizi yolunuzdan geri çevirmesine izin vermeyin. Zaman kaybetmeyin ve hedeflerinize odaklanın. İnsanlar bu günün sizin için pürüzsüz bir şekilde ilerlemesinde önemli bir role sahip, ama yine de sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

Tüm motorlarınız bugün çalışıyormuş gibi hissetmeyebilirsiniz. Bazı nedenlerden dolayı, birisi dizel olan deponuza kurşunsuz benzin dökmüş gibi görünebilir. Duygusal durumunuzla iletişim kurmanın biraz daha zor olduğunu görüp şaşırmayın. Duygularınızın hile yaptığını görebilirsiniz. Bu enerji ile aradaki dengeyi kurmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Unutmayın, bu noktadan her şey daha kolaylaşmaya başlayacak.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Hislerinin kontrolden çıktığını düşünüyorsun. Hislerinle başa çıkmak için yapılacak en iyi şey sorunlarına çözümler bulmaktır; ve böylece iyi hissetmektir. Bazen, bir şekilde zarar verici şeyler yaparken kendini bulabilirsin; bunu sırf hislerinden kaçmak için yaparsın. Bu tuzağa düşme. Cesur ol ve duygularınla yüzleş.Geçtiğimiz birkaç günde girişimleriniz, sizi biraz rahatsız etmiş olabilir. Gecikmelere sebep olan olaylar ya da üşengeçliğiniz gibi içsel çatışmalar gibi engellerden bağımsız olarak bu durum size üstesinden gelinmesi gereken bir zorluk olarak yansımış olabilir. Gerçek bir ilerleme kaydetmeden hemen önce, belli konuları açıklığa kavuşturmanız gerekiyor. Bugün, sorunları kökten çözebilme fırsatını yakalayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:25 itibariyle boşlukta olan Ay, Başak burcuna giriş yapıyor. Ay-Venüs uyumlu etkileşimi sayesinde bugün akademik hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğinizden alacağınız olumlu haberler de gününüzün güzel geçmesini sağlayabilir. Akşam oluşan Ay-Uranüs olumlu etkisi sayesinde aniden gelişen bir seyahat planı yapabilirsiniz. Kısa süreli de olsa bu plandan vazgeçmeyin size çok iyi gelecektir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberler keyfini yerine getirecek!Gün içerisinde alacağın haberler bugün keyfini yerine getirecek. Açık sözlülük senin için çok önemli. Gizli kapaklı işlerden hiç hoşlanmadığın için sevgilinle sert bir tartışma yaşayabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kardeşleriyle ya da arkadaşlarıyla yaşadığı sorun, uzun konuşmalar yapmana neden olabilir. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan bugün onlar için yeni kurslar araştıracaksın.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle görüş birliğine varmak bugün zor olabilir. Yersiz endişelerinizden kurtulmanız için sosyal arkadaşlık ilişkilerinize yönlenmenizi tavsiye edebiliriz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde finansal konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Egosal istekleri bir kenara bırakırsanız kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabileceğinizi her zaman göz önünde bulundurun.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek için güçlü bir temel oluşturun. Siz düzenli ve gerçekçisiniz. Hayaller değil, sıkı çalışma nesnel yararlar sağlar. Hedeflerinize ve kişisel gelişiminize odaklanın. Egzersiz veya doğru beslenme ile sağlığınız geliştirin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekârsanız, işyerinizle ilgili bir toplantı romantizme açılan kapı olabilir. Bu kişiyle pek bir şey yapamayacak kadar meşgul olduğunuzu düşünüyorsanız, Pazar günü tam köşede. İkiniz de yaratıcıysanız, bir araya gelmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, size ani bir seyahat kararı aldırabilir. Ya da uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz. Bugün medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararlı olduğunuz konularda kendi zihninizi bulandırmanıza izin vermeyin. İlişkiler son zamanlarda kafanızı çok karıştırıyor. Her şey yolunda olsa bile, kendinizi b planı yapmaktan alıkoyamıyorsunuz. Siz b planı yaparken de zaman elinizden kayıp gidiyor. Değişime açık olun, özellikle uzun süredir sabitlediğiniz konularda.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; fikirlerine saygı duyduğun insanların desteğini alırken, uzaklarda yaşayan yakınlarınla yoğun iletişim halinde olabilirsin. Eş ya da ortaklı konularla ilgili gelir ve giderlerine yönelik konularda bazı kararlarını tekrar revize etmek isteyebilirsin. Özel bir insanla yapacağın yolculuk, keyfini artırabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 26' 46" R
Ay
Oğlak
25° 33' 02"
Merkür
Koç
16° 54' 06"
Venüs
Boğa
01° 01' 33"
Mars
Balık
29° 44' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 44"
Satürn
Balık
16° 34' 39"
Uranüs
Boğa
22° 20' 54"
Neptün
Balık
28° 54' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 36"
Lilith
Başak
23° 20' 24"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>