Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güven problemi yaşıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Jüpiter ile kurduğu olumlu kontak sayesinde borçlarınızı kapatabilecek tutarlar elinize geçebilir. Kredi başvurunuz onaylanmış olabilir. Miras konunuz varsa bugün lehinize dönen sonuçlar alabilirsiniz. Saat 09:24'te ise Ay, boşluğa giriyor olacak. Bu zaman diliminde sonra maddi konularınızda riskler almaktan kaçınmalısınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven problemi yaşıyorsun!Dengeler değişmiş ama senin bugün haberin oluyor. Mesafe koyduğun insanların, senin tanıştırdığın kişilerle görüştüğünü duyabilirsin. İnsanlara güvenme konusu tekrar gündeminde. Eğer kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan bugünden sonra sakin adımlar atmaya dikkat etmelisin. Akşam yakın bir arkadaşınla buluşma planının değişmesi seni mutlu edecek.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde egonuzu yenmeyi öğreniyor olacaksınız. Artık siz geçmişteki siz olmamayı tercih ediyor olabilirsiniz. Yeni bir yol çizmenin tam sırası.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oluşacak olumsuz durumlara karşı sakinliğinizle önlem almak elinizde. Partnerinize olan sevginiz yargınızın önüne geçtiği sürece her şey düzelecektir

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilginç bir manevi zorlukla karşılaşacaksınız, sizi en önem verdiğiniz değer ve geleneklerinize bir kez daha bakmaya zorlayan bir inanç krizi. Ailenizden biri sizi, bir konuda seçim yapmak durumunda bırakakabilir.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk aniden kapınızı çalabilir ya da önceden arkadaş olduğunuz birine karşı duygularınız değişebilir. Partnerinizin size karşı tutumu tutkulu bir tavır için girer. Hayatın heyecanını yüreğinizden hissetmek sizin gibi ciddiyetten yana olan birine ara sıra da olsa iyi gelir. Akışta kalın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>