Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hazır cevap oluşun şaşırtacak! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Başkalarının ve kalbinizin söylediği şeyler, bazı iddialı projelere katılmanızı engelleyebilir. Bu projeler, işle ilgili veya bir grupla bağlantılı ya da tamamen kendi projeleriniz olabilir. Her halukarda, bunları ilginç, zorlayıcı ve kişisel olarak tatmin edici bulacaksınız. İlerleme ve kendinizi ifade etme konusunda yeni fırsatlar sizin için açılıyor olabilir ve şu an ilerlemek en iyisi. Aksi halde sizi geçebilirler.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göksel hareketler, seni diğerlerinden ayıran yönlerine eğildiğin yeni bir periyoda davet ediyor. Seni farklı ve eşsiz kılan özelliklerinin farkında mısın? Eğer değilsen, konu üzerine biraz meditasyon yap veya yakın çevrenin bu soruyu yanıtlamasını iste. Her halükarda, önümüzdeki haftalar sana bu konuda çok şey öğretecek!

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabahın ilk saatlerinde boşlukta kalan Ay, 06:19'da Aslan burcuna geçiyor. Finansal durumunuzla ilgili işlemlere vakit ayırabilirsiniz. Ay'ın oluşturduğu güzel açılar sayesinde maddi olarak rahatlayacağınız bir gelişme yaşayabilirsiniz. Sağlık problemleri olanlar için ameliyat kararları alınabilir. Bugün zaman zaman yalnızlaşmak isteyebilirsiniz. Dışa vuramadığınız şeyler içinizde birikebilir. Güzel enerjiler varken kendinizi karamsarlaştırmayın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazır cevap oluşun şaşırtacak!Bugünprogramın beklediğinden daha yoğun olabilir. Özellikle müşteri odaklı bir işte çalışıyorsan, koşturmaca içinde olabilirsin. Belki de ihtiyacın olan düzenli bir programdır. Ne dersin? Arkadaşlarına karşı konuşkanlığın ve hazır cevaplı oluşunun ağır bastığı bir gün yaşayacaksın. Akşam saatlerinde fazla mesaiye kalman planlarını değiştirmene sebep olacak. Yorgunluğunu artıkyerinde dile getirmeye başlayacaksın.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bazı konular sizlerin hayatında duygusal bir baskı yaratmış olabilir. İlişkilerde sizden beklenmeyen yön değişimleri olabilir. Aşk'a bakış açınız değişiyor olabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanabilir. Denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün karşınızdaki insanlara daha toleranslı davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizdeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Yeniden yön vermek isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha ön planda hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak partnerinize düşkünlüğünüz ön plana çıkabilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi koruyunuz. Yaşamın gerçekleriyle yüzleşin. Başarıları ve başarısızlıkları dürüstçe değerlendirin. Yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil. Siz sıkı çalışma ve tamamlanmış görevler yüzünden ilerleme kaydedeceksiniz. Sağlığınızı koruyun.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gün içinde yaşadığınız finansal iniş ve çıkışlar üzerinde kontrolü ele alıyorsunuz. Bugün tüm konularda kararları alan ve her şeyi kontrol altına alan kişi olmak isteyeceksiniz. Hala birtakım engeller olsa da, işyerinde olumlu haberler alabileceğinize dair iyimser işaretler var.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitimler, seyahatler, felsefi konular önünüze çıkar. Çalışkan ve disiplinli tavrınızla tüm işlerin üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Seminerlere metin hazırlamak, davetleri değerlendirmek, yeni çevreler kazanmak için güzel bir gün. Kendinize olan güveninizle deneyimlerinizi herkese kolayca aktarırsınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burcu duygusal problemlerinizi bir kenara bırakın. Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz. Bırakın zaman biraz da kontrolünüzün dışında aksın. Güzel zamanlardan geçiyorsunuz. İletişim konusunda başarılısınız. Özellikle ikili ilişkiler ve yeni ortaklıklar kurmak için uygun zamanlar.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>