Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gücünden ödün vermiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün beyninizde tırmalayan bir şey var ve sizi harekete geçmeye çağırıyor. Kalkıp gitmenizi isteyen bir huzursuzluk havası hissedebilirsiniz. Sorun şu ki, gitmeniz gereken yer ilk bakışta çok belirgin olmayabilir. Hassas duygular bu yolda belirleyici olabilir. Hedefinizin tam kalbinizin içinde olduğunu unutmayın. Hepimiz karamsarlık ve geri çekilme dönemlerinden geçiyoruz. Bu da sizin için onlardan biri olabilir.

Kendinizi açın ve bugün biraz daha sosyal olmaya çalışın. Başkaları ile geçirilen zamanın, ilk başta olacağını düşündüğünüzden çok daha ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. Sizi çevreleyen entelektüelleşme ağına girdiğinizde ortaya büyük bir bilinç genişlemesi çıkıyor. Sonunda oldukça derin ve son derece anlamlı ve orataya çıkacak spontane konuşmalar karşısında şaşıracaksınız.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Bu gece ailenle vakit geçirmek ve onlarla derin sohbetler etmek istiyorsun. Geçmiş haftaların çılgınlığının sanki biraz hafiflemesi gerekiyor ve konforlu bir ortamda rahatlamak istiyorsun. Çocuklarınla oyunlar oynamak, romantik partnerinle vakit geçirmek veya ebeveynlerini ziyaret etmek için süper bir dönem.Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an sezgileriniz çok güçlü olabilir. Rastgele psişik deneyimler yaşamaya yatkınsınız ve bunlar bugün oldukça yoğun yaşayacağınız şeyler olabilir. Bugün tüm sezilerinize kulak verin. Henüz tanıştığınız biri hakkında bir ilk izlenim edinebilirsiniz. Çeşitli alt metinlere erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sonra başvurmak üzere günlüğünüze yazmak isteyebilirsiniz. İzlenimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün erken saatlerinde Plüton ile olumlu kontaklar kurarak şanslı bir sabahı karşınıza getiriyor. Çevredekilerin gözlerini sizlerden alamadığı bir gündesiniz. Yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcı yakın olabilir. Ay, 03:26-18:04 arası boşlukta ilerliyor. 18:04'te Yay burcuna geçiyor. Ay'ın olumsuz açısı kalmadığı akşam saatleriyle beraber hem fiziksel hem psikolojik olarak daha iyi hissedeceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Buna eski gönül ilişkinizden aldığınız bir haber de sebep olabilir.

12 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünden ödün vermiyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Ortaklıklı işi olan bir Oğlak burcuysan, ortağının fikir önerileri aklına pek yatmayabilir. Bir anda karşı çıkmak yerine, sunduğu önerilerin artılarına odaklanmanda fayda var. İşiş, nereye kadar. Bu hafta kimse sana çalışmadığını söyleyemez. Üzerine aldığın her işi hakkıyla yerine getirmen üstlerinin de gözünden kaçmamış olabilir ve bu anlamda yapıcı bir konuşmayla karşı karşıya kalabilirsin. Eğer evli bir Oğlak burcuysan yeni bir aile ferdinin ailene katılacağı haberini alabilirsin. Yakın bir tarihte ilişkisini sonlandırmış ya da boşanmış bir Oğlak burcuysan, yeni bir düzen kurmak, alışkanlıklarından uzaklaşmak zor gelebilir. Her şeye rağmen güçlü duruşundan ödün vermeyeceksin.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda taleplerinizi ortaya getireceğiniz ve bunların karşılığını alabileceğiniz özel bir gün. Bir arkadaşınızla aranızdaki borç-alacak ilişkisini gerginlik noktasına getirmemenizi tavsiye edebiliriz.

12 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi tartışmaların ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Huzursuzluğunuz gün boyu sürebilir. Gelecek hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyabilirsiniz. İş hayatınızdan başkalarından alacağınız destekler söz konusu. Ortak para konularına karşı dikkatli olmalısınız.

12 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları tasarlamak yerine olduğu gibi bırakın çoğu zaman senaryo kafanızda tasarladığınız kadar kötü bir şekilde olmayacaktır.

12 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tıpkı bir trafik memuru gibi, bugün tüm eylemlerin ortasında olacaksınız. İnsanları gitmeleri gereken yerlere yönlendirmek ve genel bir düzen duygusu yaratmaya yardımcı olmak zor olacaktır, ancak bu evrenin sizin için hazırladığı bir zorluk, bu yüzden endişelenmeyin. Çok desteğiniz var ve birçok kişi sizi başarılı görmek istiyor.

12 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylardan etkilenecek, duygusal bir tavır içine gireceksiniz. Hem büyük istekler duyacak hem de gergin bir tavır içinde bulunacaksınız. İnatçı ve dediğim dedik bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

12 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

12 Temmuz 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kullandığınız iletişim tonu hem çevrenizi hem de dolaylı olarak sizi incitiyor. Fazla duygusal söylemlerden kaçınmanız gereken bir gün. Boş yere, anlık duygularınız için çevrenizi incitmeyin. Romantik anlamda ilişkide olduğunuz kişiler kariyer hayatınızda yükselmenize vesile olabilirler.

12 Temmuz 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak; bugün kişisel sorunlarınla ilgilenebilirsin. Kendi iç dünyanda bu sorunlara çözüm arayabilirsin. İhtiyaçların ve isteklerin arasında gidip geldiğin bir gün yaşıyor olabilirsin. Gününü sakin geçirmek için pozitif düşüncelerle kendini motive edebilir ve yarım bıraktığın işlerle kendini meşgul edebilirsin.

12 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 26' 21" R
Ay
Oğlak
25° 27' 22"
Merkür
Koç
16° 53' 56"
Venüs
Boğa
01° 01' 02"
Mars
Balık
29° 44' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 38"
Satürn
Balık
16° 34' 36"
Uranüs
Boğa
22° 20' 53"
Neptün
Balık
28° 54' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 35"
Lilith
Başak
23° 20' 22"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>