Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Önemli konuşmalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenceye giden yolun üzerini kaplayan kara bulutları görüp günün ciddiyetini kavrayabilirsiniz. Bulutlar koyu ve tehditkar olsa da bu, sağanak yağmura yakalanacağınız anlamına gelmez. Hayatınızdaki bazı şeyler doyum noktasına ulaşmak üzere. Bugünün en önemli mesajı, her yeni günde girişken ve duygusal halinizi koruyabilmek için kendinizde ve çevrenizdeki insanlarda gizli güzelliğin farkına varmanız gerektiği.

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 01:32'den itibaren Ay, seyrine Koç burcunda devam ediyor. Erken zamanlarda oluşan Ay-Merkür ve Ay-Venüs karşıt görünümleri nedeniyle aile içerisinde agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. Kalp kırmamaya dikkat edin sonrasında gönül almak zor olabilir. Ardından güne daha huzurlu bir ruh haliyle devam ediyorsunuz. Evinizle ilgili işlere odaklanabilirsiniz. Evde dinlenerek bu akşamı geçirmek iyi gelecektir.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli konuşmalar yapıyorsun!İlgi duyduğun alanlarda profesyonelleşmek istediğin bir gün seni bekliyor. Sosyal medya alanında zamanının çoğunu geçiren veyürüten bir Oğlak burcuysan bugün bu konuda daha aktif olabilir, yenilikler keşfedebilirsin. Kafanı oldukça yoran işlerde mutlaka internetten yardım almayı denemelisin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, geçmişte bıraktığın kişiye karşı duyguların yeniden alevlenebilir. Aile senden yaşça küçük bireylerin savruk harcamaları onlarla önemli konuşmalar yapmana neden olabilir. Akşamüzeri yakın arkadaşınla uzun telefon görüşmesi yapabilir, buluşmak için tarih ayarlayabilirsin.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili beklentileriniz ve alacağınız tekliflerde dikkatli ve makul hareket etmelisiniz. İlişkilerde sevgi-saygı sorgulamaları yapabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi aşk konusunda çaresiz hissedebilirsiniz ancak güzel bir ifade her şeyin kapısını açacaktır. Dolunay?ın etkisi ile cümleleriniz yarınızı şekillendirebilir.

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınızla ilgili konulara ışık tutarken bazı farkındalıkları beraberinde getirebilir. Zihinsel süreçlerinizde eski düşünce kalıplarınızdan vazgeçebilir, onları ardınızda bırakabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başınıza gelen küçük sıkıntılara bugün aşırı tepki göstermeyin. Onlarla zamanını boşa harcamayın. Sizin hedefiniz böyle küçük şeyler değil daha büyükleri olmalı.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Kariyer hayatınızda yıldız gibi parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Toplum tarafından takdir göreceksiniz. Bu dönemdehayatınızda bir kadından güçlü bir destek alabilirsiniz. Evlenmek, terfi etmek için uygun zamanlar.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aksiliklerden yoruldunuz. Oğlak burçları biraz kötü şans altındalar. Neyse ki; mücadeleye alışkın, dayanıklı insanlarsınız. Bu durum bazı Oğlak burçları için tam tersi şekilde işleyebilir. Özellikle başkasının kaynaklarını kullanan, risk alan, riskli işler yapan Oğlak burçları çok iyi bir dönemden geçiyor olabilirler.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; bugün hedeflerin doğrultusunda ilerleyecek istikrarı sağlayabilirsin. Gün içinde yaşamına dair önemli kararlar alırken tamamen bireysel davranabilir, ailenin ya da çevrendekilerin fikirlerine önem vermeyebilirsin. Engelleri aşmak için uzlaşmacı olmalı, iletişim yolunu kapatmamalısın.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 11" R
Ay
Boğa
23° 31' 53" R
Merkür
Koç
22° 15' 25"
Venüs
Boğa
11° 08' 11"
Mars
Koç
06° 03' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 12"
Satürn
Balık
17° 15' 46"
Uranüs
Boğa
22° 49' 16"
Neptün
Balık
29° 08' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 49"
Lilith
Başak
24° 15' 01"
True Node
Koç
15° 19' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>