Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ertelemek istemiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınız bugün iyi, hayatınızda yakınlarınızdan yardım ve destek alacaksınız. Bu kişi senin gerçek annen, bir ofis annesi ya da anne gibi sevecen bir insan olabilir. Her yerin bir ofis annesi var, değil mi? Bu kişiden size tavsiye veya yardım istemek konusunda utangaç olmayın, çünkü size yardım edebilecek. Sorduğun için memnun olacaksın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşluktayken bugün 02:04 itibariyle sizlerin burcuna giriş yapıyor. Geçen haftaki düşük enerjinizden eser kalmıyor. Yüksek bir enerjiyle güne devam ediyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz. Öğlen olunca Ay ve Uranüs arasındaki pozitif görünümde netleşiyor. Sizler için sürpriz dolu bir gün olabilir. Umudunuzu kestiğiniz olaylarla ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelemek istemiyorsun!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bugün toplumsal sorunları, daha felsefi ve sosyolojik boyutuyla değerlendireceğin kişilerle bir araya gelebilirsin. Hiçbir konuyu ertelemeye niyetin yok. İyi niyetinin kullanılamayacak bir şey olduğunu çevrendeki insanlara anlatmaya kararlısın. İş yerinde arkandan konuşulduğunu duyabilir, beklenmedik tepkiler verebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, nezaketli yaklaşımın yeni tanışacağın kişinin ilgisini epey çekebilir. Gün içinde yapacağın telefon görüşmeleri sana hiç beklemediğin kararlar aldırabilir. Hayatın için yeni başlangıçların olması uzak bir hayal değil!

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz adına önemli kararlar alabilir veya yeni bazı durumlar adına mesafeler koyabilirsiniz. Cesur tavrınızla oldukça dikkat çekeceksiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kafanızda pek çok düşünce olabilir. Psikolojik açıdan dışsal etkilere fazlası ile açıksınız. Ancak önyargılı davranmamalısınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı duyarlılık sorunlara neden olabilir. Ruhsal yönünüze karşı maddi yönelimleriniz sizi kuşkulu durumlara sokabilir. Tüm ilişkilerinizde dürüst ve açık olduğunuzdan emin olun. Sağlığınız da hassas durumda bu yüzden kendinize dikkat edin. Sadece anladığınız şeyleri yapın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuza ilerlerken kendinizi daha çok gösterip söz sahibi olabileceğiniz bir gün olabilir. Cesaretiniz ve özgüveninizle dikkat çekici olabilirsiniz. Bireysel konularla ilgilenebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma hayatınız bugün düşüncelerinizin odak noktası olacak ve sizi gerçekten ne yaptığınızı ve buradan nereye gitmeniz gerektiğini sormaya yönlendirecektir. Fakat kendinize bir anda kararsızlığın içine atmayın. Bütün soruları birer birer ele alın.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sert tavırlarınız yumuşuyor. Çok daha yumuşak ve anlayışlı bir tutum içine gireceksiniz. Böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler de daha sıcak olacak. Zaman zaman gergin ve sabırsız davranmanız mümkün. Ancak, bugün alacağınız bir davette bu geriliminizden kurtulacak, sevimli ve hoş görüneceksiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aile düzeninizdeki değişimler sizi çok zorluyor. Bazı olaylar geçmişte kalmış olsa da siz olanları dün gibi hatırlıyorsunuz. Geleceğe yönelmek önemli. Bu sebeple çok daha fazla çalışmalı ve günlük hayatınızın trafiğini doldurmalısınız. Kariyeriniz konusunda çok şanslısınız. Atmak istediğiniz adımlar için bu haftayı değerlendirebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oğlak Burcu; çok yakında burcunda gerçekleşecek olan Tutulma ile büyük dönüşümlerin eşiğindesin. Bir an önce harekete geçmek için sabırsız olabilirsin fakat adımlarını düşünerek atman gerekiyor. Şu anda Merkür‘ün Retro konumda olduğunu unutma. Bu yüzden en iyi düşünülmüş planlar bile beklenmedik bir şekilde sarpa sarabilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>