Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşkoliksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Bugünyerinizde sunum yapmak söz konusu olduğunda insanlar oldukça duygusal davranmaya meyilli olabilirler; bu nedenle maskenin arkasına saklanacakları ve kendileri olamayacakları için bastığınız yere dikkat edin. Bu maskeleri takmakta ısrar eden kişilerin gerçek kişiliğini gizleyen modaya uygun makyajlarının ardını görmek sizin işiniz. Anahtar nokta, toplum tarafından inşa edilen bir cephenin arkasına saklananlar tarafından kandırılmamak olacaktır.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Zıt enerjilerle başa çıkabilmek bugün senin için kolay olmayacak. Çatışması bakış açıları ve dolambaçlı perspektifler dünyan içinde çarpışabilir. Duyguların seni bir konuyle ilgili bir yöne çekmeye çalışacak; fakat bir yandan da etkili bir güç seni daha devrimsel nitelikte olan yaklaşıma yöneltecek. Bütün durumlarda dengeyi korumaya çalış – özellikle de başkalarının hassas duygularını içerenlerde.Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir zaman çok fazla kadere inanan bir insan olmadığınız. Daha çok insanlığı ilgilendiren sorular ve sorunlar hakkında kafa yoruyorsunuz. Bu tarz meseleler için kurulan yardım kuruluşlarının organizasyonlarına katılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu karar sizin kapasitenizin biraz ütünde kalabilir. Her ne kadar cömert bir insan olsanız da, bu kuruluşa katılmak için çok cesaretiniz olmayabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Günün erken saatlerinde ilişkilerinizden yana kadersel ve karmik durumlar yaşanabilir. Beklentiler ve duygular dile getirebilir. Yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Sanatsal çalışmalar için destekleyici bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar günü de olsa maillerini kontrol etmekten geri durmayacaksın. İş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan, CV’ni gözden geçirmek isteyeceksin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, kardeşinle sorumlulukları ile ilgili konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Kendine daha çok zaman ayırman gerektiğini fark etmen çok zamanını almayacak. Biriken kitapların ve izlemek istediğin filmler listesinden seçmeceler yapabilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birtakım gizli olaylar ortaya çıkmak için hazırlanıyor olabilir. Size iletilen her şeye inanmadan önce doğruluğunu teyit etmelisiniz. Gözlem ve analiz gücünüz ile bu bu olayları gün yüzüne çıkarabilir ve doğruyu yanlışı siz belirleyebilirsiniz. Bu süreçte hakkaniyetli olun.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa bir konuda katı davranmamaya bakmalısınız. Endişelerinizi aşabilirsiniz. Daha kararlı düşünmeniz gerekebilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda söylemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde fayda var.Bugünlerdekonusunda üstlerinizle geçinmekte problem yaşayabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş veya ev değişikliği gibi büyük bir karar almaya çok yakınsınız. Planda olmayan bir para edinebilir ve bu sayede hedeflerinize doğru büyük adımlar atabilirsiniz. Geçmişte uykusuz kaldığınız, yorulduğunuz çalışmaların sonuçlarını toplamaya başlamak size güzel bir motivasyon kaynağı olacaktır.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuz üzerinde etkili olabilecek enerjilerden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Üzerinde durmanız gereken çok fazla konu var. Gündeminiz sürekli olarak değişim gösteriyor ve buna mutlaka ayak uydurmaya çalışın. Ayrıca, ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ailesinden bazı insanlarla bir araya gelmeniz söz konusu. Size karşı kırıcı olabilirler, ama siz yine de sakin tavrınızdan ödün vermemeye çalışın. Özgüveninizin çok yüksek olduğu şu günlerde, kariyerinizle ilgili bazı büyük gelişmeler söz konusu. Ancak risk almaya yatkınlığınız ince düşünmeniz gereğini doğuruyor. Bir alacağınızın gecikmesi sizi bugünlerde biraz zorda bıraktı! Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 51' 55" R
Ay
Başak
04° 09' 59"
Merkür
Boğa
00° 40' 16"
Venüs
Boğa
20° 38' 44"
Mars
Koç
11° 57' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 31"
Satürn
Balık
17° 50' 01"
Uranüs
Boğa
23° 16' 12"
Neptün
Balık
29° 20' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 10"
Lilith
Başak
25° 06' 26"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:56

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>