Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda sakin ve sorunsuz bir gün geçmesi için bazı konularda fedakarlıklar yapman gerekebilir. Bu durum, bu ilişkiye verdiğin değeri düşünmeye itecek seni. Sevdiğin kişi hakkında detaylıca düşünürken bulabilirsin kendini.

Güvenli görüp umut bağladığınız ilişkilerinizde, sizin de hak vereceğiniz nedenlerle birtakım kararsızlıklar olacak. Ortaklık düşüncelerinizde hızınızı kesebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yapmak istediklerini gerçekleştirmek için yeteri kadar paranın olmadığını düşünebilirsin bugün. Ancak etrafındaki insanların sana destek olacağını bilmen gerek. Tahmininden çok sevenin olabilir.

Bugün kendini biraz yorgun hissedebilirsin. Uyurken daha konforlu olmaya dikkat etmelisin. Bazen yeteri kadar dinlenememek, gündüzleri enerji düşüklüğüne sebep olur. Bunu engellemek için uyku düzenine ve uyuduğun yere dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi içine kapanmamalısın bugün. Daha sosyal olmalı ve daha fazla şey için kendini açmalısın. Günü tek başına, evde geçirmek yerine kendin için bazı aktiviteler koyabilirsin. Böylece gün içerisinde daha fazla şey ile karşılaşacaksın.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugünve kariyer anlamındaki bazı durumlarda değişiklikler meydana gelebilir. Çalışma koşullarınızdaki bazı değişiklikler sizin için olumlu bir fark yaratabilir. Bir terfi durumu ya dayerinde değişiklik durumu söz konusu olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini hiç olmadığın kadar duygusal hissedebilirsin. Öyle ki en hassas anlarda gözyaşlarına hâkim olamadığını fark edeceksin. İş yerinde hızlı olacağın bir gün. Ancak senin dışında gelişecek bazı problemler işini biraz sekteye uğratabilir. Sevdiğiniz kişiyle olan iletişiminiz oldukça olumlu ve güzel olacak. Özlem duyduğun arkadaşlarınla bir araya gelmeyi arzulayabilirsin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha paylaşımcı ve açık fikirli olduğunuzu hissedebilirsiniz. İyi niyetle insanlara yaklaşmak, size nasıl yaklaşıldığını da görebildiğinizde fayda sağlar. Bu yetilerinizi grup çalışmaları, kalabalık kitleleri hedef alan işlerde kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize sınırlar koyup onlara bağlı kalırsanız pek çokbaşarabileceksiniz. Bu konuda uzmansınız. Diğerleri günün stresinde boğulurken siz olağanüstü derecede üretken olacaksınız. Sizin kadar iyi planlama yapamayan insanları küçümsemeyin. Onlara karşı sabırlı olun. İşinizi yapın, diğerleri de sizin teşkil ettiğiniz örneği feyz alacaktır.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi daha verimli hissedebilmek için kalbinizi açmaya çalışın. İlk defa girdiğiz ortamlarda konuşmak istemeyebilir ya da gerginlik yaşayabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklaşa yapılabilecek işler gündeme gelebilir. Yeni konular, farklı projeler daha fazla konuşulabilir. Bugünkonularında daha sağlam adımlar atabilirsin. Kolları sıvama vakti!

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda muhtemelen uzun bir yapılacaklar listeniz var ancak bu her şeyin gerçekten halledileceği anlamına gelmez. Birkaç şey hızla gözden kaçabilir. Kendinizden çok fazla şey beklemeyin çünkü bu enerji altında bir şeyleri kaçırmak çok kolay. En önemli görevleri hallettiğiniz sürece, gereğinden fazlasını yapmışsınız demektir.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen, çalışmalarınızda güçlü bir disiplin var. İstediğiniz koşulların her zaman sağlanamayacağını bilmek sizi sinirli ve huzursuz yapıyor.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki birileri size çok güzel bir teklif sunabilir ve o kişiye güvenip bu teklifin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ancak içinizde bir yer, o kişiye kesinlikle güvenmemeniz gerektiğini söylüyor olabilir. Umutsuzluğa kapılmayın, teklifi değerlendirip karşınızdaki kişiye temkinlik yaklaşabilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin ilgisiz ve soğuk davranışları sizi hayrete düşürüyor. Cesaretsiz davranıyor, bunu onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. Masanızda birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayabilir. Elinizde istemediğiniz paraların çıkması söz konusu olacak. Maddi konularda çıkmazlara girmek istemiyorsanız büyük borçların altına girmemelisiniz. Tatlı yiyeceklerden kaçının.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>