Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanın birlikte daha çok zaman geçirmek için senden habersiz planlar yapabilir. Kendini zora sokmak yerine ortak bir ayarlama yapmak için daha çok konuşmak ilişkiniz için de iyi olacak.

Şu anda çok ciddi ve durgunsunuz, kişiliğinizi ve kişisel gücünüzü geliştirmeyi amaçlayan stratejiler ve hesaplamalar yaptığınız için düşüncelere dalmışsınız. Ama belki de etrafa bakıp nelerin olup bittiğini görmeniz gerekiyor. Birçok insan sorumsuzca davrandı. Bununla birlikte, katkıda bulunacak dahiyane fikri olan biri olabilir. Bu katkı şaka yollu karşınıza çıkabilir, o yüzden dikkat edin!

Gireceği ortamlar sayesinde yeni ortaklıklar yapma şansın olacak. Bunları doğru değerlendirmek ileride çok para kazanmana sebep olacak. Doğru zamanda doğru hamleyi yapmak için tetikte beklemekte fayda var.

Katıldığın aktiviteler zevk verecek. Arkadaşlarınla olmak, onlarla birlikte zaman geçirmek gününün keyifli geçmesini sağlayacak. Onlarla birlikte yeni şeyler denemek arkadaşlığınızı da geliştirebilir. Yemekte aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla bir arada çalışmak sana daha çok yarar sağlayabilir. Başkalarıyla uyum içinde olmak topluluk içindeki hareketlerini düzenlemek için fırsat verecek. Grup çalışmaları sayesinde daha sabırlı olmayı öğrenebilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün her açıdan yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. İşlerin yarına kadar kesinlikle düzelebileceğini bilmenin rahatlığını yaşayın. Sizi çevreleyen ve seven arkadaş çevrenize rağmen bir şekilde yalnız olduğunuzu hissedebilirsiniz. Sosyal anlamda kendinizi yeni bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev, aile ve duygusal hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Yeni sorumluluklar almaya hazırsın. Bu anlamda mevcut işinde üstünle konuşup yeni bir projeyi üzerine alabilir ya da eş zamanlı farklı bir işe yönelebilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan arkadaşlarının ısrarıyla birisiyle tanışabilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yer değişikliği ve işinizle ilgili maddi beklentilerinizden yana şanslı olabilir. Yapmanız ve yapmamanız gerekenin ne olduğunu bilmek size avantaj sağlayacaktır. İş ilişkilerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırmak için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok keyif aldığınız işlere yönelmek, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddi konularda olacak bir süreçle alakalı başarı yaşayabilirsiniz. Kariyer meselelerinde üstlerinizden destek almak istiyorsanız çok uygun bir süreçtesiniz

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi, bugün yapmanız gereken işten dikkatinizi dağıtıyor olabilir. Bu kişiyle ne kadar ilgilenirseniz ilgilenin, yine de odaklanmanız gereken şeyden dikkatinizi çekebilirler. Bu iş, dinlenme ya da başka bir şey olsun, tüm zamanınızı başka birine odaklanarak geçiremez ve hayatınızın gelişmeye devam etmesini bekleyemezsiniz! İlerlemek için kendi bardağınızı doldurmalı ve sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz ve sevdikleriniz bunu anlamalıdır.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine, uyum göstermelisiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finansal konularla ilgili ailenizi de ilgilendiren olumlu kararlar alabilirsiniz. Ayrıcahayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik terfi gündeme gelebilir.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası gibi. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsatlarla dolu bugünü değerlendirin. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili sevineceğiniz gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Küçük yatırımlarınız bugünlerde büyük bir hareketlilik içine giriyor. Gözlerinizi kontrol ettirin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir!

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>