Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Yeni bilgileri hemen özümseyebilecek bir moddasın. Gazetede, hayal gücünü hareketlendiren ve tutkularını coşturan bir şey görebilirsin. Hayata daha farklı bakmanı sağlayacak bir şey okuyabilirsin. Veya birisinden, içindeki kuvvetli hisleri tetikleyecek haberler alabilirsin. O halde günün sana sunacaklarına kendini açık tut.İstikrarsız tavırlarınızın çevrenizdeki insanlara ne kadar zarar verdiğini fark etmiyor olabilirsiniz. Diğerleri sizin bakış açınızı anlamaya çalışıyor olabilir fakat bazen bilmece gibi konuşuyorsunuz. Diğerlerine emierler yağdırmadan önce bir durup kendi bakış açınızı gözden geçirin. İnanılmaz bir gücünüz var, bunu kullanarak nasıl daha iyi bir önder olabileceğinizi öğrenin ki elinizdeki kaynaklardan azami derecede faydalanabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir haksızlıkla karşılaştığınızda insanların dikkatini o yöne çekmekten çekinmeyin. Eğer biri bunun kırıcı ya da yalan olduğunu söylerse, geri çekilip konunun kapanmasına göz yummayın. Böyle yaparsanız, siz de en az bu işin faili kadar suçlu olursunuz. Haklı olduğunuzu bildiğinizde bunu sesli ifade edin. Diğerlerinin sizi dinlemesi ve size saygı duyması önemlidir. Dürüst yapınız ve ahlaki kurallarınız son derece önemli özellikler ve bu özelliklerinizin herkesçe bilinmesi gerekiyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerinizle ilişkilerinizde kuracağınız doğru dengeler, üstleriniz aracılığıyla maddi-manevi kazanmanıza aracı olacaktır. Aile içi ilişkilerde daha hassas dengeler, alınganlıklar ve dargınlıklar olsa dailişkileriniz sağlam ve tavırlarınız yerinde olacak.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgınlıkları geride bırakmak için harekete geçiyorsun. Uzun süredir konuşmadığın bir arkadaşınla tekrar bir araya gelebilir ve aranızdaki sorunların çözümü için uğraşabilirsiniz. Ailesinden uzakta yaşayan bir Oğlak burcuysan, ailenle uzun süren telefon görüşmelerin olabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, evde yapmak istediğin büyük değişiklikler eşinle tartışmalara yol açabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile mirası konuları gündeme gelebilir ve bu konuda söz sahibi olabilirsiniz. Yasal süreçleri sizin takip etmeniz istenebilir. Süreci doğru yönetebilmek ve kimsenin hakkını göz ardı etmemek bu süreçte sizin davranışlarınıza göre şekillenecektir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel yeteneklerinizin ön plana çıkması ile dobralık konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Sabah saatlerinde günü planlayarak işe başlamalısınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir emek verdiğiniz işlerin yavaş yavaş yoluna girdiğine tanık oluyorsunuz. Elde ettiğiniz şeyleri kaybetmemek için hala biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Ufukta daha güzel günler, sevgi dolu kişiler gözüküyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, yakın arkadaşlarınızdan destek isteyin. Karşınıza fazladan para kazanma fırsatı çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Stresli ortamlardan uzaklaşmaya özen gösterin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle yapacağınız işbirliği sizin için destekleyici unsur oluyor ve olayların üstesinden kolay bir şekilde geliyorsunuz. Bugün, birçok nedenden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Mistik konulara ilginiz hayli fazla.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>