Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyal Medyada Aktifsiniz Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki yaklaşımlarınız beğeni kazanacak. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak bu konuda daha temkinli olmanız da gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi biraz olsun geriye çekmek isteyebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olun. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kapana kısılmışlık yanılgısı ve özgüven eksikliği yaşama sakın. Harekete geçmekten korkma artık. En kötüsünü beklemekten vazgeç. Kendi kendini dolduruşa getirip uykusuz geceler geçiriyorsun. Adil ve uygun kararlar var seni bekleyen. Unutma ki evren senden yana. Doğru bildiğini yap ve inançlarını savun.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünlerde sorumluluklarınızın ve görevlerinizin farkında olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi daha disiplinli ve organize bir şekilde çalışmaya odaklayarak hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda, sabırlı olmanız ve işlerinizi adım adım ilerletmeniz önemlidir. Yaratıcılığınızı kullanmak ve kendinizi geliştirmek için fırsatlar çıkabilir. Kendinizi ifade etmek için daha cesur adımlar atmaktan çekinmeyin.

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysanız yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Şartlarınızı keskin bir dille karşı tarafa iletmenizde fayda var. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysanız geçmişinizden biriyle değil yeni bir kişiyi hayatınıza almaya karar vereceksiniz. Sosyal medyada ön plana çıkacak paylaşımlarınız olabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızla yüzleşin. Yaşadığınız, izin verdiğiniz ve gördüğünüz her şey sizi besleyecektir. Kendinize karşı dürüst ve açık olmalısınız.

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle zaman geçirmek ve paylaşımda bulunmak için son derece uygun bir gündesiniz. Yalnız özverili olmanız gereken durumlar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki kişiler hayatlarında değişiklikler için desteğinizi bekleyebilirler. Eğitime dair çalışmalarınızda ilerlemenizi kolaylaştırıcı enerjiler var. Fırsatları kaçırmayın.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi yorulmuş hissedebilirsiniz, bilhassayerinizdeki problemler ve bir takım adaletsizlikler sizi yorabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini güçsüz hissettiğin anda umutsuzluğa kapılmamalısın, hele de haftanın başında. En yakın arkadaşların hiç beklemediğin bir anda çıkıp sana güç verebilirler. Sevdiklerinden destek almaktan çekinmemeli ve kendini yalnızlaştırmamalısın.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün olumlu düşünceleri ve yaratıcı fikirleri teşvik ediyor. Seçeneklerinizi keşfetmek için iyi bir zaman ancak yeni bir çabayı sonuçlandırmak veya başlatmak yerine seçeneklerinizi açık tutmanın daha iyi olabileceğini unutmayın. Bu, her şeyi beklemeye almanız gerektiği anlamına gelmez! Aslında bu, konuları yeniden düşünmek için güçlü bir zaman olabilir. Yapbozun parçaları bugün zihinsel düzeyde bir araya geliyor ve bu da pekala geçmiş başarıların anısını içerebilir. Bu, insanlarla bağlantı kurmak veya harika fikirler ve potansiyel ilgi alanlarınızı ortaya çıkarmak için verimli bir dönem.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde güçlü dostlarınızın olması sizi mutlu ediyor gibi görünse de, zaman içinde onlarla aranızda rekabet oluşmasına neden olacak. Derin araştırmalar gündeminizi meşgul edebilir. Sabırlı yönlerinizi kullanacaksınız.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün eğitim, seyahat, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, sosyal çevre konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugünlerde çok fazla çalışıyorsunuz ve stres altındasınız. Biraz olsun dinlemeye ve mola vermeye ihtiyacınız var. Stresinizi azaltmanıza yardımcı olacak aktivitelere zaman ayırmak iyi gelebilir.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>