Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin konuştuğu her sözün sizin sinirinize dokunması, sizin çok yoğun bir tempoda çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bütün bu işlerin üstesinden sadece tek başına siz gelemezsiniz. Bugün size harika bir sürprizi olacak ve rahatlayacaksınız.

İş yeri değişikliği veya bir terfi söz konusu. Ne olursa olsun bu durum sizin için daha huzurlu günlerin başlangıcı olacak. Zaten sizin beklentinizi de bu doğrultuda. Tahminlerinizde yanılmayacaksınız.

Aile içindeki bir kişinin ani rahatsızlığı sizi bir miktar masrafa sokup paradan çıkarabilir. Fakat hiç beklemediğiniz bir yerden bir destek alabilirsiniz. Kalıcı dostluklarınız var.

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek. Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay sizlerin burcunda hareket etmeye devam ediyor. Bugün tek yapmanız gereken şey sizin ne istediğiniz olmalıdır. Uzun zamandır işten ya da aileden sadece kendinize vakit ayırmadığınızı görebilirsiniz. Partnerinize karşı da bugün daha duygusal olabilirsiniz. Yapıcı olduğunuzda olumlu gelişmeleri yaşadığınızı göreceksiniz. Akşam ise Ay ve Uranüs arasındaki zorlu etkiyle bir anlık sert tepkiler verebilirsiniz. Bu görünümden sonra Ay boşluktaki hareketine 21:47-22:06 aralığında devam edecek. 22:06 itibariyle de Ay Kova burcuna geçiş yapıyor olacak. Maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin konulara yöneliyorsun!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için bugünü dört gözle beklediğini tahmin ediyorum. Üzerinde biraz huzursuzluk var. Bir anlamı olmayan bu duyguyu uzaklaştırmak için sevdiğin şeyleri yapmak ve ailenle zaman geçirmek isteyebilirsin. Ancak evdeki huzurun tahmin ettiğin gibi çıkmaması seni üzebilir. Onlarla yeteri kadar ilgilenmediğin için pişmanlık duyabilirsin. Akşamüstü evde yapacağın sinema partisi çocukları olanları mutlu edebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara karşı yaklaşımınıza dikkat etmelisiniz. Her olayı kontrol etmeye kalkışmayın ve manipülasyondan uzak durun.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ay düğümü ile birleşen Ay, sizi ailevi alanda ya da sağlık açısından daha stresli kılabilir. Psikolojinizde daha pozitif olmaya gayret etmelisiniz. Geçmişten kaynaklanan konular gündeme gelebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile olan iletişiminizi yapıcı olarak düzenlemek istediğinizde onlar bunu hemen fark ederek yapıcı cevap verecekler.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Hayat enerjiniz yükseliyor. Dünya ile bağınız artıyor. Materyal dünyanın zevklerinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Belki masaja gidebilir, belki güzel bir kıyafet alabilir, belki güzel bir lokantada yemek yiyebilirsiniz. Bugün kendinizi şımartın.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinize ve çevrenize objektif davranı, baskıcı tutumlar uzun vadede zarar verir. Öfkeli çıkışlarda bulunabilir sevdiklerinizi incitebilirsiniz. Sabırla ilerlemek önemli.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, sizi beklemediğiniz sürprizli olayların içine çekecek. Aniden giyim tarzınızı değiştirmek, makyajınızda denemediğiniz bir ürünü kullanmak ve saçınıza yeni bir görünüm vermekten kaçınmazsınız. Bazen bu ani değişimler hem ruhumuza hem bedenimize iyi gelip, bizi dinamik kılar. Yenilenme zamanı!

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>