Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yumuşak bir enerji hissedeceksiniz ve ruh haliniz kişisel yaşamınızı etkileyecek. Biriyle barışma ya da sevişme havasında olabilirsiniz. Geçen haftaların yoğun enerjisi yavaş yavaş bitiyor ve hayatınıza düzen geliyor. Sevgiliniz sizinle sevgi dolu bir akşam geçirmek isteyecek. Bu karşılıklı ilgi hayatınıza yeni bir eğlence getirebilir.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Senden çıkar sağlayan kişilerle arana sınır koy. Herkese yardım eli uzatan bir insansın ama son zamanlarda kendini çokça tüketiyorsun. Bu yardım görevini biraz da başkaları üstlensin. Enerjini farklı yönetmeti öğrenirsen, çok daha iyi hissedersin.Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çevrenizdeki herkes beklenmedik bazı haberler karşısında şok olacak, ama siz değil! Şimdiye kadar olduğundan daha güçlü olan son derece güçlü sezgisel güçleriniz sayesinde her şeyi hissediyorsunuz. Bununla birlikte bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Rahatlamak için bitki çayı içebilir hafif tempolu yürüyüş yapabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Ailenin yapmakta zorlandığı işlerde onlara yardım ediyorsun. Yanındaki insanların kaldıramadığı sorumlulukları karşısında onları motive edebilirsin. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir. Kariyer konularını detaylıca düşünmek için doğru bir günde değilsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir arkadaşının yaşayacağı problem ile ilgili ona yardım ediyorsun. İkili ilişkilere karşı olan önyargın azalabilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan güveniniz ve gururlu yapınızla etrafı kendinize hayran bırakıyor olacaksınız. Aşkta bu yaklaşım tarzı sizi oldukça başarılı bir sonuca taşıyabilir. Kendinize olan güveniniz bugün doğru sınırlar çizebileceğinizi gösteriyor.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aklınızın değil, duygularınızın, sezgilerinizin yolunu takip edebilirsiniz. Zevklerde ve keyiflerde aşırılıklara da kaçabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olmayan Oğlak'lar seçenekler arasında kalabilirsiniz. Bugünlerde rasyonel bakmak yerine olaylarda sezgilerinizle de hareket edebilmelisiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecan ve tutkularınız öne çıktığı bir gün olabilir. Aşıksanız ve zevkle ilgilenip uğraştığınız konular varsa bugün aşkı daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak fazlaca ısrarcı olmamakta, egoları dikkate almakta fayda var.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefonda alacağınız bir haber sizi büyük hayal kırıklığına uğratacak ancak zaten bu haberi beklemiyor muydunuz? Olayların bu şekilde ilerleyebileceğini zaten tahmin etmiştiniz, o yüzden üzülmeyin ve önünüzdeki fırsatları değerlendirin.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek olan Ay, burcunuzda seyahat etmekte olan Jüpiter, Satürn ve Plüton ile olumlu etkileşim içinde olacak. Kısmetiniz açık olacaktır, yalnızsanız bugünü sosyalleşerek değerlendirebilirsiniz.Yeni başlayacak flörtleriniz kalıcı olacak ve uzun vadede ilişkiye dönme potansiyeli yüksek olacaktır. Çocuklarınızın hayatındaki keyifli gelişmeler size mutluluk verecektir.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız başınıza kalma arzusu yüzünden sosyal ortamlardan çekilebilir, işlerinizi bile tek başınıza sırtlayabilirsiniz. Kendi dünyanızda bir çeşit gerilim yaşıyor olabilirsiniz ve bunu dışarıya sert tepkilerle gösterirseniz olumsuzluklar yaşarsınız. Yalnız kalmak yerine sevdiklerinize açılın.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Oğlak burçları kendilerini çok iyi hissediyorlar. Hem neşeleri yerinde hem de daha fazla topraklanmış durumdalar. Ayaklarınızın yere bastığını hissediyorsunuz. Özgüveniniz giderek yükseliyor ve her şekilde kendinizi ortaya koyabilecek, bir hışımda istediğinizi yok edebilecek gibi hissediyorsunuz. Çok güçlüsünüz. Kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; romantik ilişkilerde ve çocuklarla ilgili kararlarında istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir, hedef ve taleplerin doğrultusunda girişimlerde bulunabilirsin. Bugünü tamamen kendi keyiflerine ve sevdiklerine ayırıp hem kârlı çıkacağın hem de zevkine uygun seni mutlu edecek alışverişler yapabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 53" R
Ay
Terazi
12° 15' 15"
Merkür
Boğa
04° 57' 23"
Venüs
Boğa
24° 36' 13"
Mars
Koç
14° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 04"
Satürn
Balık
18° 02' 54"
Uranüs
Boğa
23° 27' 23"
Neptün
Balık
29° 25' 06"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 51"
Lilith
Başak
25° 27' 50"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>