Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişkensin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Her nedense aşkta bir şeyleri cepte görmeye açık oluruz. Senin bugün bu hataya düşmemen gerekecek. İletişimde özenli olarak bir şeyleri daha iyi bir hale getirebileceğini unutmaman gerekecek.

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Bu beklemediğiniz bir gelişme olacak. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

İş ortamlarında,konuşmalarında daha fazla dikkat çekebilirsin. İnsanlara örnek olman olası. Daha verimli ve yapıcı bir davranış sergilemek, insanlarlailişkilerini de daha kuvvetli bir hale getirebilir bugün.

Bolca su tüketerek yeni bir haftaya başlamak, enerjini toplamanda faydalı olabilir. Bugün kendini daha iyi hissetmek için bolca sıvı tüketmen gerekebilir. Bunu ölçmek ve uygulamalarla takip etmek de iyi bir karar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Acele etmemek bu haftanın genel teması olabilir. Bir şeyleri aceleye getirmemelisin. Zira burcunda bu tür etkiler baskın olabilir. Hayatının tadını çıkararak, acele etmeden bir şeylere odaklanman fark edecek kesinlikle.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün günlük işleriniz ve sorumluluklarınız bile tam bir işkenceye dönüşebilir. Ruh halinizdeki dalgalanmalar gün içinde kimi zaman kendinizi mutsuz ve yorgun hissetmenize neden olabilir. Ufak tefek sorunları büyük problemler haline getirebileceğiniz bir gün olacak. Bu yüzden dikkatli olun ve hoşgörünüzü her zamankinden daha yüksek tutun.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken tavrın bugün her zaman olduğundan daha fazla ön planda. Bu duruşun ile etrafındaki insanların ilgisini çekebilirsin. Haftanın ilk gününe zinde başlarken, birçok işi aynı anda yapacaksın. Çevrene vereceğin izlenimler, yeni fırsatların oluşmasını da sağlayabilir. Eğer kronik rahatsızlığı olan bir Oğlak burcuysan, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki saklı kalmış olayların açılması ile bazı konuları daha iyi anlıyorsunuz. Gizlilikler ya da arkada dönen bazı işleri öğrenmeniz mümkün olabilir. Dolunayının sizlere hediye ettiği gerçekler hayatınız boyunca sizleri destekleyecektir. Sizlerin üzerinize gelinen her konu da aklanmanız haksızlık yapanlara birer ders olacaktır. İş hayatınızda yeni adımlar içine giriyorsunuz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde biraz daha hayal kurmaya yatkınsınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylar gündeminize gelebilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşma alışkanlığınız sırlarınızı ifşa etmenize sebep olabilir. Tanıştığınız kişilerle samimiyet kurmadan önce biraz geri çekilip tanımaya çalışmanız iyi olur.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dünyayı tamamen mantığa dayalı ve soğuk bir yer olarak görmeye ara vermelisiniz. Muhtemelen akıl yoluyla bulamadığınız bazı çözümler şimdi size duygular ve iç ses yoluyla ulaşabilir. Buna en uygun ortamı yaratmak için gereksiz tartışmalardan kaçınız ve gerek içsel gerekse dışsal olarak en huzurlu olanı hedefleyin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızdaki doğru ve yanlışları yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişilerin sizden beklentileri var. İş birliğine önem vermeniz gereken bir dönem. Bugün bilinçaltınız çok yoğun.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kendinizi duygusal olarak iyi ifade edebildiğiniz bir gündesiniz. Ayrıca yakın çevre, kardeşlerle iletişim kurabilir ve ortak bir karara varabilirsiniz. Aşk, çocuk ya da flörtle ilgili ise olumlu ani gelişmeler gündeminize gelebilir. Ani seyahat kararı alabilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama içindesiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 19' 36" R
Ay
Başak
22° 06' 33"
Merkür
Boğa
02° 38' 15"
Venüs
Boğa
22° 30' 40"
Mars
Koç
13° 07' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 60"
Satürn
Balık
17° 56' 12"
Uranüs
Boğa
23° 21' 28"
Neptün
Balık
29° 22' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 06"
Chiron
Koç
21° 35' 46"
Lilith
Başak
25° 16' 31"
True Node
Koç
14° 54' 50"
Son Güncelleme : 17/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>