Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ani Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler olabilir. Ancak bu durum geçici olacak. Bazı şeyleri konuşup atlatmak, içinizde biriktirmekten daha zararlı olabilir. O yüzden, gergin de olsa konuşmalardan kaçınmamalısınız.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Maddi konularda yorulabileceğin bir gündesin. Parasal anlamda önemli kararlar alman gerekiyorsa dikkatle düşünmen gerekecek. Bazı şeyleri erteleme fırsatın varsa bugün bundan faydalanabilirsin.

Evinde vakit geçirmek ve temizlik konularına özen göstermek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Hayatında gereksiz gördüğün şeyleri çıkarmak istiyorsan eğer, buna evinde sürekli gördüğün ancak sana bir fayda sağlamayan eşyalardan kurtularak başlayabilir ve daha rahat stres atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlara derdini anlatırken dikkatli olman gerekebilir bugün. Söylediğin sözler "söylenmek" olarak algılanabilir ve insanları biraz itebilir. Çok fazla şikayet etmek, aranızda bazı gerginlikler oluşmasına sebep olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün bir türlü cesaret edemediğiniz o büyük adımı atmak için harika bir gün. Aşk ve romantizm departmanında harekete geçmen gerektiğini düşündüğün bir şey varsa, bugün onu yapma günü. Ya şimdi ya da asla. Tüm durumlara pratik ve özenli bir şekilde yaklaşın. Güvenle ilerleyin ve işinizi şansa bırakmayın.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde vereceğin ani kararlar etrafındaki insanlarda şok etkisi yaratabilir. Girdiğin tartışmalarda geri alamayacağın sözler sarf etmekten kaçınmalısın. Hayata dair kurduğun hayallerin bazı kişilerce küçümsenmesi seni hayal kırıklığına uğratabilir. Üzülememelisin. Kararlı olduğun takdirde kimsenin karşında engel olamayacağını daha iyi görüyorsun.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlanma ve ödemelerinizle ilgili trafiğinizi aksatan durumlar söz konusu olabilir. Bir mağduriyet yaşamamak için muhataplarınızla konuşmak zaman kazanmanıza ve kendinizi daha iyi planlamanıza yardım edebilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili işler sizi oyalayabilir. İlgilendiğiniz işlerde riskli durumlardan kaçınmalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi zorlayabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün adeta bir filozof kral rolüne bürünmüşsün. Hatta bir krallığın nasıl yöneltilmesi gerektiğine dair fikirlerini açık edebilirsin. İnsanlarla etkileşime geçip karşılıklı olarak birbirinizin hayatlarında olumlu değişimler yaratmak için harika bir gündesin. İlk adımı sen at ve herkesin katılabileceği tarzda stratejiler veya oyun planları sun. Bir grup koçu gibi davranırsan, "takım"ın bugün skor yapma şansı elde edebilir!

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç sesin sana doğruları söyleyecek. Özellikle de kariyer konularında… Bazı şeyleri yoluna koymak için kendine güvenmen ve iç sesini dinlemen iyi olabilir. Başkasının sözüyle hareket etmek yerine kendine güvenmelisin.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Ailenizle veya eski arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizde nostalji uyandırabilir ve uzun süredir hayatınızda olan insanlarla anılarınızı paylaşmak hem rahatlatıcı hem de buruk olabilir. Nerede olduğunuza karşı nereden geldiğinize baktığınızda, kendinize karşı daha rahat hissedebilir ve sahip olduğunuz her şey için daha minnettar olabilirsiniz. Şimdi sahip olduğunuz ve eskiden istediğiniz her şeyi hatırlayın. Şükran duygusunun yarattığı huzurla, endişeleriniz azalacak ve bakış açınız birçok yönden daha iyi bir hale gelecek. Açılan algılarınız, sizin için en iyisini görmenize yardımcı olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlar olabilir. Böyle olumsuz durumlarda sabır göstermek ve taviz vermek gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence konularıyla ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Eski arkadaşlıklar, sevgililerle olumlu anlamda kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 19" R
Ay
Aslan
25° 59' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 55"
Venüs
Boğa
19° 48' 12"
Mars
Koç
11° 26' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 49"
Satürn
Balık
17° 47' 10"
Uranüs
Boğa
23° 13' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 04"
Lilith
Başak
25° 01' 53"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>