Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorgulanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün, özellikle içgüdülerinize kulak verip sevdiklerinize söylenmesi gerekenleri söylerseniz, yoğun bir gün olabilir. Ev cephesinde çözülmemiş bazı sorunlar olabilir. Siz ve kardeşlerinizin bu sorunları ele alması mı gerekiyor? Eğer öyleyse, bugün bunu yapmanın tam zamanı. Bazı güçlü duygusal tepkiler verebilirsiniz. İlk başta bu duyguları vücudunuzdan atacaksınız, fakat en sonunda iyileşmenizi sağlayacak.

Belki deyerinizde olmayı hak ettiğiniz konumda olmadığınızı fark etmişsinizdir. Bugün bu konuda bir şeyler yapma konusuna bel bağlamış olsaydınız, çok büyük bir gerilim olabilirdi. Yetkili, üretken bir insansınız ve insanlar sizi daha yeni farketmeye başladılar. Görünüşe göre hiçbir şey sizi durduramaz, ancak başarınızı kıskanabilecek kişilere çok dikkat edin. Hızlı bir plana ihtiyacınız var!

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Artık içsel hislerini keşfedemiyormuş gibi hissediyorsun ama buna şu an tahammül etmek zorundasın maalesef. Sorunları içinin derinlerine gömme konusunda kapasiten yüksek ve hayatı da bu gömülerin üzerine inşa ediyorsun. Bu strateji olumlu bir mod sürdürmene olanak sağlıyor. Ama kalıcı bir mutluluk yakalayamıyorsun, sence de öyle değil mi?İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, biraz takdir edilmek ve onaylanmak istemiş olabilirsin. Bugün, hangi patikanın hedeflerine ulaşman için daha elverişli olduğu bilgisini sana gösterecektir. Başarılı olmak için, her şeyi dikkatlice planlamalı ve sadece tek bir şeye odaklanmalısın. Hedefine giden yolda, arkanda destek olduğundan emin olmalısın. Önünde uzun ve engebeli bir yol var; başarmak zorundasın!

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde uzun vadeli değişimler ve nihai kararlar söz konusu olabilir. Davalar, yol ayrımları gündemde olabilir. Bir ilişkide tamam veya devam durumu içinde olabilirsiniz. Uzun vadeli düşünmeli, geçmişi ve geleceği göz önünde bulundurmalısınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel anlamda kendini ve sevdiklerini düşündüğün bir gündesin. Hatta bazı durumlarda kendi isteklerini bile geri plana atabilirsin. Sorgulayıcı tavırlara karşı öfkelenebilirsin. İş ortamında fikirlerinin tartışmaya açılması seni geriyor. Ekip arkadaşlarına duymak istemedikleri şeyler söyleyip kalplerini kırabilirsin. Sakinliği sağlaman gerenken bir gün geçiriyorsun.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklentileriniz umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bunun öfkesi içinde hemen olmayın ve davranışlarınızı kontrol edin. Yöneticinizin baskısı ya da size yüklediği sorumluluklar sizi yıldırmasın. Maddi konularınızla ilgili bazı girişimlerde bulunmak için kendinizce bazı planlar içerisinde olabilir ve bunları büyüklerinizle paylaşabilirsiniz. Ancak yakın aile çevresinden duyacağınız bazı haberler sizleri tekrar baştan plan yapmaya zorlayabilir. Onlara karşı bazı haksızlıklar yaptığınızı düşünüyor iseniz bunları düzeltmek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekmektedir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Açık düşmanlara karşı tedbirli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz yerlere gitmeyi tercih edebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz size karşı sevgi dolu bir etkileşim içerisinde olsa da sizin işinizde ya da sosyal ortamlarda biriken öfkeniz kendinizi verimli ifade etmenize engel olabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasının ardından ikili ilişkiler açısından destekleyici ve kararlılıkla hareket edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle ortaklıklar açısından etkili bir gün olabilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerinizin gergin olduğu ve tartışmalar yaşadığı anlarda derin bir nefes alın ve bağışlayıcı olmaya çalışın. Kimseyi cezalandırmak size kalmadı, olayların dışında kalmaya çalışın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Güneş Tutulmasının ardından Ay, Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. İkili ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda.Geri harekette olan Merkür’ün Ay ile etkileşimi ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalara işaret ediyor. İlişkilerde yıkıcı değil yapıcı olmaya özen göstermelisiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır mutsuz olan evli çiftlerin bugün çok ciddi bir konuşma yapmaları gerekiyor. Eğer bekarsanız, bugün yeni insanlarla tanışmayı deneyin. İşyerinde sizden çok daha fazla deneyimi olan bir meslektaşınızdan çok yararlı ve bilgilendirici tavsiyeler alabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnanmadığınız şartları değiştirmek adına çaba harcamanız kolay olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. İlginçlikler yaşayacaksınız.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 24" R
Ay
Boğa
11° 51' 52" R
Merkür
Koç
21° 33' 02"
Venüs
Boğa
10° 08' 40"
Mars
Koç
05° 26' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 49"
Satürn
Balık
17° 11' 56"
Uranüs
Boğa
22° 46' 28"
Neptün
Balık
29° 07' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 12"
Lilith
Başak
24° 09' 40"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>