Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu derin ve ulaşılmaz bulduğunuz için ilişkiniz size çok heyecan veriyor. Uzun zamandır onu keşfetmeye çalışıyorsunuz. Her yeni keşfinizde keşfedecek bir yanını daha fark ediyorsunuz.

Bazı önemli problemleri çözmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır böyle bir huzurluortamına ihtiyacınız vardı.

Çok sıkışık durumlarınızda onur duygusunu biraz abartıyorsunuz. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Bazı tutumlarınız insanlara kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda olduğu hissi veriyor. Bir arkadaşınızın ilişkisine gereğinden fazla müdahale ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

23 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 17:32 oluncaya kadar Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yönünüzü tayin etmekte zorlanabileceğinizden, önemli işlerinizi sonraya bırakmanız yararlıdır. Belli konularda karar vermeniz gerektiğinde, geriye çekilerek düşünmeniz faydalıdır. Olayları daha net görebilir, sonrası adına yeni planlamalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızda oluşabilecek ters bir durumda, adil bakış açınızı devrede tutmanız bu zaman diliminde zor olabilir. O nedenle, hangi konuda olursa olsun temkinli davranmak şarttır. Benim tavsiyem, para hesabınızı iyi yapmanız, hiç kimseye güvenmeden işlerinizi bizzat kendiniz halletmenizdir. Plan dışı durumlarla karşılaşmamak için, yanınızda fazladan para bulundurmanız yararlı olabilir. Saat 17:32 Akrep burcunda ilerleyecek Ay, gücünüzü yükseltici ve kontrol arzunuzu yoğunlaştırıcı bir enerjiyle sizi çevreleyebilir. Girişimlerinizin önünde duran engeller, yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlar. Tutkularınız ön plana gelir. Ne yapmak istiyorsanız o konularda daha hızlı ve cesur hareket edebilirsiniz. Saat 22:24 Ay-Güneş görünümü, dikkatli ve gayet olgun şekilde konuşmanın işaretçisidir. Temkinli ve kendinize güvenli şekilde hareket edersiniz. Olumlu yönde haberler alırsınız. Mutlu olursunuz. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir anda planların değişebileceği bir gün seni bekliyor. Beklediğin paranın gelmesi gecikebilir.

23 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi ve olayları muhakeme etme günü olabilir sizin için. Kendinize çıkardığınız dersler ya da ödevler geleceğinize dair uzun vadeli bir yol haritası çizebilir. Günün Atmosferi:Akşam saatlerinde hoş sürprizler, gelişmeler gündeme gelebilir

23 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işleriniz gündeminizi meşgul edebilir. Hedeflerinizi ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Kontrol edemediğiniz şeyleri kabullenme içine girebilirsiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonra geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle yolculuk planları olabilir.

23 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

23 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınız, görev ve sorumluluklarınız konusunda bolca hedef ve planınız olabilir, sizi bekleyen veya sizden beklenen işleri kendi ellerinizle yaratmış olabilirsiniz. Bir noktada bu durumun yarattığı baskı karşısında çıkış yolu aramanız gerekebileceğini unutmayın.

23 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki Ay ve Mars arasındaki olumlu açı kalıbı, sizin sezgilerinize güvenip iç dinamiklerinizi ateşlemeniz gerektiğini işaret ediyor.Toplumsal kriz yaratan konularla ilgili imkanlarınız dahilinde güçlü ve manevi bağlar kurarak sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir organizasyona liderlik edebilirsiniz. Hayatınızdaki krizlerin üstesinden gelebileceğiniz bir bilgi birikimine sahip bulunuyorsunuz. Sezgileriniz ve sağduyunuz sayesinde bu alandaki noksanlıkların ve olumsuzlukların giderilmesi için gerekli ihtiyaçları tamamlayabileceksiniz.

23 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Kendinize yeniden güvenmeye başlayacaksınız. Yoğun çalışmalar içine girecek, başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi eleştirenler olsa bile moralinizi bozmadan sürdüreceksiniz.

23 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 08" R
Ay
Yay
13° 42' 42"
Merkür
Koç
16° 05' 17"
Venüs
Koç
27° 07' 25"
Mars
Balık
27° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 30"
Satürn
Balık
16° 17' 35"
Uranüs
Boğa
22° 10' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 49"
Lilith
Başak
22° 59' 20"
True Node
Koç
15° 29' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>