Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir. İnsanlara saygınız, sevgi temelinde oluşuyor. Tek başına bir saygıyı anlamsız, hak edilmemiş buluyor, sahte olduğunu düşünüyorsunuz. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz

18 Aralık 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:57 Ay-Uranüs olumlu görünümü gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 15:26 Ay-Güneş görünümünde, olayları değerlendirmekte gayet beceriklisinizdir. Söz gelimi yatırım konularında size en uygun çözümü bulabilmeniz daha kolaydır. Eş ve ortaklarınızla olan maddi ve manevi paylaşımları idare etme veya bu mevzularda söz sahibi olma ihtiyacı duyarsınız. Saat 19:55-20:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Genel olarak ev içindeki uğraşılara ağırlık vermek, ailemizle tartışmalardan kaçınmak yerinde olur. Bazen en ufak bir şeye kolayca sinirlenebilirsiniz. Dikkatli olalım. Saat 20:52 Ay-Başak burcu geçişinde, huzur ve mutluluğun ancak sizin kendinize duyduğunuz güvenle alakalı olduğunu vurguluyor. Sandığınız kadar güçsüz olmadığınızı biliniz. Buna inandığınızda her sorun gözünüzde kendiliğinden çözülür ve siz tüm enerjinizle hayatı kucaklarsınız. Kendinize inanmanın, tanımanın, amacınızın farkında olmanın son derece önemli olduğunu bilmekte yarar var. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

18 Aralık 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine biraz soluklanma fırsatı yaratabilirsin. Fakat yakınların seni kendi planlarına dahil etmeye çalışabilir.

18 Aralık 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızda bazı yenilikler yapmanız sizi mutlu edebilir. Özgüveniniz artabilir ve gelişme göstermeye başlayabilirsiniz. Günün Atmosferi:MERKÜR YARIN GERİ HAREKETE GEÇİYOR!

18 Aralık 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha karmaşık durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizde emin olmadan harekete geçememelisiniz.

18 Aralık 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

18 Aralık 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Aralık 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ketum ve ciddi yanlarınızla hayata bakacak, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Ağzınıza gelen herşeyi hemen söylemeye kalkmayın ve biraz sabırlı olmayı deneyin.

18 Aralık 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanlara maddi manevi destek olabilmek için uygun bir süreçtesiniz. Cömert olmaya yatkın olduğunuz bir pazar günü deneyimliyorsunuz.Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz. Tüm bu olumlu, duygusal ve duyarlı davranış potansiyeline karşılık baskıcı, fikirlerini karşısındakini dinlemeden empoze eden, empati yeteneğinden yoksun ve bilhassa kıskanç bir tutumla davranan yapı arz edebilecek etkilere sahipsiniz.

18 Aralık 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

18 Aralık 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 26" R
Ay
Koç
19° 09' 45" R
Merkür
Koç
20° 17' 40"
Venüs
Boğa
08° 14' 14"
Mars
Koç
04° 14' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 58"
Satürn
Balık
17° 04' 27"
Uranüs
Boğa
22° 41' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 08"
Lilith
Başak
23° 59' 21"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>