Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen bugün olumlu bir gününde. Bütün günü bir arada geçirebilirsiniz. Size neredeyse göz açtırmak istemiyor. Açıkça kıskandığını söylemiyor ama yaptıklarının asıl nedeni kıskançlık.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince stres yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Sağlamcı bakışınız, dönemsel problemlere çözüm olamıyor. Önümüzdeki günler biraz zor geçebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz

Bazı kişilerin duyumlarını, abartılarını hesaba katarak dinlemenizde yarar var. Bugünlerdekonularında alacağınız büyük öneriler sizi boş yere heyecanlandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili bazı konular ciddileşebilir. Üstelik siz bir anda kendinizi ve emeğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Belli yöntemleri hiç denememek soru işaretlerini çoğaltabilir.

15 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:17 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 13:26 Ay-Merkür karşıtlığında,ve özel girişimleriniz, sağlığınız, hedefiniz, insanlara yaklaşım biçiminiz, girişimleriniz, ilişkinizle alakalı konularda lütfen bilinçli şekilde düşünelim. Güven olgusunu mutlaka önemseyelim. Saat 17:39 Ay-Pluto karşıtlığı, aranızda tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Saat 22:08 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimize karşı hassasiyetimizi yükseltir. Eşimiz, ailemiz ve dostlarımıza yardımcı oluruz. Onların da bize karşı samimi olmalarını bekleriz. İş hayatında nazik, ölçülü, adil davranılmadığında canımız sıkılır. Güven bizim için çok önemlidir. Bunun dikkate alınmasını bekleriz.

15 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarının değişebileceği bir gündesin. Eğer maddi anlamda bir beklentin varsa, hayal kırıklığı yaşayabilirsin.

15 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son anda ortaya çıkan duygusal çalkantılar, gelişmeler ileriye dönük ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir. Günün Atmosferi:Kutuplaşmalar ve maddi-manevi hassas konular gündemde...

15 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı konular ciddileşebilir. Üstelik siz bir anda kendinizi ve emeğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Belli yöntemleri hiç denememek soru işaretlerini çoğaltabilir.

15 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

15 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son anda ortaya çıkan duygusal çalkantılar, gelişmeler ileriye dönük ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir.

15 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza ayırmalısınız. Özel yaşantınızda yapılacak planlar sizin ve sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek.

15 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz.Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Hizmet alanınızda da uzlaşı ve uyum hakim olarak devam ediyor. Size muhalefet olabilecek insanlara karşı empati geliştirebilirsiniz. İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili duygusal çatışma yaşamanız ve onları baskı altına alma arzunuz mümkün gözükmektedir.

15 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>