Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş aracılığıyla bir şeyler öğrenme niyetiniz, hiç romantik değil. Onun gizemi, sorularınıza yanıt alamamanızdan kaynaklanıyor. Sizin kadar etkilenmemiş görüntüsünün nedeni, sizin dayandırdığınız gerekçelerde değil.

İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan başka biri daha var gibi. Bazı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, yeterli gelmeyebilir, biraz daha sabır.

Dişinizi biraz daha sıkmanız gerekiyor. Akılcı tutumunuzla epeydir durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için esaslı paraya gereksiniminiz var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Arkadaşınızı sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var. Size haksızlık ettiğini uygun bir tarzda anlatmalısınız. O, olayın pek farkında değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz kişinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyor, bekliyorsunuz. Ama bu gecikme, duygularınızın karşılığı olmadığı anlamını taşımıyor. Umutsuzluk için çok erken. Dost çevrenizden birine verdiğiniz değerin, onun ilgisizliğiyle daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Bu, biraz hastalıklı bir ilişki görüntüsü veriyor.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 14 Aralık saat 03:06 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatında yeteneklerinizi değerlendirme ve fikirlerinizi ifade ederek kendinizi ifade etme yönünde önem taşıyor. Bundan iki hafta önceki Yeniayda, başladığınız çalışmaları, düşündüğünüz konuları, inançla, hevesle sunmaya cesareti olanlar için bu Dolunay gayet olumludur. Dolunayı yöneten güç Merkür, burcunuzda ilerlediği için, size yepyeni fırsatlar sunar. Ciddi ve gayet mantıklı şekilde projelerinizi gözden geçirerek şimdi yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu Dolunayda önemli olan, sizin kendinizden ne kadar emin olduğunuz ve sizi beğenenler olduğu gibi eleştirilenler olduğunda da nasıl tavır alacağınızdır. Gereksiz yere gerginlikler, lüzumsuz konuşmalar veya kendinizi paralarcasına çalışmalar sizi yorabilir. Molalar veriniz ve biraz nefes alınız. Buna özen gösteriniz. Dolunayın Mars ile olan görünümü, maddi kazanç, manevi tatmin, başkalarına olan desteğiniz, hep birlikte sözünü kendinize düstur edişiniz, niyetiniz size yepyeni kapılar açabilir. Dolunayın, birbirimizi anlamakta, dinlemekte, farketmekte vesile olması dileğimle,

14 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

'Tamam ya da devam' dediğin bir süreçtesin. Yakın çevrendeki kişilerin sorunlarına ortak olabilirsin.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bazı konular ciddileşebilir. Üstelik siz bir anda kendinizi ve emeğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Belli yöntemleri hiç denememek soru işaretlerini çoğaltabilir.Günün Atmosferi:İkizler burcundaki dolunay bizi nasıl etkiliyor?

14 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda tekrarlanmalar olabilir. İşlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. Keyif aldığınız konular sizi huzursuz hissettirmeye başlayabilir. Sorumlu olduğunuz konuları detaylandırmak isteyebilirsiniz. Bittiğini düşündüğünüz işleriniz tekrar gündeme gelebilir. Gün içinde karar verdiğiniz konulara özen göstermelisiniz.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

14 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Ufak tefek hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. İşinize daha fazla önem vermelisiniz.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir yürüttüğünüz bir proje veyaplanı sona ulaşmış olabilir. Tedavi gördüğünüz fiziki yahut ruhsal bir rahatsızlıkta şifa bulabildiğiniz bir seviyeye gelebilir.Bilhassa korku dolu ve kendisini hapsedilmiş hisseden bir bilinçaltı durumuyla sürdürmüş olduğunuz birilişkisinin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Dolunay enerjisi bir sürecin sonuna gelinmesi ve o süreç hakkında olumlu veya olumsuz bir değerlendirme yapmayı gerektireceğine işarettir. Dolayısıyla bu değerlendirmenin hayatınızda bir farkındalık oluşturması beklenecektir.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizle ilgili bazı konular ciddileşebilir. Üstelik siz bir anda kendinizi ve emeğinizi sorgulamaya başlayabilirsiniz. Belli yöntemleri hiç denememek soru işaretlerini çoğaltabilir.

14 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>