Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor ama beklenen sonuç bir türlü gerçekleşmiyor. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu sefer hamle yapmak için çok fazla düşünmeyin.

Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor.

Bütçeniz eski harcamalarınızın devam etmesine uygun değil. Küçük birikiminize dokunmama kararınız devam ediyor. Bu kararınızın doğru olduğunun farkındasınız. Kendinizi unutmuş sevdikleriniz için harcamaya başlamış gibisiniz.

Bugünlerde en ufak problemlerde bile kendinizi kaptırmamaya, dışardan değerlendirmeye gayret göstermelisiniz. Kendinizi uzman gibi gördüğünüz problemlerle sık karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son anda ortaya çıkan duygusal çalkantılar, gelişmeler ileriye dönük ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:37-16:15 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ilişkinizle alakalı konularda sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tavırlar içinde olmanız, aranızdaki sevgi duygusunun yücelmesini sağlayacağı gibi, bu saat dilimi içinde olabilecek yanlış anlamaların önüne geçilmesinde etkilidir. Saat 16:15 Ay-Aslan burcu etkisi altında, başkalarıyla aranızdaki farklılıkların üzerinde durmak yerine, kendinize özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor. Zorlukların sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

16 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yoran kişileri hayatından çıkarmatkta kararlısın. Bugün bazı gelişmeler, seni kararlarından vazgeçirebilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, her detaya hakim olmadan ve elinizdeki bilgileri teyit etmeden harekete geçmemelisiniz. Daha pratik, daha verimli sonuçlar elde edebileceğiniz işlere yoğunlaşın. Belli tartışmalara girmeden önce, her türlü hazırlığı yaptığınızdan emin olmalısınız. Günün Atmosferi:Akşamüstünden önce tüm önemli konuları halletmeli

16 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Denge ve uyum içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda yeniden harekete geçmelisiniz. İşlerinizi toparlarken başkalarıyla paylaşım içinde olmalısınız. Finansal konularda riskli yatırımlardan kaçının. Ortak konularda yeniden harekete geçmeniz gereken konular gündeme gelebilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

16 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son anda ortaya çıkan duygusal çalkantılar, gelişmeler ileriye dönük ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir.

15 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır biriktirdiğiniz özel işlerinizi yapmanız için önemli bir fırsat bugün elinize geçebilir. İhmal etmezseniz önemli bir yükten kurtulacaksınız. Sevdikleriniz kendinizden emin ve cana yakın tavırlarınızdan çok hoşlanıyorlar. Bugün yakınlaşma fırsatını bulduğunuz birisi size uzaktan yanlış bir izlenim verdiğinizi söyleyebilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz. Ancak Ay boşluğunun bitimini beklemeli ve öğleden sonra hamleye geçmelisiniz.Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek güce sahipsiniz.

16 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>