Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Bu konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz.

Kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen bir yeşil ışık var. Epeydir bu günleri bekliyordunuz.

Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak. Aklınızın ve enerjinizin tamamını işinize vermek özel yaşamınızda hata yapmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. O, kendi dünyasıyla çok meşgul olduğu için gözü kimseyi görmüyor. Bu özelliğini yeni fark ettiğiniz için biraz hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size bir yük getirebilir.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:39 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. 21 Aralık saat 13:44 - 20 Ocak 2017 saat 00:23 arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş, yeni bir yaşa merhaba demek ve yeni hedefler belirlemek zamanıdır. Her konuda sağlamlaştırma, form kazandırma sürecidir. Bunu ister bedensel ister hayatınızı düzenleme anlamında ele alın fark etmez. Bu tarih aralığında mükemmelliği, disiplini, pratik olmayı, sabırlı ve planlı ilerlemeyi seven Oğlaklar, kendi hayatlarını yönlendirmeyi bildikleri gibi, başkalarına da örnek olacaklar. Zirveye kendinden emin adımlarla ulaşırken, sadecehayatına değil, kendinize de özen göstererek, özel molalar vermeyi unutmayınız. Günümüz güzel gelişmelerin işaretçisi olsun. İşlerimizde ve her şeyde şans bizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, kendini ortaya koyman adına sana destek oluyor. Kendini keyifli hissetsen de, dikkatler üzerinde olacak.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemsiz konularda gereksiz tartışmalara girmeyin. Ek kazanç olanaklarını araştırmalısınız. Zira bu sıralar çok fazla harcama yapmış olabilirsiniz. Çevrenizi etkilemek için fazladan para harcamak hiç doğru değil Sevgili Oğlaklar. Günün Atmosferi:Ekstra alışverişler ya da harcamalar bütçemizi epey zorluyor. Bu nedenle biraz ara vermeliyiz. Sevdiklerimiz için en iyisi neyse onu yapmalıyız. Sırları iyi muhafaza edelim. Üzerimizdeki baskı bizi ekonomik anlamda da zorlayabilir. Fakat yine de şu birkaç gün kontrollü olalım. Belki de sadece manevi destek yeterli olacaktır. Öte yandan iç huzurumuz artabilir, sosyal ilişkilerimiz güçlenebilir ve kendimizi daha pozitif hissetmeye başlayabiliriz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde sağlık sorunları ile uğraşan her insanın derdine koşmayı ilke edindiniz. Sağlığınıza özen gösterseniz iyi olacak. Kendinizi ihmal ederek çok kötü besleniyorsunuz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş bugünden itibaren bir aylık süreyle burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu dönemde hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir ilişki, evlilik, birliktelik ve yeni birsöz konusu olabilir. Gerek kendinizi, gerekse çevresel şartlarınızı değiştirmek konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda veyerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Üst yönetim ve alt çalışan grubu ile arada uzlaştırıcı bir kilit karakter olabilirsiniz. Bir ay boyunca Güneş sizin burcunuzdan geçecek. Benlik alanınız, kararlarınız, hedefleriniz ve kimliğiniz odak noktanız olacaktır.

21 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tek başınıza çok fazlayükünü üstlenmişsiniz Sevgili Oğlak'lar. Önümüzdeki üç hafta burcunuzda geri harekette olan Merkür, iletişimdeki en zorlayıcı etkileri size yansıtacak. Bilgisayarınızı, telefonunuzu, cüzdanınızı çok sıkı muhafaza etmelisiniz. Zira teknik arızalar ve unutkanlıklar söz konusu olabilir.

21 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 56" R
Ay
Balık
00° 16' 55"
Merkür
Koç
18° 04' 02"
Venüs
Boğa
04° 05' 50"
Mars
Koç
01° 39' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 47' 37"
Uranüs
Boğa
22° 29' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 60"
Lilith
Başak
23° 36' 60"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>