Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 50%

İnsanların yalnızca iyi tarafını görmeye eğimlisiniz. Bazen bu iyimserliğiniz sizi daha pratik gerçekliklere yönlendirebilir. Sizinle aynı şeyleri paylaşmayan biri olabilir. Bu sizin hoşunuza giden biri olsa da, şu anda yapmanız gereken şey kendinizi korumak ve gerçekçi olmak. Bu kişiyle nasıl başa çıkacağınız konusunda kendinize karşı dürüst olun ve üzerinizdeki olumsuz etkisini es geçin.

Bugün kaçmaya ve oynamaya hazırsınız. İş planınız varsa, iptal etmek isteyebilirsiniz. Ağır bir sosyal yükümlülük planınız varsa, bunun yerine işinizi asın! Son zamanlarda herkesle ilgileniyorsunuz ve şimdi kendinize bakma zamanı. Dinlendirici bir gün için parka gidin ya da bir kez yapmak istediğiniz bir şey yapın!

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Bugün, sana stres aşılayan konulara karşı daha mesafeli ve umursamaz yaklaşıyor olacaksın. Daha felsefi bir tavır takınıyorsun. Aslında yaşadığın zorlukların nasıl spiritüel gelişim rotasının bir parçası olduğunu düşünüyorsun. Olan biten her şey sana kendin hakkında bir şeyler öğretiyor. Ya da hayat hakkında. Böylece daha rahatlamış vaziyettesin ve olayların akışında seyretmesine razı oluyorsun.Dışarısı sana adeta göz kırpıyor. Neden çocuklarla birlikle kaymaya gitmiyorsun ya da eşinle beraber kaşıya çıkmıyorsun? Emin olduğumuz bir şey var o da bugün kimse evin içine hapsolmak istemiyor. Eğer yağmur yağarsa da yaratıcı bir B planı düşün. İç mekan tırmanma aktivesine katılabilir, ya da bulunduğunuz yerde varsa I-max sinemaya gidebilirsiniz. Bu şekilde en azından evde olmuş olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorun ve krizlere takılı kalmak negatif enerjinin artmasına neden olabilir. Negatif enerji ise günlük yaşamda sorun ve aksilikleri önünüze getirebilir. Çözüm odaklı olmalı. Ödeme, kazanç ve yatırım konularıyla ilgili adımlar olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerinden çıkmakta zorlandığın bir gündesin. Aklında yeni şeyler yapmak olsa da mutfağa gidip kendine bir bardak su almaya bile üşenebilirsin. Bütün bu üşengeçliğine rağmen akrabalarının arasında olan sorunlarda çözüm bulmak zorunda bırakılabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan sorumluluklarını ciddiye almalısın.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızı ilgilendiren plan ve programlarda bazı sorunlar ve aksaklıklar meydana gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki sorunlara dikkat etmelisiniz. Bugün giriştiğiniz işlerde yaratıcılığınızı ve yenilikçi fikirlerinizi devreye sokarak işlerinizde alternatif fikirler üretebilir ve el çabukluğu ile birçok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Krizli bir durum anında ürettiğiniz bu fikir çalışma arkadaşlarınız tarafından tutularak aynı tip sorunlara da adapte edilebilir. 

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle çalışan kişilere uyum sağlamakta problem çekebilirsiniz. Bu düzeni oturtmanın zaman alacağını bilmeniz gerekmekte, sabır sizin için önemli olacak.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç günde enerjiniz çok düşüktü. Bu yüzden bazı işlerinizi ağırdan alıyordunuz. Bunun kötü bir durum olmadığını her zaman iyi hissetmek zorunda olmadığınızı anlamalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı açık ve dürüst olun. İhtiyaçlarınızı, arzularınızı ve isteklerinizi birbirinizle paylaşın. Bugün elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Kariyeriniz söz konusu olduğunda endişelenmenize gerek yok. Çünkü işinize odaklanıyorsunuz ve son derece yönlendiricisiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız. Duygularınızda hareketlilik söz konusu.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 52' 44" R
Ay
Boğa
15° 42' 06" R
Merkür
Koç
21° 46' 41"
Venüs
Boğa
10° 28' 09"
Mars
Koç
05° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 33"
Satürn
Balık
17° 13' 12"
Uranüs
Boğa
22° 47' 23"
Neptün
Balık
29° 07' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 03"
Lilith
Başak
24° 11' 25"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>